Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

strasznie przykre, bo pies mogłby miec dom... napisałam do Gosi, która mnie o wizyte poprosiła... może coś się jeszcze uda. w razie co czekam na pw. TZ czasem bywa w tamtych okolicach :)

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B]mru[/B] my takich domów nie lubimy. Coś mi się wydaje, że chodzi o przybycie jak nie ma TZta w domu... Sophie to duży pies, trzeba być pewnym adopcji i wszyscy muszą się zgadzać na nią. Do tego jest tak strasznie kochana, że zasługuje na raj. Wiem, że w przepełnionym schronisku zawsze coś się może wydarzyć, ale z dalekimi adopcjami trzeba uważać.

Posted

[quote name='Patyś_']Wątek już zakładam p.Agnieszko. Jutro wpadnę z Vitką do Schonu, to porobimy kaukazom zdjęcia!! :)

Edit:
Wątek :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191113-KAUKAZY-szukaj%C4%85-nowych-dom%C3%B3w!!-Elbl%C4%85g?p=15212616#post15212616[/url]
Na razie bez zdjęć, ale jutro z Vitką porobimy jakieś super fotki!! ;)[/QUOTE]

Dziękuję Patrycja! Wstawcie zdjęcia i ruszymy na kaukaskie fora.

Posted

[quote name='AgaiTheta'][B]mru[/B] my takich domów nie lubimy. Coś mi się wydaje, że chodzi o przybycie jak nie ma TZta w domu... Sophie to duży pies, trzeba być pewnym adopcji i wszyscy muszą się zgadzać na nią. Do tego jest tak strasznie kochana, że zasługuje na raj. Wiem, że w przepełnionym schronisku zawsze coś się może wydarzyć, ale z dalekimi adopcjami trzeba uważać.[/QUOTE]

ja bym też tej pani psa nie dała, mimo ze dość blisko mieszka
jesli twierdzi, ze ona duzo pracuje i jest w domu tylko od 9 do 12 i nawet w weekendy jej nie ma, to co niby byloby z psem w tym czasie?

Posted

Dzisiaj zakończyła się kontrola NIKu!!!
Teraz czekamy na sporządzenie przez inspektora wystąpienia pokontrolnego, ale już wiem, że otrzymamy ocenę pozytywną za naszą ciężką pracę :)

Dziękuję Wszystkim za pomoc, w tych długich 4 tygodniach i przepraszam za moje humory i brak cierpliwości!

Posted

Dzisiaj do domu poszło 5 psów!
3 szczeniaki i dwie sunie z 1 - biała Kama i ruda Iliada :)

No i wróciły do właściciela dwa olbrzymy przywiezione z interwencji. Przy nich nawet Mati wydawał się niewielki :) Dobrze, że właściciel szukanie ich zaczął od schroniska.

Posted

Agnieszka , jeszcze długa droga przed nami. Musimy wykorzystać dobrą ocenę kontoli dla wynegocjowania lepszych warunków w U. M. na prowadzenie schroniska. Mamy marzenia , które możemy zrealizować , praktycznie można wszystko oprócz 250 super domów dla psów i 120 dla kotów.

Posted

Vitka Vitka, nie mogę się do Ciebie dodzownić a bardzo ładnie proszę o zdjęcia z czwartku :) (chyba) Były tam zdjęcia Bazy i Warsa, a chce psiaki do odpowiednich forów pozgłaszać!! :)
Bardzo ładnie proszę :)

Posted

Patyś, wpadłam dać Ci buziaka i życzyć szczęśliwości!!!
Dla Ciebie szampan (Pikolo) z dzikim kwiatem hibiskusa!!!
[IMG]http://img409.imageshack.us/img409/2275/dzikikwiathibiskusam426.jpg[/IMG]
Ciebie nie da się okiełznać!
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!

Posted

Wątek Warsa:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191387-M%C5%82ody-WARS-wy%C5%BCe%C5%82-niemiecki-szuka-domu!?p=15240103#post15240103[/url]
Jest już wrzucony na wyżły dziś bądź jutro zrobię mi Allegro.