Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na dobermana troche za maly! Widzialam dobermanki male ten psiak jest mniejszy ale ja sie nie znam poza tym moja suka pit bull nie jest duza a on jej spokojnie pod nogami stoi

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiec napiszcie ze piesek do adopcji i tylko dla osoby ktora: przyjdzie na rozmowe wstepna, spodoba sie pieskowi i mi oraz zakocha sie w mgnieniu oka a my pojedziemy zobaczyc warunki i spisac umowe adopcyjna!

Posted

w sumie Asior to masz rację, to może być dobek 2mczny, pamiętam, że taki na błoniach był maleńki i tez mi się wydawało, że to miniaturka jakaś a jak potem wyyyyystrzeliłłłłłłłł w górę i zrobiło się dobisko z niego...

Posted

Psiak zostal podrzucony do ogrodu gdzie "kroluja" dogi de bordoux i gdyby nie szybka interwencja wlasciciela hodowli pieska by nie bylo! Chcial wyjsc z ogrodu ale zaklinowal sie miedzy kratami. Ktos go wrzucil a jesli nie i ktos nie przypilnowal to psa nie dostanie skoro nie umie go pilnowac nie bedzie umiel sie nim odpowiednio zajac! Pies jest do adopcji jesli ktos zgubil to jak dla niego: psiak zosal rozszarpany przez dogi! PIESKA NIE DOSTANIE! Mysle e mnie rozumiecie!

Posted

Noi jak wiecie czy to doberman czy sredni pinczerek? ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT GG 3645952 lub tel. 506-525-640!
Psiak na 100% zostal wrzucony za ogrodzenie! Wiec znajda ale jesli komus zginal to dziwna sprawa! Dlatego jesli zginal to zapraszam na rozmowe przed adopcyjna!
Wszystkim na dogo dziekuje za pomoc jest mi niezbedna! Kurcze ale szybko tu u was znajsc osoby zainteresowane i pomagajace!

Posted

Ciekawe czy da sie ocenic przez te sdjecia! Nie wiem niestety ile maluch ma ale to szczeniak pelna geba! Lubi kotki:P to wiem na pewno! Taki maluch to w zasadzie wszystkich lubi wszystkiego sie boi! Kochaniutki jest o siku i kupke puki co prosi na polko strasznie przed tym piszczy i sie krzata ale to chyba nieswiadomie ale dobry znak ze trzeba dupsko na pole zwlec!