Ziutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Luka - pytałaś w schronie o guza Tango :roll: Jest już jakaś diagnoza :cool1: Quote
Ziutka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='luka1']Przecież wiesz jak jest.[/quote] Ehh...wiem wiem...ale się łudziłam, że może jednak :wallbash::flaming: Głupia Ziuta :diabloti: Quote
luka1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Może wyciągnięcie Tango spod wiaty by coś zmieniło? Quote
luka1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Zima nie jest dla Tango odpowiednia porą na to by okupował budę Quote
Ziutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Luka a Tango sam w boksie nadal czy ma jakąś koleżankę?? Quote
luka1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nie byłam w schronisku przez tą chorobe i nic nie wiem. Może jeszcze w tym tygodniu pojadę ale rowerem nie jeżdzi sie przyjemnie w taką pogodę. Quote
Ziutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='elmira']Podwioze w okolice W-wy.[/quote] Dziękujemy Elmirko i będziemy mieć na uwadze jak coś :cool3: Quote
luka1 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 No dlaczego nikt nie dzwoni? Wszyscy czekamy a ten obserwator (szt.2)chyba gra na nosie. Quote
elmira Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Podwieziemy Piesia. Ludzie ruszcie się do cholery!!! (Sorki) Quote
elmira Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Zapraszam potencjalnych opiekunów. Piesek musi mieć dom na zimę, bo zmarnieje nam. Quote
luka1 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ciotki siedza w domkach, siedza, jedzą, lulki pala,- tańce, hulanka, swawola - a ty sobie siedż na budzie. Quote
luka1 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 No święta skończone można iść po psinę do schroniska !!! Quote
luka1 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Tango został przeniesiny i ma towarzystwo - nareszcie nie jest sam. W sprawie narośli na sutku- wet stwierdził że można to usunąć ale w warunkach schroniskowych jest to raczej nie wskazane. "Na oko" to nic specjalnego (?), może z tym żyć. (2 obserwatorów) Quote
asiamm Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='luka1']... "Na oko" to nic specjalnego (?), może z tym żyć. (2 obserwatorów)[/quote] trzeba mu przyznać, że to fachowa opinia lekarza medycyny weterynaryjnej :cool1: tyle że jakby ktoś poszedł ze swoim psem z podobną naroślą do lecznicy (i kompetentnego weta) to nikt by mu nie powiedział, że to nic specjalnego (to wcale nie jest takie malutkie żeby było 'niczym specjalnym', ale ok, ja się nie znam, to on jest wetem) a co do warunków dla psa po usunięciu guza to chyba chodzi tylko o to żeby nie siedział w brudzie i rana się zrosła; izolatki tam mają więc niech nie przesadza no ale czego wymagać od schroniskowego weta... on jest tylko od szczepień Quote
Ziutka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='asiamm']trzeba mu przyznać, że to fachowa opinia lekarza medycyny weterynaryjnej :cool1:[/quote] :shiny: :shiny: :shiny: [quote name='asiamm'] (to wcale nie jest takie malutkie żeby było 'niczym specjalnym', ale ok, ja się nie znam, [B][COLOR=Red]to on jest wetem[/COLOR][/B])[/quote] Tak Asiu...i nie możemy podważać jego kompetencji :diabloti: [quote name='asiamm'] no ale czego wymagać od schroniskowego weta... [B][COLOR=Black]on jest tylko od szczepień[/COLOR][/B][/quote] I sterylek - czasami na szczeniakach ale co tam - ważne aby kasa była :angryy: Quote
luka1 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Tango trafił do boksu Piłeczki i bardzo do siebie pasują - oboje drą się gdy wchodzi sie pod wiatę. Quote
luka1 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Z tym badaniem Tango to jakiś blef. P. M. mówi że był badany, P.R. że będzie badany i komu wierzyć? Quote
Ziutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='luka1']Z tym badaniem Tango to jakiś blef. P. M. mówi że był badany, P.R. że będzie badany i komu wierzyć?[/quote] Wierzyć P.Z.......zapewne powie, że już usunięty guz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
luka1 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 i że jest niesamowicie szczęśliwy :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts