Jump to content
Dogomania

Kluska Z Orzechowców - "brzydka" Bo Gruba Znaczy Dożywocie !?! - MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odsoboty chce ją dać na rzeszowiaka i odrzuca mi ogłoszenia - nie wiem .... jutro będę w rpacy próbować - ja nie tracę optymizmu UDA SIĘ JESZCZE W TYM ROKU ! BO TAK!

Posted

Moja "rasa".. zawsze w Schronisku miałam jakiegoś swojego "pupila" i nieodzownie były to suczki, małe, tłuściutkie i niezbyt atrakcyjne.Zajmowałam się nimi właśnie dlatego, że mało kto zwracał na nie uwagę i miały ogromne szanse na dożywocie za kratami.Jednak dzięki determinacji wielu wolontariuszy i współpracy z tzw. organami wyższymi (hihi) każdą z nich udało się uratować (i trzymam mocno kciuki, żeby również Klusi się udało!!).Teraz myśli zaprząta mi Kanapka, ale mam nadzieję..wciąż wierzę.. bo wiara potrafi czynić cuda.

Czy czarna dziewczyneczka ma allegro ??
albiemu - co dzieje się z sunią? dlaczego jest "kiepska"? :-(nie mam teraz czasu śledzić całego wątku :-(

Posted

wiecie co, Kluska ma gapia na allegro, gdzies widziałam na wątku takie jej zdjęcie na rękach u opiekunki, ale nie mogę znaleźć, dołożyłabym do aukcji, żeby było widać, że Kluska to raczej mała jest....

Posted

ja dostałam wiadomość na skrzynkę, że bardzo się Klusia podoba ale domku dac nie mogą ..... :( a miałam taka radochę jak zobaczyłam, że w sprawie Kluski :(