Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Picasa Web Albums - Dorota - Schronisko - ...

takie duże żeby wszyscy zobaczyli :evil_lol: Tu są zdjęcia z dziś. Jeszcze przez jakieś 10 minut się wgrywają. Należy odświeżać tę stronę, aby pokazywały się nowe zdjęcia. ;) A jutro porozrzucam wszystko po wątkach. :lol:

(Zdjęcia kota wyglądają jakbym go trzymała za gardło i dusiła :oops: ale ja tylko palcem podtrzymywałam jego piękną mordkę. - dla wyjaśnienia)

Posted

A co z tym jamnikiem długowłosym, którego złapałyśmy z Darią, na linę od mojego psa, pod którą jamnik się ugiął :evil_lol:
Jak on się czuje? Macie jakieś jego zdjęcia...

Zapraszam na wątek Victorii, tutaj można aktualne informacje o jej stanie fizycznym jak i psychicznym wstawiać. Jakieś zdjęcia itp.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/elblag-victoria-mloda-blekitna-astka-z-parwo-w-schronisku-132087/#post11839170

Posted

to ten kaukaz? ja dzis pomylilam się w boksach...a jak juz stalam w srodku to az zamarlam..:smhair2::evil_lol:

Nie wiem dokladnie, kto tam na lewo od niego siedzi...Dziadzio? Flatka?..w kazdym razei w tamtym boksie chcialam jeszcze dać suchy śpiwór.....Ale pomylilam się i zaszlam jeden dalej....do Kazia. A ze Kazio siedzial na dworze to go nie widzialam. wiec weszlam....mysle sobie pieski są pewnie na dworze....wymieniam kolderke....kucam przy tym i patrzę przez wyjscie na dwor ....omajgod...co tam jest??:lying::smhair2::smhair2::smhair2: :eek::eek::eek:

a to Kazio...leżał i patrzal mi sie prosto w twarz...
Nie wiedzialam wtedy jeszcze ze mamy kaukaza tzn. mowiłyscie ze jest jakis fajny misiu, ze mlody ach i och. A tu takie bydlę nagle...ooooo

to tak jakbym chciala wejsc do kota a zastaję...lwa:evil_lol:

więc jak to widac na filmach powoli i z usmiechem na twarzy się wycofalam. Naprawdę serce mi przestalo bic na moment...

Posted

natalia_aa napisał(a):
A co z tym jamnikiem długowłosym, którego złapałyśmy z Darią, na linę od mojego psa, pod którą jamnik się ugiął :evil_lol:
Jak on się czuje? Macie jakieś jego zdjęcia...

Brown, bo tak sie u nas nazywa, nie czuje sie za fajnie u nas. Boi sie schroiniska, strasznie chce do czlowieka. Myślałyśmy,ze prędko ktoś sie po niego zgłosi,ale niestety nie :(

Posted

Też miałyśmy z Darią taką nadzieję. Biegał biedny, skołowany po ulicach i ten kaganiec... musiał mieć właściciela... Stałyśmy z Darią długo w miejscu, w którym go złapałyśmy, ale właściciela ani widu ani słychu...
Ehh przykre, zróbcie mu jakieś fajne fotki to go ogłoszę "jamnikowców" :evil_lol:

Posted

Nooo...biegala Vitka z Dobkiem biegala:loveu:

Nikuś jak zawsze smycz w mordzie...Dobek bez kaganca biega jeszcze gorzej niz Nikuś. caly czas gryzie smycz. bez przerwy:roll:

Posted

Ja informuję tylko, ze za jakieś 2 tygodnie pojawimy się znowu, bo... zabieramy Victorię ;)
Ewelina, która robiła wczoraj za kierowcę zabiera ją na tymczas.
Jutro będę rozmawiać z p. Jolą ;)

Posted

Bezwątkowa Motilla ;)
Sunia miała w schronisku jakiś rok temu szczeniaki. :roll: Bardzo nieśmiała i strachliwa. Trochę za nią biegałam w boksie, ale jakoś udało mi się ją złapać. Poza boksem okazała się bardzo fajnym psem.