Jump to content
Dogomania

Kluska Z Orzechowców - "brzydka" Bo Gruba Znaczy Dożywocie !?! - MA DOM!

Recommended Posts

Posted

KLUSIA

A MNIE OSOBIŚCIE TO WALI, ŻE JEST GRUBA! BO JEST NAJUKOCHAŃSZYM PSEM NA ŚWIECIE. JA SAMA WYGLĄDAM JAK KLUSKA A DLA SWOJEJ POŁOWICY JESTEM NAJPIĘKNIEJSZA - I CO??

NIE TO ŁADNE CO ŁADNE ALE CO SIĘ KOMU PODOBA!

Klusia jest sunią o której się mówi - ona tu odkąd pamiętam jest. Już udało nam się wyciągnąć sunię o której tak mówili i teraz jest najukochańszym psem swojej Pani pomimo wieku. ZROBIMY TAK, że Klusia będzie kolejną uratowaną dlatego, że nikt nie dawał juz szansy.
Klusia kocha ludzi, wywala się słodko na plecki do głaskania, miziana i widać ta odrobina kontaktu sprawia jej większą frajdę niż pełna miska. Czy widzicie jaka ona jest cudowna??? :loveu: co więcej jest wysterylizowana.

kontakt do wolontariusza

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klusia jest najukochańszą sunią w całym schronisku. Gdy przyjeżdżamy
stoi przy siatce i czeka cierpliwie, bo wie że jak zwykle do niej wejdziemy
i wypieścimy. Kładzie się wtedy na pleckach brzucholem do góry
i tak czule patrzy...:loveu: Jeśli ktoś szuka spokojnego, najwierniejszego przyjaciela pod słońcem, to właśnie będzie nim Klusia...

Posted

U nas w białostockim schronisku jest podobna i też nazywa się kluska i też od progu czeka zeby ja wymiziać. Ona jest tak samo kochana jak Wasza.

Podnosze, bo takie cukiereczki :loveu: nie moga sie marnowac w schronie:mad:

Guest monia3a
Posted

Dokładnie wiem jak jest w schronisku ale trzeba myśleć pozytywnie :p

Posted

Klusia jest do odchudzenia to wiemy, zastanawiam się czy to sterylka tez się nie dołożyła do nadwagi. Suczki chyba bardzo różnie reagują na sterylki.
Klusieńko jesteś niczym najpelsza klusia z bułeczką tartą w maśle - kto chce dziewuszke?

Dajmy ją na allegro - prosze :)