szuwar Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Jak dla mnie to cudem jest, że go nikt nie chce. Po prostu nie mogę uwierzyć. Quote
brazowa1 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 zakładałam watek i byłam pewna,ze migiem pójdzie do domu. Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 brazowa1 napisał(a):zakładałam watek i byłam pewna,ze migiem pójdzie do domu. Prawdziwe szpice nie lubia migu :eviltong:, a on wlasnie to potwierdza ! Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Brazowa, czy Szpic byl oglaszany na roznych portalach, etc. ? Quote
brazowa1 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 taaaaaaaak.......kazdy,ktory jest na Dogo,ma cyklicznie uaktualniany pakiet ogłoszen.Niektore z nich w ogole nie schodza. Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 brazowa1 napisał(a):taaaaaaaak.......kazdy,ktory jest na Dogo,ma cyklicznie uaktualniany pakiet ogłoszen.Niektore z nich w ogole nie schodza. No ale moze sie juz opatrzyly ? Moze by cos zmienic, podswietlic, wyroznic, uwypuklic, dac inne fotki , zeby nareszcie prawdziwy koneser go zauwazyl ! I zabral, oczywiscie ;) Quote
szuwar Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 No właśnie Brązowa, może by go trochę odkurzyć? Quote
wellington Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Gabryjella napisał(a):Szpice chyba wyszły z mody niestety Szpic to nie moda - to klasyka :eviltong: Quote
szuwar Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A tan nasz "klasyk" zaczyna być już dość wiekowy. Quote
wellington Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 szuwar napisał(a):A tan nasz "klasyk" zaczyna być już dość wiekowy. Zeby sie tylko z niego nie zrobil antyk :evil_lol: Quote
wellington Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Moze mu stara debowa beczke wymoscic mieciutko i cieplutko zeby sobie tam dojrzewal :eviltong: Quote
brazowa1 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 jakos debowa beczka skojarzyła mi sie z trumna :oops: Quote
wellington Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 brazowa1 napisał(a):jakos debowa beczka skojarzyła mi sie z trumna :oops: No cos Ty ! Ze starym dobrym winem, oczywiscie :lol: Quote
wellington Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 :crazyeye: Niemozliwe :crazyeye: To to cudo dalej nie ma domu ? Brazowa, koniecznie moze by sie przydaly nowe zdjecia - przeciez nie uchodzi zeby taki okaz nie paradowal na najelegantszych bulwarach w towarzystwie wytwornego wlasciciela ! Quote
brazowa1 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 postaram się,ale teraz takie oświetlenie,ze nijak o ładne zdjęcia. koleżanka z boksu ostatnio mu umarła :( Quote
Betbet Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 pamiętam go z moich początków na dogo...i co, i tak się zachwycałam, że piekny, że dom będzie na pewno niebawem...co za pomyłka:( Quote
szuwar Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja też nie wierzę. On przecież ma same zalety. Quote
Betbet Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 nie rozumiem, przeciez on sam w sobie wyglada ekskluzywnie, zjawiskowo, luksusowo. nie odbiega uroda od roznych rasowców. Godnosc bije od tego psa... Quote
wellington Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Betbet']nie rozumiem, przeciez on sam w sobie wyglada ekskluzywnie, zjawiskowo, luksusowo. nie odbiega uroda od roznych rasowców. Godnosc bije od tego psa...[/QUOTE] A niedlugo wybije czwarty rok ze siedzi w schronisku :crazyeye: Zaczynam podejrzewac ze moze brazowa go juz tak pokochala ze nie moze sie z nim rozstac i ukrywa go skrzetnie przed potencjalnymy domkami :eviltong: Quote
szuwar Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Eh, Brązowa na szczęście nie taka kochliwa ;) Ale swoją droga dziwna sprawa z tym Szpicem... Quote
wellington Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='szuwar']Eh, Brązowa na szczęście nie taka kochliwa ;) Skad taka pewnosc..... Quote
wellington Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='szuwar']Eh, Brązowa na szczęście nie taka kochliwa ;) [/QUOTE] Skad taka pewnosc :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Betbet napisał(a):pamiętam go z moich początków na dogo...i co, i tak się zachwycałam, że piekny, że dom będzie na pewno niebawem...co za pomyłka:( ja byłam pewna.Bo nietypowy,dekoracyjny. A on zdechnie w schronie. Quote
wellington Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 brazowa1 napisał(a): A on zdechnie w schronie. Wypluj to :mad: Quote
Recommended Posts