Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fona napisał(a):
wspaniale wiesci!
a szkolenie wyglada niesamowicie, te ostatnie zdjecia

gdzie wyslac 21 zl z bazarku? - na AFN "wygrane zycie'?

dziekuje bardzo.
jak to wszystko na miejscu wygladało.zdjecie nie oddaja tego wszystkiego. Jeszcze pozostał miesiac szkolenia.

Fona jak mozesz to wplac na moje konto gdyz latwiej pózniej pieniązkami dysponowac. Ja z zakupy oczywiście rozlicze za pomoca paragonika chyba ze mam wziąść fakturke na AFN ( tylko prosze mi wtedy podac na jakiego pieska mam ja wysłac)

Posted

Wspaniałe wieści o domku dla Willa i Zylla. Wspaniałe zdjęcia. No cóż, tylko pozazdrościć przyszłemu właścicielowi psiaków. Na pewno będzie miał z nich wiele pożytku i radości.

Panie Leszku, dziękujemy! :loveu:

• 1 month later...
Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Ciotki, wysłałam do was na PW (do Ziuty i Kasi) namiary na pana, który chciał dwa psy na dużą posesję, do pilnowania. Czy dzwoniłyście do niego? Co powiedział? Czy ONki mu się nie spodobały?

Kupił sobie onki.
na wysłanego e-maila nawet nie odpisał.

Posted

Onki mają allegro( dzięki Gameboy) i są wstawione na Internetową Giełdę.
Jak babcię kocham, a kocham ją bardzo nie rozumię, że szkolone psy nie moga znaleźć domu:shake:
Serwer znów szaleje........

Posted

Erazm napisał(a):
Onki mają allegro( dzięki Gameboy) i są wstawione na Internetową Giełdę.
Jak babcię kocham, a kocham ją bardzo nie rozumię, że szkolone psy nie moga znaleźć domu:shake:
Serwer znów szaleje........

ja tez wystawilam na allegro. duzo wejśc.ani jednego e-maila z zapytaniem. poprostu nie rozumiem:shake:

Posted

anouk92 napisał(a):
Onki czekają na domki

wysłałam na prw dane pana od którego dostalam e-maila z takim poczatkie.Przypuszczam ze z Toba rzmawial bo twoj telefonik podałam za Twoją zgoda

Witam. Zgodnie z rozmową tel. przesyłam swoje namiary.
Dariusz Król ...............