Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

otrzymalam odpowiedz od wlascicieli Sary. Więc według ich słów nie potrafią byc stanowczy. staraja się, ale wtedy Sarunia przekupia swoim slicznymi slepkami, wymusza glaskanie itp. Cwaniara;) Aniu mogę im podac Twoj telefon i maila? jesli tak, podaj mi proszę na pw.

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Oskar zachowywał się bardzo normalnie. To Oskar którego znam, dał się pomiziać, poszczekał i polazł.

Z nowości.
Przyjęliśmy dziś też starego, brzydala "SENIORA" .

Bułeczka prawdopodobnie zostanie zaadoptowana przez .. PANIĄ GOSIĘ, która pracuje w schronisku :D

A popołudniu doszły 4 psy z jakiejś interwencji..
Trzy duże szczeniaki z pola..

Eh .

Posted

[quote name='kordonia']Kotka :)
Cudna, miziasta, mrucząca, megałagodna.
To super.
Więc wysłałam jej zdjęcie przyjaciółce mojej mamy i jak będę coś wiedzieć czy jest zdecydowana to Wam napiszę. Dziś wyjeżdżam i na dogo mnie niebędzie, ale jak będzie pozytywna reakcja na kotkę to dorwę jakąś kafejkę.
Mam nadzieję, że mała się spodoba. Bo właśnie chodzi o tą konkretna maść i to musi być kotka. Domek fajny są już tam 3 koty i 2 psy.
Więc tak jak napisałam wcześniej jak coś będę wiedzieć to napiszę.
Pozdrawiam :kociak:

PS. Może macie jeszcze jakieś jej zdjęcia. Takie w całej okazałości.
Jakby co to wyslijcie mi je tu: [email protected]

Posted

Zrobiłam Majlo kilka ogłoszeń:
wyróżnione na elbląskiej stronie portel.pl ,
alegratka.pl,
kupsprzedaj.pl,
kupiepsa.pl,
olx.pl,
ojej.pl,
petworld.pl

Posted

Dziś do domu pojechał Bonzo. Od razu ze swoim nowym panem przypadli sobie do gustu- Bonzo lizał go po twarzy od pierwszego wejrzenia :D

I Bułeczka :D Oto Bułeczka ze swoją nową panią (pani Gosia pracuje u nas w schronisku, z BUłeczką to była obustronna miłość :) BUłka świata poza nia nie widzi, dziś warczała na mnie, bo usiadłam na tej samej ławce, co JEJ pani :). Pani Gosia nie miała wyjscia- musiała ją zabrać :D :D :

Posted

To nasza PANI Kierownik z Kubusiem uratowanym od oprawcy przez policję OTOZ-u:

Kubuś i pani Jola to kolejna obustronna miłość :) Ku niezadowoleniu i zazdrości Przecinaka, którego mozna podziwiac na tym zdjeciu również :lol:

Posted

[quote name='Miśka84']To super.
Więc wysłałam jej zdjęcie przyjaciółce mojej mamy i jak będę coś wiedzieć czy jest zdecydowana to Wam napiszę. Dziś wyjeżdżam i na dogo mnie niebędzie, ale jak będzie pozytywna reakcja na kotkę to dorwę jakąś kafejkę.
Mam nadzieję, że mała się spodoba. Bo właśnie chodzi o tą konkretna maść i to musi być kotka. Domek fajny są już tam 3 koty i 2 psy.
Więc tak jak napisałam wcześniej jak coś będę wiedzieć to napiszę.
Pozdrawiam :kociak:

PS. Może macie jeszcze jakieś jej zdjęcia. Takie w całej okazałości.
Jakby co to wyslijcie mi je tu: [email protected]

Tutaj wiecej zdjec:

[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86492&postdays=0&postorder=asc&start=746]Miau.PL :: Zobacz temat - Schronisko w Elbl