Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

strasznie przykre, bo pies mogłby miec dom... napisałam do Gosi, która mnie o wizyte poprosiła... może coś się jeszcze uda. w razie co czekam na pw. TZ czasem bywa w tamtych okolicach :)

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mru my takich domów nie lubimy. Coś mi się wydaje, że chodzi o przybycie jak nie ma TZta w domu... Sophie to duży pies, trzeba być pewnym adopcji i wszyscy muszą się zgadzać na nią. Do tego jest tak strasznie kochana, że zasługuje na raj. Wiem, że w przepełnionym schronisku zawsze coś się może wydarzyć, ale z dalekimi adopcjami trzeba uważać.

Posted

[quote name='AgaiTheta']mru my takich domów nie lubimy. Coś mi się wydaje, że chodzi o przybycie jak nie ma TZta w domu... Sophie to duży pies, trzeba być pewnym adopcji i wszyscy muszą się zgadzać na nią. Do tego jest tak strasznie kochana, że zasługuje na raj. Wiem, że w przepełnionym schronisku zawsze coś się może wydarzyć, ale z dalekimi adopcjami trzeba uważać.

ja bym też tej pani psa nie dała, mimo ze dość blisko mieszka
jesli twierdzi, ze ona duzo pracuje i jest w domu tylko od 9 do 12 i nawet w weekendy jej nie ma, to co niby byloby z psem w tym czasie?

Posted

Dzisiaj zakończyła się kontrola NIKu!!!
Teraz czekamy na sporządzenie przez inspektora wystąpienia pokontrolnego, ale już wiem, że otrzymamy ocenę pozytywną za naszą ciężką pracę :)

Dziękuję Wszystkim za pomoc, w tych długich 4 tygodniach i przepraszam za moje humory i brak cierpliwości!

Posted

Dzisiaj do domu poszło 5 psów!
3 szczeniaki i dwie sunie z 1 - biała Kama i ruda Iliada :)

No i wróciły do właściciela dwa olbrzymy przywiezione z interwencji. Przy nich nawet Mati wydawał się niewielki :) Dobrze, że właściciel szukanie ich zaczął od schroniska.

Posted

Agnieszka , jeszcze długa droga przed nami. Musimy wykorzystać dobrą ocenę kontoli dla wynegocjowania lepszych warunków w U. M. na prowadzenie schroniska. Mamy marzenia , które możemy zrealizować , praktycznie można wszystko oprócz 250 super domów dla psów i 120 dla kotów.

Posted

Vitka Vitka, nie mogę się do Ciebie dodzownić a bardzo ładnie proszę o zdjęcia z czwartku :) (chyba) Były tam zdjęcia Bazy i Warsa, a chce psiaki do odpowiednich forów pozgłaszać!! :)
Bardzo ładnie proszę :)