Becia66 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Tyle czasu w schronie.....i domków nie widac....:shake: Quote
Reno2001 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Dogo07 napisał(a):Czy te pieski mają razem iść do wspólnego domku ? Byłoby fajnie, ale w żadnym razie to nie jest warunek ;). Quote
Reno2001 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Dogo07 napisał(a):A ogłoszenia mają ? Na razie pracujemy nad nowymi fotkami psiaków, bo te, które mają nie należą do najaktualniejszych :shake:. Quote
Onaa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Prosimy o aktualizacje informacji, zdjęć i pierwszego postu :). Szkoda żeby takie ładne pieski się marnowały w schronie. A kto się nimi bezpośrednio zajmuje z dogomaniaków ? I będziemy reklamować to piękne towarzystwo :) :) :). Quote
Kam Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Pierwszego postu jeszcze zaktualizować nie mogę, bo trzeba poczekać na nowe zdjęcia i informacje o ich stanie, to może potrwać. Poczytaj wątek schroniska w Mielcu (raczej od końca, bo jest bardzo długi), zobaczysz, że nie jest to proste - choć wiele osób,naprawdę z poświęceniem robi, co może. Quote
Onaa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Nie bardzo rozumiem dlaczego trzeba długo czekać, no ale chyba nie kilka miesięcy :roll:. A weszłam na ten wątek przez przypadek i zobaczyłam, że na wątku nie bardzo co się dzieje a psiaki dalej w schronisku, więc pomyślałam, że może jakoś trzeba pomóc. Ale mogę tylko wątek co jakiś czas podrzucić jak to wystarczy. Na czytanie długich wątków nie bardzo mam czas, staram się raczej pomagać w miarę swoich skromnych możliwości. Ale z ciekawości poszukam tego wątku mieleckiego, może znajdę. Quote
Reno2001 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Dogo07']Nie bardzo rozumiem dlaczego trzeba długo czekać, no ale chyba nie kilka miesięcy :roll:. A weszłam na ten wątek przez przypadek i zobaczyłam, że na wątku nie bardzo co się dzieje a psiaki dalej w schronisku, więc pomyślałam, że może jakoś trzeba pomóc. Ale mogę tylko wątek co jakiś czas podrzucić jak to wystarczy. Na czytanie długich wątków nie bardzo mam czas, staram się raczej pomagać w miarę swoich skromnych możliwości. Ale z ciekawości poszukam tego wątku mieleckiego, może znajdę. Dogo07, stajemy na głowie i rzęsach, aby miec info o wszystkich psach w schronisku, ale przy ilości 550 jest to NIEWYKONALNE. Wątek Walnilce i Karmelowi założyła Kam, która nie jest nawet czynną, mielecką wolontariuszką I SAMA NIE JEST W STANIE PROWADZIC WĄTKU. My nie mamy możliwości informowania na każde zawołanie o każdym psie. Tak jak radziła Kam-wejdź na nasz wątek zbiorczy mielecki i zobacz jak działamy. Możesz się do nas przyłączyc, pojechac do Mielca i osobiście porobic foty psom oraz zasięgnąc o nich info od pracowników. My nie jesteśmy w stanie ogarnąc wszystkiego i byc na każde zawołanie dogomaniaków. Zdjęciai info o psach będą kiedy będą. JEŚLI SIĘ KOMUS TO NIE PODOBA, NIECH SAM DZWONI DO SCHRONU I ZASIĘGA JĘZYKA!! Póki co EOT. Quote
Onaa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Nie bardzo wiem co to EOT oznacza, ale to nieważne. Chciałam tylko pomóc psiakom, ale nie ma nic na siłę. Quote
yoko100 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Nawet niewiedzialam ze Vanilia i Carmel maja wątek.Juz sobie zapisuje. Quote
gabi1983h Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Reno2001']Dogo07, stajemy na głowie i rzęsach, aby miec info o wszystkich psach w schronisku, ale przy ilości 550 jest to NIEWYKONALNE. Wątek Walnilce i Karmelowi założyła Kam, która nie jest nawet czynną, mielecką wolontariuszką I SAMA NIE JEST W STANIE PROWADZIC WĄTKU. My nie mamy możliwości informowania na każde zawołanie o każdym psie. Tak jak radziła Kam-wejdź na nasz wątek zbiorczy mielecki i zobacz jak działamy. Możesz się do nas przyłączyc, pojechac do Mielca i osobiście porobic foty psom oraz zasięgnąc o nich info od pracowników. My nie jesteśmy w stanie ogarnąc wszystkiego i byc na każde zawołanie dogomaniaków. Zdjęciai info o psach będą kiedy będą. JEŚLI SIĘ KOMUS TO NIE PODOBA, NIECH SAM DZWONI DO SCHRONU I ZASIĘGA JĘZYKA!! Póki co EOT. Poza tymciężko jest być czynna wolontariuszka w mielcu, gdyż nie ma co sie oszukiwać nie jesteśmy mile widziane w schronisku.Co mnie strasznie irytuje bo ja za to pieniędzy nie biorę i robie to wyłącznie dla psiaków, a pracownicy traktują nas tak jak traktują zresztą co będę pisać każdy wie jak jest.Ale nie ejstem w stanie tego ogarnąć:(:(:(:( Quote
yoko100 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 gabi1983h napisał(a):Poza tymciężko jest być czynna wolontariuszka w mielcu, gdyż nie ma co sie oszukiwać nie jesteśmy mile widziane w schronisku.Co mnie strasznie irytuje bo ja za to pieniędzy nie biorę i robie to wyłącznie dla psiaków, a pracownicy traktują nas tak jak traktują zresztą co będę pisać każdy wie jak jest.Ale nie ejstem w stanie tego ogarnąć:(:(:(:( Zgadzam sie z tym:( Quote
ewatonieja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 eot= end of topic= koniec tematu Vanilka i Karmel osłodzą Wasze życie, nic tylko brac do domu! Quote
Ulka18 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ten watek mozna zamknac. Vanilia zostala adoptowana, a Karmel odszedl za Teczowy Most. Quote
Kam Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Usiłowałam zmienic temat, ale nic z tego, napisałam do moda z prośbą o zamknięcie. Quote
Recommended Posts