fona Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 wspaniale wiesci! a szkolenie wyglada niesamowicie, te ostatnie zdjecia gdzie wyslac 21 zl z bazarku? - na AFN "wygrane zycie'? Quote
kasiaprodex Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 fona napisał(a):wspaniale wiesci! a szkolenie wyglada niesamowicie, te ostatnie zdjecia gdzie wyslac 21 zl z bazarku? - na AFN "wygrane zycie'? dziekuje bardzo. jak to wszystko na miejscu wygladało.zdjecie nie oddaja tego wszystkiego. Jeszcze pozostał miesiac szkolenia. Fona jak mozesz to wplac na moje konto gdyz latwiej pózniej pieniązkami dysponowac. Ja z zakupy oczywiście rozlicze za pomoca paragonika chyba ze mam wziąść fakturke na AFN ( tylko prosze mi wtedy podac na jakiego pieska mam ja wysłac) Quote
GrubbaRybba Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wspaniałe wieści o domku dla Willa i Zylla. Wspaniałe zdjęcia. No cóż, tylko pozazdrościć przyszłemu właścicielowi psiaków. Na pewno będzie miał z nich wiele pożytku i radości. Panie Leszku, dziękujemy! :loveu: Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 I co z tym domkiem? Czy wiadomo już coś więcej? Quote
kasiaprodex Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 GrubbaRybba napisał(a):I co z tym domkiem? Czy wiadomo już coś więcej? A co cioteczka by chciała wiedziec wiecej? Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='kasiaprodex']A co cioteczka by chciała wiedziec wiecej? Jak to co? Wszystko oczywiście. :razz: PS - Cioteczko Kasiu, specjalisto od ONków. Wklejam ci tu bidulkę, która potrzebuje pomocy. Może masz jakiegoś chętnego na długowłosego ONka? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102793 Przepraszam za OFFA. Quote
anouk92 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Onki nadal poszukują domków!!!! Zmiencie tytuł bo już nie aktualny. Quote
GrubbaRybba Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ciotki, wysłałam do was na PW (do Ziuty i Kasi) namiary na pana, który chciał dwa psy na dużą posesję, do pilnowania. Czy dzwoniłyście do niego? Co powiedział? Czy ONki mu się nie spodobały? Quote
Ziutka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Kasia wysłała Panu zdjęcia ONków i cały opis itd. A czy się odezwał to nie wiem :cool1: Quote
anouk92 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 mysza 1 napisał(a):Nieaktualny? Nie mają domku?:-( Niestety nie:shake: Quote
kasiaprodex Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Ciotki, wysłałam do was na PW (do Ziuty i Kasi) namiary na pana, który chciał dwa psy na dużą posesję, do pilnowania. Czy dzwoniłyście do niego? Co powiedział? Czy ONki mu się nie spodobały? Kupił sobie onki. na wysłanego e-maila nawet nie odpisał. Quote
Ziutka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 fona napisał(a):o rany... :( W pełnym tego słowa znaczeniu :shake: Quote
kasiaprodex Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 ciotki poprosze o oglaszanie onkow Quote
Erazm Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Onki mają allegro( dzięki Gameboy) i są wstawione na Internetową Giełdę. Jak babcię kocham, a kocham ją bardzo nie rozumię, że szkolone psy nie moga znaleźć domu:shake: Serwer znów szaleje........ Quote
kasiaprodex Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 anouk92 napisał(a):Onki czekają na domki chociaż ktoś dzwonił? Quote
kasiaprodex Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Erazm napisał(a):Onki mają allegro( dzięki Gameboy) i są wstawione na Internetową Giełdę. Jak babcię kocham, a kocham ją bardzo nie rozumię, że szkolone psy nie moga znaleźć domu:shake: Serwer znów szaleje........ ja tez wystawilam na allegro. duzo wejśc.ani jednego e-maila z zapytaniem. poprostu nie rozumiem:shake: Quote
Erazm Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dzwonili, ale muszę zmienic numer na Ig bo Wierzę W Moją szczęśliwą gwiazdę:cool3:. Do GB dzwonili też, ale nic konkretnego Quote
kasiaprodex Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Erazm napisał(a):Dzwonili, ale muszę zmienic numer na Ig bo Wierzę W Moją szczęśliwą gwiazdę:cool3:. Do GB dzwonili też, ale nic konkretnego Ciotka to koniecznie zmieniaj Quote
kasiaprodex Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 anouk92 napisał(a):Onki czekają na domki wysłałam na prw dane pana od którego dostalam e-maila z takim poczatkie.Przypuszczam ze z Toba rzmawial bo twoj telefonik podałam za Twoją zgoda Witam. Zgodnie z rozmową tel. przesyłam swoje namiary. Dariusz Król ............... Quote
Recommended Posts