Shiv@23 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Na dobermana troche za maly! Widzialam dobermanki male ten psiak jest mniejszy ale ja sie nie znam poza tym moja suka pit bull nie jest duza a on jej spokojnie pod nogami stoi Quote
fochistka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 to średniak pinczerek jak nic, zaraz mu wątek zakładam z fotami, zakochałam się w nim Quote
Asior Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 zobaczcie na jego łapki ;) zaraz się wypowiedzą specjaliści od dobków, wyłałam im zdjęcia ;) Quote
Shiv@23 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No wiec napiszcie ze piesek do adopcji i tylko dla osoby ktora: przyjdzie na rozmowe wstepna, spodoba sie pieskowi i mi oraz zakocha sie w mgnieniu oka a my pojedziemy zobaczyc warunki i spisac umowe adopcyjna! Quote
fochistka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7018186#post7018186 Shiv@ ale może ktoś go szuka, napisz tam gdzie go znalazłaś, nie ma tak hop siup już nowy domek, psiaki czasem uciekają.... Quote
fochistka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 w sumie Asior to masz rację, to może być dobek 2mczny, pamiętam, że taki na błoniach był maleńki i tez mi się wydawało, że to miniaturka jakaś a jak potem wyyyyystrzeliłłłłłłłł w górę i zrobiło się dobisko z niego... Quote
Shiv@23 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Psiak zostal podrzucony do ogrodu gdzie "kroluja" dogi de bordoux i gdyby nie szybka interwencja wlasciciela hodowli pieska by nie bylo! Chcial wyjsc z ogrodu ale zaklinowal sie miedzy kratami. Ktos go wrzucil a jesli nie i ktos nie przypilnowal to psa nie dostanie skoro nie umie go pilnowac nie bedzie umiel sie nim odpowiednio zajac! Pies jest do adopcji jesli ktos zgubil to jak dla niego: psiak zosal rozszarpany przez dogi! PIESKA NIE DOSTANIE! Mysle e mnie rozumiecie! Quote
fochistka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ale on jest piękny, ma na klacie aniołka!!widzicie to? Quote
Shiv@23 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Noi jak wiecie czy to doberman czy sredni pinczerek? ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT GG 3645952 lub tel. 506-525-640! Psiak na 100% zostal wrzucony za ogrodzenie! Wiec znajda ale jesli komus zginal to dziwna sprawa! Dlatego jesli zginal to zapraszam na rozmowe przed adopcyjna! Wszystkim na dogo dziekuje za pomoc jest mi niezbedna! Kurcze ale szybko tu u was znajsc osoby zainteresowane i pomagajace! Quote
karusiap Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 jakie cudddoooo!!! dobermany tez sa z pinczerowatych w koncu;) mam nadzieje,ze szybko znajdzie dom Quote
Shiv@23 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Piesek zostal "znaleziony" w trojanowicach w hodowli dog de bordoux i chiuachua(chyba tak sie pisze). Quote
fochistka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 najpierw to trzeba wiedzieć jakie toto duże wyrośnie, żeby porobic ogłoszenia Quote
Shiv@23 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ciekawe czy da sie ocenic przez te sdjecia! Nie wiem niestety ile maluch ma ale to szczeniak pelna geba! Lubi kotki:P to wiem na pewno! Taki maluch to w zasadzie wszystkich lubi wszystkiego sie boi! Kochaniutki jest o siku i kupke puki co prosi na polko strasznie przed tym piszczy i sie krzata ale to chyba nieswiadomie ale dobry znak ze trzeba dupsko na pole zwlec! Quote
Asior Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 wkeliłam już go na nadzieje dobermana :) Napewno coś się znajdzie :) Quote
fochistka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Shiv@, mogłabyś tego małego zważyć i zmierzyć?żeby tak ogólnie było wiadomo na jakiego wyrośnie i zrobić mu allegro, a najlepiej to wziąć do weta żeby ocenił wiek:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81906 tu jest jego wątek Quote
Recommended Posts