Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Ulka, i powiem szczerze że nie widziałam żadnego zainteresowania tym tematem. Przed ich boksem jest też sunia która ledwo łazi bo ma tak długie paznokcie, że zawinęły sie jej pod spód. Czegoś takiego nie widzialam.:shake:
Dr Kom. kazał obciąć i to szybko. Prawda jest taka, że bez ich dobrej woli nic nie możemy zrobić...:shake:

Posted

Ja sie kiedys pan pytalam, czemu wtedy jeszcze Wdzieczna nie miala obcietych pazurkow, a one mi na to, ze doktor jest od tego :crazyeye:
Powiedzialam, ze to zadna sztuka obciac pazurki psom, trzeba tylko miec dobre cażki i jak chca to im kupie. Ale pani Basia powiedziala, ze tylko doktor moze robic takie rzeczy :roll: ehhh, rece opadaja normalnemu czlekowi :mdleje:

• 2 weeks later...
Posted

Karmel to jakiś taki chudszy na tych zdjęciach...czy tylko ja mam takie wrażenie? To nawet dobrze, że nie jest otłuszczony, tylko tak myślę czy to nie jakaś choroba....
a jak się dogadują z sunią "wnykową"? nie molestuje jej?

Posted

Kam, sunia z wnykow jest juz po sterylce, wiec Karmel pewnie nie ma do niej ciagat.... jakos nie udaje mi sie namowic kierownika, zeby bardziej zdecydowanie przekonal doktora na kastracje psow....moze z czasem....tyle rzeczy juz nam sie udalo, trzeba wierzyc...

• 2 weeks later...