Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Prosimy o aktualizacje informacji, zdjęć i pierwszego postu :).
Szkoda żeby takie ładne pieski się marnowały w schronie.

A kto się nimi bezpośrednio zajmuje z dogomaniaków ?

I będziemy reklamować to piękne towarzystwo :) :) :).

Posted

Pierwszego postu jeszcze zaktualizować nie mogę, bo trzeba poczekać na nowe zdjęcia i informacje o ich stanie, to może potrwać.
Poczytaj wątek schroniska w Mielcu (raczej od końca, bo jest bardzo długi), zobaczysz, że nie jest to proste - choć wiele osób,naprawdę z poświęceniem robi, co może.

Posted

Nie bardzo rozumiem dlaczego trzeba długo czekać, no ale chyba nie kilka miesięcy :roll:.
A weszłam na ten wątek przez przypadek i zobaczyłam, że na wątku nie bardzo co się dzieje a psiaki dalej w schronisku, więc pomyślałam, że może jakoś trzeba pomóc.
Ale mogę tylko wątek co jakiś czas podrzucić jak to wystarczy.

Na czytanie długich wątków nie bardzo mam czas, staram się raczej pomagać w miarę swoich skromnych możliwości.
Ale z ciekawości poszukam tego wątku mieleckiego, może znajdę.

Posted

[quote name='Dogo07']Nie bardzo rozumiem dlaczego trzeba długo czekać, no ale chyba nie kilka miesięcy :roll:.
A weszłam na ten wątek przez przypadek i zobaczyłam, że na wątku nie bardzo co się dzieje a psiaki dalej w schronisku, więc pomyślałam, że może jakoś trzeba pomóc.
Ale mogę tylko wątek co jakiś czas podrzucić jak to wystarczy.

Na czytanie długich wątków nie bardzo mam czas, staram się raczej pomagać w miarę swoich skromnych możliwości.
Ale z ciekawości poszukam tego wątku mieleckiego, może znajdę.

Dogo07, stajemy na głowie i rzęsach, aby miec info o wszystkich psach w schronisku, ale przy ilości 550 jest to NIEWYKONALNE.
Wątek Walnilce i Karmelowi założyła Kam, która nie jest nawet czynną, mielecką wolontariuszką I SAMA NIE JEST W STANIE PROWADZIC WĄTKU. My nie mamy możliwości informowania na każde zawołanie o każdym psie.
Tak jak radziła Kam-wejdź na nasz wątek zbiorczy mielecki i zobacz jak działamy. Możesz się do nas przyłączyc, pojechac do Mielca i osobiście porobic foty psom oraz zasięgnąc o nich info od pracowników.
My nie jesteśmy w stanie ogarnąc wszystkiego i byc na każde zawołanie dogomaniaków.

Zdjęciai info o psach będą kiedy będą. JEŚLI SIĘ KOMUS TO NIE PODOBA, NIECH SAM DZWONI DO SCHRONU I ZASIĘGA JĘZYKA!!

Póki co EOT.

Posted

[quote name='Reno2001']Dogo07, stajemy na głowie i rzęsach, aby miec info o wszystkich psach w schronisku, ale przy ilości 550 jest to NIEWYKONALNE.
Wątek Walnilce i Karmelowi założyła Kam, która nie jest nawet czynną, mielecką wolontariuszką I SAMA NIE JEST W STANIE PROWADZIC WĄTKU. My nie mamy możliwości informowania na każde zawołanie o każdym psie.
Tak jak radziła Kam-wejdź na nasz wątek zbiorczy mielecki i zobacz jak działamy. Możesz się do nas przyłączyc, pojechac do Mielca i osobiście porobic foty psom oraz zasięgnąc o nich info od pracowników.
My nie jesteśmy w stanie ogarnąc wszystkiego i byc na każde zawołanie dogomaniaków.

Zdjęciai info o psach będą kiedy będą. JEŚLI SIĘ KOMUS TO NIE PODOBA, NIECH SAM DZWONI DO SCHRONU I ZASIĘGA JĘZYKA!!

Póki co EOT.
Poza tymciężko jest być czynna wolontariuszka w mielcu, gdyż nie ma co sie oszukiwać nie jesteśmy mile widziane w schronisku.Co mnie strasznie irytuje bo ja za to pieniędzy nie biorę i robie to wyłącznie dla psiaków, a pracownicy traktują nas tak jak traktują zresztą co będę pisać każdy wie jak jest.Ale nie ejstem w stanie tego ogarnąć:(:(:(:(

Posted

gabi1983h napisał(a):
Poza tymciężko jest być czynna wolontariuszka w mielcu, gdyż nie ma co sie oszukiwać nie jesteśmy mile widziane w schronisku.Co mnie strasznie irytuje bo ja za to pieniędzy nie biorę i robie to wyłącznie dla psiaków, a pracownicy traktują nas tak jak traktują zresztą co będę pisać każdy wie jak jest.Ale nie ejstem w stanie tego ogarnąć:(:(:(:(

Zgadzam sie z tym:(

• 10 months later...