Vitka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Aga3006 napisał(a):Cocia Vitka sobie znajdzie model aparatu w Exif'ie i jak wpisze w Google to się samo znajdzie :eviltong: <szatański śmiech> :diabloti: Aga zła. ;p Quote
malkawil Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ależ ja tęsknie za schroniskiem :(:( Ciekawa jestem jak Soraya zachowywała się w takim tłumie - to musiał być jej pierwszy raz poza schroniskiem..:( Quote
AgaiTheta Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Gosiu też bardzo tęsknimy i mamy nadzieję, że niebawem do nas wrócisz :) Soraya była na początku bardzo zagubiona i czuła się pewnie tylko przy Rexie. Jak on był obok to było całkiem ok. Ufała dziewczynom więc jak ją coś wystraszyło to chowała się za nie i wszystko wracało do normy. Myślę, że spisała się na szóstkę! Quote
AgaiTheta Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 hop! napisał(a):Czy Pigi nadal jest biurowa? Czy ma jakieś nowe zdjęcia? Co można o niej aktualnie napisać? Czy potrafi chodzić na smyczy? Czy akceptuje inne psy? Jak jest u niej z zachowaniem czystości? Obecnie jestem na urlopie, ale może jutro podjadę do schroniska i zrobię jej kilka zdjęć. Quote
AgaiTheta Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Charly napisał(a):Czy może ktoś ze schroniska sprawdzić te jego dziąsła? Dzisiaj mówiłam o tym Ani miała sprawdzić. Jestem na urlopie ale jutro zajadę i zapytam. Quote
Patyś_ Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 AgaiTheta napisał(a):Gosiu też bardzo tęsknimy i mamy nadzieję, że niebawem do nas wrócisz :) Soraya była na początku bardzo zagubiona i czuła się pewnie tylko przy Rexie. Jak on był obok to było całkiem ok. Ufała dziewczynom więc jak ją coś wystraszyło to chowała się za nie i wszystko wracało do normy. Myślę, że spisała się na szóstkę! Ja popieram w całęj pełni!! Soraya na poczatku byla wystraszona, przy Reksie sie uspokajała, ale Reks też jej szukał, mogłą na nim siadac i lizac po uszach i sie uspokajałą. Gdy stresował ją tłum wystarczyło rozluznić ja "ogonem" I ładnie szła :) Ze dwa trzy takie wyjscia jeszcze i bedzie okej ;) Chociaz wolalabym zeby zamiast nastepnego wyjscia poszłą do domu... Quote
Iza. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Cioteczki nie widziałyście w okolicy takiej suni ? http://www.dogomania.pl/threads/209791-ZAGIN%C4%98%C5%81A-%C5%81YSA-SUNIA-GRZYWACZA-CHI%C5%83SKIEGO!!-Ryn-na-Mazurach! Baardzo prosimy o rozglądanie się, mamy nadzieję że dziewczynka się znajdzie :( Quote
Charly Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 podesłała mi znajoma to zdjęcie i umarłam Czy to może być brat Tośki?. To umaszczenie, oczy i "uśmiech". No nie mogę! Jak długo jest w schronisku, w jakim wieku? Skąd się tam wział? Jaki jest jego stosunek do innych samców? tu na tym zdjęciu ze schroniska jeszcze wydaje mi się, że widać podobieństwo najbardziej On jest też mały jak ona czy większy? Opowiedzcie troszkę o nim proszę Quote
AgaiTheta Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Aga3006 napisał(a): Sama za to zrobiłam aż trzy zdjęcia:razz: Aga co zrobiłaś ze zdjęciami? Quote
Aga3006 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Nic nie zrobiłam, same się usunęły:angryy: albo prawdopodobnie ja coś pomieszałam:angryy: na picasie zrobiło mi się tak samo:angryy: W każdym razie w podpisie mam śmiejącego się diabełka, to jest link do większości moich zdjęć. Jak dotychczas z tamtej galerii nic mi się nie usunęło więc tam można zobaczyć zdjęcia. Quote
basia0607 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Musli, młody, wystraszony piesek. Do schroniska przyprowadzili go właścicicele ale z uwagi na fakt przepełnienia odeszli z kwitkiem. Następnego dnia interwencja-pies przywiązany do drzewa w parku i to był on. Jest większy od Pipuchy. Quote
AgaiTheta Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Charly napisał(a):Czy może ktoś ze schroniska sprawdzić te jego dziąsła? Nic dzisiaj nie znalazłam w pysiu Niko, nie ma żadnej ranki. Quote
Charly Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 AgaiTheta napisał(a):Nic dzisiaj nie znalazłam w pysiu Niko, nie ma żadnej ranki. Ogromnie mi ulżyło. Bardzo dziękuję. Quote
Vitka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Charly napisał(a):Ogromnie mi ulżyło. Bardzo dziękuję. Ja też zaglądałam. Nic. A tricolorek jest większy od Tośki. :) Quote
Vitka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Wystarczy kucnąć, a Wypedek od razu na kolanach. Quote
Vitka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 "prooosze, jestem niefotogeniczna! :oops:" Moja mała pomocnica. :loveu: Quote
Recommended Posts