Ziutka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Gonia....a wiesz, że mamy Tangusia II u nas w schronisku :placz: Mateusz był ostatnio u niego w odwiedzinach. Quote
GoniaP Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ziutka napisał(a):Gonia....a wiesz, że mamy Tangusia II u nas w schronisku :placz: Mateusz był ostatnio u niego w odwiedzinach. Wiem, widziałam :-( Szkoda, że to nie sunia... Mateusz pewnie zdecydowałby się wtedy choćby na tymczas... Quote
mathiasmezler Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Co za podstep:] Wiecie jakby sie u mnie skonczyl tymczas:) szkoda, ze nie mam na to warunkow:( Quote
Ziutka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Tanguś przystojniaczek :loveu: no a w tych czerwonych szeleczkach prezentuje się przewspaniale :cool3: Quote
mathiasmezler Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Tango został wczoraj pogryziony przez amstaffko-podobną suczkę, która biegała sobie bez smyczy. Mała ranka na grzbiecie okazała się większą sprawą i w tym momencie Tangus ma wygolony wielki płat sierści na plecach i duży dren wychodzący z dwóch stron, który codziennie musimy przemywać. Quote
Koperek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ojej, biedny Tanguś:-( Trzymajcie się, a my trzymamy kciukasy za zdrówko "malucha":kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ziutka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 No to pięknie go sunia załatwiła :shake: Mateusz pisz nam jak się wiedzie leczenie Tangusia... Wymiziaj go od Ciotek... Tangusiu trzymaj się chłopie Quote
mathiasmezler Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Juz lepiej - wczoraj sciagneli mu dren, a za pare dni pozbedzie sie takze szwow:) Ogolnie merda ogonkiem i ciagle sie cieszy:) Przy okazji okazalo sie, ze musi zrzucic jakies 3kilo, bo jest za gruby:) Quote
luka1 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 tp musiała być nie zła dziewucha - tak poszarpać faceta :crazyeye: Quote
mathiasmezler Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Niuniek miał dzisiaj zabieg usuwania kamienia nazębnego. Przy okazji od razu chciałem mu usunąć taki mały pypeć naskórny, który mu nagle wyrósł na tylnej łapie i nie chciał przestać rosnąć. Wtedy okazało się, że kilka centrymetrów poniżej pypcia Tangus ma śrut w łapce, który tkwi tam od dawien dawna. I rzeczywiście!!! Ktoś kiedyś dawno temu strzelał do niego, jak tanguś się jeszcze szlajał po ulicach i śrut utkwił na długo. Ale juz po zabiegu i tangus powoli się budzi. Quote
Ziutka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 mathiasmezler napisał(a): okazało się, że kilka centrymetrów poniżej pypcia Tangus ma śrut w łapce, który tkwi tam od dawien dawna. I rzeczywiście!!! Ktoś kiedyś dawno temu strzelał do niego, jak tanguś się jeszcze szlajał po ulicach i śrut utkwił na długo. No to pięknie :shake: Bidulek ileż musiał przejść i ile go złego spotkało zanim trafił do Ciebie to tylko jedyny Tanguś o tym wie... A kiedy nam się Tanguś pochwali pięknymi ząbkami ? :cool3: Quote
Koperek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 mathiasmezler napisał(a):Jak tylko bede mial aparat pod reka:) Czekamy, czekamy :) Quote
GoniaP Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 mathiasmezler napisał(a):Jutro wrzuce:) No i co????:mad: Quote
Ziutka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 GoniaP napisał(a):No i co????:mad: Zapomniał :obrazic: Quote
mathiasmezler Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Przepraszam - troche mi sie zapomnialo, bo przez ostatni czas przeprowadzalem sie i akurat dopiero wczoraj tangus zamieszkal w nowym domku dostajac na nowe mieszkanko wypas lozeczko:) Quote
Ziutka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='mathiasmezler']Przepraszam - troche mi sie zapomnialo, bo przez ostatni czas przeprowadzalem sie i akurat dopiero wczoraj tangus zamieszkal w nowym domku dostajac na nowe mieszkanko wypas lozeczko:) No to koniecznie musisz nam pokazać te nowe wypas łóżeczko :cool3: no i Tangusia rzecz jasna :loveu: Quote
Ziutka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ale mu dobrze :loveu: Oczu nie można oderwać od pięknisia :loveu: Upasłeś go Mati :cool3: Quote
Koperek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='mathiasmezler']Juz troche schudl, bo wet mi kazal:) hahaha A jakby nie kazał to prosiaczek na rożno??:evil_lol::eviltong: Tak, czy siak PIĘKNY TANGUŚ- biel aż w oczy razi! Cudowności!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts