Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest pani z Otwocka chętna na sunię i zna zasady adopcji i zgadza się na nie(tacy istnieją jednak...).ale najpierw chcę jej pokazać jakieś suczki z tamtych okolic, jeśli żądna się nie spodoba to...zobaczymy

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniła pani, bardzo fajna i zapisałam sobie jej numer w komórce jako b.dobry domek na przyszłość.ale pani za 2 tygodnie urodzi dzidziusia i doszła do wniosku, że poczeka aż malec podrośnie i wtedy na pewno przygarną od nas jakąś bidę. ależ ta Brendi ma powodzenie, pani z Otwocka jest umówiona na wizytę przedadopcyjną z dziiewczynami, mają zabrać ze sobą suczkę, która potrzebuje domu b.szybko a jest podobna do małej tylko starsza, spokojniejsza i dobrze wychowana...:p czyli taka jak chcieli, bo ta mała to jednak trochę szurnięta jest momentami:diabloti: może dzięki jej ogłoszeniu inne psiaki znajdą domki

Posted

wczoraj mój chłop, były już teraz, przyszedł do mnie żeby mi powiedzieć,że chce się rozstać. usiadł na łóżku, obok usiadła Brenda i zaczęła na niego warczeć. nie rzucała się ani nic, siedziała tylko z wlepionymi w niego gałami i wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.moja mała kochana waleczna kruszynka:placz:

Posted

fochistka napisał(a):
wczoraj mój chłop, były już teraz, przyszedł do mnie żeby mi powiedzieć,że chce się rozstać. usiadł na łóżku, obok usiadła Brenda i zaczęła na niego warczeć. nie rzucała się ani nic, siedziała tylko z wlepionymi w niego gałami i wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.moja mała kochana waleczna kruszynka:placz:

Wyczuła go... Trzymaj się fochistka!

Posted

fochistka napisał(a):

O Biedna, tylko się nie smuć, taki chłop bez podejścia do psa to nie chłop!

Posted

spooooko dziewczynki, ja jestem twarda, jego strata. Brenda już w niczym nie przypomina tego pieska przestraszonego.diabełek z niej wyszedł:diabloti:szczeka na mnie jak coś chce wymusić, biega jak szalona, cieszy się jak tylko domofon zapika bo wie, że zaraz ktoś z rodzinki przyjdzie, włazi na stół niestety i ostatnio zjadła cały słoiczek nutelli....ale nie zaszkodziła jej, tylko spida miała później niemożliwego.

Posted

hmmm a sunia dalej bez domku....ja to chyba nie umiem z tymi ludźmi gadać...allegro się skończyło a mała siedzi teraz w domu sama po 8h bo akurat pracujemy z brackim na tą samą zmianę a sąsiadka ma egzaminy. wczoraj się posikała jak wróciłam do domu, szybko trzeba jej jakiś domek, może być z dziećmi bo ona się do dzieciaków wyrywa bardzo, chce się bawić, napadło na nią całe stado do głaskania to się bardzo cieszyła:)black sheep mogłabyś allegro jeszcze raz tylko z nowymi fotkami i z notką, że najchętniej domek w Krakowie lub okolicach poszukiwany<prosi>:roll:

Posted

pani na zdjęciu suczka wydawała się duża, ale napisała, że jeszcze się zastanowi. trzymajcie kciuki. a ta mała to taka rozpuszczonaaaaa, wczoraj ze znajomymi stwierdziliśmy w żartach, że nie ma co się dziwić kolesiowi że ją na tym przystanku wysadził:evil_lol: potrafi być upierdliwa, oj potrafi, a jaka uparta....ale fajna, ma charakterek

Posted

dzięki:loveu:przed chwilą dzwoniła do nie babka jakaś, pyta się czy aktualne, jakie osiedle i kiedy może po nią podjechać...jako że mnie obudziła to ja eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bo nie wiedziałam czy już z nią gadałam czy nowy ktoś.pani powiedziała, że szuka na gwałt suczki bo jej znajomej babci czy mamie zmarł piesek właśnie i strasznie i rozpacza i o ona ją bierze. to się pytam czy tak bez zastanowienia właśnie ją?a ona że tak bo to jest taka sytuacja.powiedziałam jej, że ewentualnie ja mogę tam podjechać do tej pani z pieskiem i porozmawiać bo nie oddam jej tak hopsiup...pytałam się ile babcia ma lat ale nie wiedziała.to jest prokocim tak że b. niedaleko. tylko że piesek plus babcia to mi się kojarzy zero ruchu i paskudne żarcie. takiej babci to bym dała tą suczkę co była w kundlu wczoraj

Posted

fochistka pojedź tam, zobacz, ale napisz pw do AgiG, zeby może pojechala z Toba i ocenicie... hmm?? Aga ma trzy strauszki, więc wiesz jakby Pani faktycznie była za... wiekowa na Brende to ma do wyboru do koloru, Aga jej wszystko wytłumaczy itd i raźniej Ci będzie ;)