Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kana napisał(a):
Gdzie poszła ta słynna małpka ? :D

Do pani doktor spod Elbląga, będzie miała duży ogród do dyspozycji, dużo miłości a w środę może i towarzysza, również ze schroniska.

Posted

Tak! Najbrzydszy, najgłośniejszy, najwredniejszy, najgłupszy, najbardziej okropny szczeniak na świecie poszedł do domu!!!! CUD! :multi:
A jeszcze rano martwiliśmy się, że zostanie tu na zawsze i będzie gnębił nas do końca życia :evil_lol:

Zaraz będą zdjęcia. (dziś niewiele) ;)

Posted

Rybc!a napisał(a):
Jak do tej pory dziś znalazł dom BEJRUT

i śliczna MAŁPKA

Czekamy na kolejnych ludzi :)

i jeszcze po 17 szczeciniasta gryząca i uciekajaca kochana szczeniorka:lol:. nie wiem jak się nazywa. ale poszla i bardzo się cieszyla.

Posted

Vitka masz może zdjęcia tej starszej laciatej suni z boksu gdzie byla Zoska, Majka itd? jesli tak- bardzo poproszę

a i może tego staruszka z kwarantanny?:-(

starutki jest:shake:

Posted

Charly napisał(a):
nie to nie łatka. Zoska byla tam z przodu. Gdzie Roxy. Taka starsza laciata sunieczka. Naprawde starutka juz jest. i zawodzi bardzo

Moze o Kaję chodzi? Taka biała w rude plamki?

Posted

AAAA!
Gaduła :lol: Zaraz dodam.

A teraz opowiem Wam tragiczną i smutną historie naszej Kluski.
Nasza Ania - behawiorystka oglądając fotoblogi, na jednym znalazła zdjęcie naszej Kluski! Napisałam do tej dziewczyny z pytaniem o psa. Odpisała mi tak:

"o Boże! Klusia... ;( ;( ;(
'nasza' kochana Klusia... ;( dziękuje, ze wstawiłaś ... ;( muszę ja koniecznie odwiedzić i co najważniejsze znaleźć jej dom... "
Niestety nie napisała do mnie na gg, za to jej koleżanka tak.
Dowiedziałam się, że jej właściciel powiedział wszystkim, że odwiózł ją do schroniska, a jak wiemy Kluska jest z interwencji.
Z imieniem trafiłyśmy doskonale - tam nazywała się Klucha.
Psinka została panu kiedyś podrzucona. Żyła na łańcuchu, ale często była spuszczana przez dziewczyny, które jeździły tam konno. Kluska była ich maskotką.
Kluska była naszą maskotką, no cudowny psiak. najukochańsza jaka widziałam. ale się okazało że jest w ciąży. najprawdopodobniej z psem który jest w Vitalisie. duży biały. nieistotne. . właściciel powiedział ze odwozi ja do schroniska bo nie chce mieć małych psów...-.-' i już myślałam ze naprawdę ja oddal jak się dowiedziałam ze jest w schronisku ale.. to co teraz piszesz.. brak słów mi na niego.;/
Zapytałam o charakter Kluseczki.

Jaka jest Kluska? odkąd ją znam to jest złoty pies. żadnej agresji. wielki łakomczuch i przylepa. czasami jak ktoś podniósł gwałtowniej rękę to się odsuwała. pewnie nie raz odstała. strasznie przyjacielska.. lubi się bawić. no taka po prostu Kluseczka najukochańsza. i przywiązuje się...

można z nią robić wszystko tarmosic, przewracać.

może śliczna nie jest ale swój urok ma
była maskotka stajni.. bardzo zabolało jak ten.. człowiek ja oddał.
najpierw miał pomysł potopić szczeniaki ale potem wpadł an jeszcze bardziej genialny że pozbędzie się też Kluski..

Podobno ten facet to bardzo nieciekawy typ. Nie dba o zwierzęta, jego konie toną w gnoju i żal patrzeć... :-( Ale zwierzęta nie są chude i chore.
Może lepiej, że Kluseczka trafiła do schroniska?
Dziewczyna bardzo chciałaby odwiedzać suczkę. Pani Jolu, czy to możliwe? :roll:

Posted

kordonia napisał(a):
Moze o Kaję chodzi? Taka biała w rude plamki?

Kaja to jest chyba ta, ktora miala isc do domku w sierpniu zeszlego roku. a poszla za to ta mala na "p"- . Kaja byla zdaje się kiedys jeszcze za purzyka z tylu tam 9, 10 czy cos takiego. Ale mi chodzi o taką starunkę. Rybcia przyjdzie to pewnie powie co i jak:)