Ziutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Kotti'] Szlag trafia- masz rację Ziutka... ale to ON sam złożył ofertę w konkursie- z WŁASNEJ WOLI! więc niech teraz bada, leczy... TO W KOŃCU JEGO PRACA! i za to dostaje kasę, żeby mieć co wsadzić do swojej michy- nieprawdaż?[/quote] [COLOR=DarkOrchid]Oczywiście, że tak....palant jeden :mad:[/COLOR] [quote name='Kotti'][COLOR=plum]... a Sonia już nawet nie pachnie schroniskiem...[/COLOR][/quote] Piękne słowa :-( Quote
eurydyka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 w poprzednim przetargu stanela jeszcze jedna lecznica, ale tylko po to, zeby przetarg byl wazny nikt nie chce sie podjac opieki nad Azorkiem z prawdziwego zdarzenia niestety Quote
luka1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Lekarze z prawdziwego zdarzenia wiedzą że leczenie aby było skuteczne - coś kosztuje.Samo patrzenie nie pomaga. Środki na schronisko ciągle są okrawane. Quote
luka1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/6677/tango1ub8.jpg[/IMG] Nareszcie zdjęcie nie na budzie Quote
Ziutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tango to piękny i bardzo mądry pies.....i jak na warunki schroniskowe wygląda bardzo czysto....sierść ma nadal białą....szkoda aby się marnował w schronisku. Luka - a dali mu jakąś sunię do towarzystwa czy nadal siedzi sam w boksie :roll: Quote
luka1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Schronisko przepełnione a on sam w boksie. Jak do niego doszłam to oszlał z radości. A gdy sie wydostał z boksu biegał mi między nogami mało nie sie nie wywaliłam. I tak strasznie sie przytulał i lizał po rękach. [I][B]Kurcze domku przybywaj, bo psina sie zmarnuje.[/B][/I] Quote
Kotti Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 łeee ja nei wiem czemu nikt nie chce Bulka-Tanga... :/ Jak wzieliśmy już Sońkę z Azorka- jak już dotarliśmy do domu- Radek przyznał mi się, że Jemu w sumie bardziej przypadł do gustu Bulek- bo taki pieszczoch. :) Sliczny, kochany pies. Taki... no nie da się opisać- trzeba jechac, zobaczyć i pokochać... Quote
luka1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/7155/tangous7.jpg[/IMG] Quote
Ania-Sonia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='luka1'][IMG]http://img139.imageshack.us/img139/6677/tango1ub8.jpg[/IMG] Nareszcie zdjęcie nie na budzie[/quote] Piękny pies z niego! Dopiero teraz widać jego urodę. Quote
olenka_f Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 piekny chłopak a tak długo czeka :shake: Quote
eurydyka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 moze Cie ktos Tango w koncu wypatrzy? Quote
luka1 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [IMG]http://img49.imageshack.us/img49/1518/xxxxuz6.jpg[/IMG] Wiecie, on tak cały czas się przytula. Chce być jak najbliżej człowieka. I wtedy jego ślepia się smieją. Bardzo bym chciała aby ktoś uwierzył, że tango jest wspaniałym towarzyszem na całe życie. Quote
Ziutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='luka1']Nie mozna pozostawic psinki bez pomocy. Ktoś musi wreszcie zainteresować sie tym bielasem.[/quote] I to bardzo mądrym białaskiem :-( Quote
luka1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 To że mądry to w naszym schronisku normalne. Nie widziałam głpich i starych:evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='luka1']To że mądry to w naszym schronisku normalne. Nie widziałam głpich i starych:evil_lol:[/quote] W sumie masz rację....u Nas wszystkie mądre i młodziutkie są :evil_lol: Quote
luka1 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No. A Tango to pies w którym zawarte są wszystkie rodzaje psów. Jest to typ - obronny - bo jest dzielny i jak trzeba to potrafi stawić czoła niebezpieczeństwu, - pies do towarzystwa - przylepa straszna nie odstępuje człowieka gdy zwietrzy głaskanie - pies kanapowiec - na pewno woli tapczan od twardych dech budy - pies sportowy - uwielbia bieganie no kurcze co jeszcze mam gadać by wreszcie ktoś go polubił? :shake: Quote
Ziutka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='luka1']Ogólna głuchota nastała.[/quote] I ślepota także....:shake: Quote
luka1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Osamotniony, biały pies przeciska się przez siatkę byłe wyprosić jedno głasku głasku. Strasze to gdy dorosłe psisko błaga o zainteresowanie ze strony człowieka - to znaczy że mu jest żle. POMOCY! Quote
luka1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [IMG]http://img80.imageshack.us/img80/3793/cycekbw7.jpg[/IMG] kto wie co to? Quote
iwop Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jakis guz...:shake: Może stan zapalny sutka... Psy mają przecież czasem szczątkowe sutki... Quote
Ziutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='iwop']Jakis guz...:shake: Może stan zapalny sutka... Psy mają przecież czasem szczątkowe sutki...[/quote] Wiesz cioteczko........On ma już to ponad 3 miesiące niezdiagnozowane :shake: Mam nadzieję, że to żadne paskudztwo tfu...tfu... Quote
Recommended Posts