Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='luka1']Przecież wiesz jak jest.[/quote]
Ehh...wiem wiem...ale się łudziłam, że może jednak :wallbash::flaming:
Głupia Ziuta :diabloti:

Posted

Tango został przeniesiny i ma towarzystwo - nareszcie nie jest sam.
W sprawie narośli na sutku- wet stwierdził że można to usunąć ale w warunkach schroniskowych jest to raczej nie wskazane. "Na oko" to nic specjalnego (?), może z tym żyć.
(2 obserwatorów)

Posted

[quote name='luka1']... "Na oko" to nic specjalnego (?), może z tym żyć.
(2 obserwatorów)[/quote]
trzeba mu przyznać, że to fachowa opinia lekarza medycyny weterynaryjnej :cool1:

tyle że jakby ktoś poszedł ze swoim psem z podobną naroślą do lecznicy (i kompetentnego weta) to nikt by mu nie powiedział, że to nic specjalnego

(to wcale nie jest takie malutkie żeby było 'niczym specjalnym', ale ok, ja się nie znam, to on jest wetem)

a co do warunków dla psa po usunięciu guza to chyba chodzi tylko o to żeby nie siedział w brudzie i rana się zrosła; izolatki tam mają więc niech nie przesadza

no ale czego wymagać od schroniskowego weta... on jest tylko od szczepień

Posted

[quote name='asiamm']trzeba mu przyznać, że to fachowa opinia lekarza medycyny weterynaryjnej :cool1:[/quote]
:shiny: :shiny: :shiny:

[quote name='asiamm'] (to wcale nie jest takie malutkie żeby było 'niczym specjalnym', ale ok, ja się nie znam, [B][COLOR=Red]to on jest wetem[/COLOR][/B])[/quote]
Tak Asiu...i nie możemy podważać jego kompetencji :diabloti:

[quote name='asiamm'] no ale czego wymagać od schroniskowego weta... [B][COLOR=Black]on jest tylko od szczepień[/COLOR][/B][/quote]
I sterylek - czasami na szczeniakach ale co tam - ważne aby kasa była :angryy:

Posted

[quote name='luka1']Z tym badaniem Tango to jakiś blef. P. M. mówi że był badany, P.R. że będzie badany i komu wierzyć?[/quote]
Wierzyć P.Z.......zapewne powie, że już usunięty guz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: