Jump to content
Dogomania

Kluska Z Orzechowców - "brzydka" Bo Gruba Znaczy Dożywocie !?! - MA DOM!

Recommended Posts

Posted

Klusia jutro ciocia Kasia Ci wyprowadzi z tego boksu i dalej do autka i prosto do Beci a potem dalej w trasę do Dif i w końcu nowej Pani, która juz sie doczekac Ciebie nie może! Jak ja długo czekałam na to aby Cie wyprowadzić ..... jak ja o tym marzyłam ... Jesli jutro się dotoczymy naszym autem to będzie cud specjalnie dla Ciebie :)

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

albiemu napisał(a):
no przecież Twój pomnik już ma fundamnty w rynku :D

Dif nie znamy się ale współpraca z Toba to prawdziwa przyjemność dla mnie i zaszczyt!

:roflt::roflt::roflt:

Albiemu, już wczoraj Ci powiedziałam, że pomnikiem jesteś Ty ze względu na Twoje Wielkie Serce.
Zawsze możesz na mnie liczyć! Jeśli tylko będę mogła zawsze Ci pomogę!!!

Ależ się wszystko cudnie złożyło :multi:. Obie będą grzały dpki w domach, a nie na betonie. Teraz Sarence trzeba szukać DS.

Posted

o tym właśnie dzisiaj mówiłam Ewie przyszlej pańci jak z nia rozmawiałam - Kluska czekała na nią i to jes szok. Znamy Klusię od ponad roku i pierwszy raz widzimy aby tak się usmiechała szerorko non stop! Słuchajcie to cud, naprawdę. Znalazły się dwie połówki i ja bardzo mocno w to wierzę :D

Posted

Klusia nie do poznania....uśmiechniety pychol, błyszcząca sierśc, tylko ją z domu cieżko wyciagnac wołami....:eviltong:, tak sie dziewczynce spodobało...:evil_lol:
Ale dobrze wie, po co sie na polko wychodzi...

Posted

Napisałam listo do Pani Ewy, taki zlepek naszych rozmów a spełnionych nadziei dla Kluski ...

No i Klusia jedzie do lepszego życia :) siedzę i cieszę się od momentu jak otworzyły mi się szeroko oczy dzisiaj rano :) KLUSKA MA DOM! wielka myśl w głowie z wielkim wykrzyknikiem :)!
Tak sie cieszę, ja proponuje przyjąć dzisiejszą datę jako jej urodziny bo urodziła się na nowo. Wczoraj to była jeszcze aklimatyzacja, kapiel dzisiaj już DOM i kochające dłonie do których tęskniła od zawsze. Z tego co rozmawiałyśmy Twoim dłoniom też czegos brakowało - napewno Kluski. Krąg nieszczęść, czekania i niespełnionych nadziei dzisiaj się zamknie a z jego blasku powstanie nowy krąg. Twój i Kluski w którym będzie miłość, pocieszanie, ciężka praca i merdanie ogonem. Ja wierzę, że ten krąg będzie olbrzymi a Wy poznawać go będziecie bardzo powoli aby niczego nie minąć. Na jego końcu będzie pożegagnie i to czego zawsze dla Klsuki chciałam aby usłyszała, że była taka potrzebna. Wiem, że to smutne ale do tego jeszcze wiele życia wspólnego przed Wami i tym trzeba się cieszyć. Klusia nie była nawet numerem w schronisku, była suką od zawsze. Nie mówiłam Ci wczoraj ale jak po nią poszłam z pracownikiem usłyszałam - TA????? PANI KASIU!!! TO STRAE JUŻ TAKIE! JA POKARZE PANI INNĄ, GDZIE TO TAKĄ SUKĘ???? Powiedz jakie ona miała szanse??? Skoro nawet pracownicy skazali ją z uwagi na wiek, brak urody, bo ona od zawsze. Z wielką przyjemnością syknęłam do niego - a dlaczego niby nie Panie Januszu??? .... cisza .... nie potrafił odpowiedzieć. A powinien. Dlatego pani Kasiu bo jest taka wyjątkowa, taka kochana i przylepa. Dlatego, że już tak długo tu jest a nie powinna. Dlatego, że nikt jej nie chciał a ja o niej zapomniałem i tak mi wstyd. W ciszy oddał mi smycz z Klusią która już na grzbiecie leżała do miziania. Ona wiedziała co gdzie i jak. Psiaki śnią i ja wiem, że ona wyśniła ten dzień. Każdą jego cząstkę, mój grymas do Janusza, dotyk jej brzuszka i krzywo jadące auto do Rzeszowa. Nic nie była dla niej zaskoczeniem .... nic. Wierzę, że dzisiaj do Twojego domu wejdzie jak do swojego bo to jej dom, tylko długo nie było do niego autobusu bo ktoś pokręcił rozkład jazdy na tak długo.
Autobus już jedzie a Ty weź od niej bilet zaufania i trzymaj go zawsze przy sobie aby nie zapomnieć o tym jak trafiła do Ciebie. Skasuj go przy wejściu i już nigdy nie pozwól aby wsiadła do niego skoro tak bardzo i na tak długo ją zawiódł. Twój dom to Wasz wspólny przystanek :)
ostatni przystanek ....