Niebieska713 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='AgaiTheta']Zapraszamy! Daleko nie masz :)[/QUOTE] Wiem,wiem...na pewno Was odwiedze.Jak nie w wakacje,to po wakacjach... Quote
basia0607 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Jadę za raz ze strażakami zciągać kota z b. wysokiego drzewa na wsi, siedzi tam 3 dni. Quote
malkawil Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='malawaszka']malkawil :klacz: wielkie dzięki za info i zdjęcia Kasparka!!!!!! no to ruszamy z ogłaszaniem - czy on jest trochę większy od miniatury? może ktoś wie ile waży? bo ostatnio mnie jedna babka o to pytała[/QUOTE] Ma 40 cm w kłębie i podejrzewam, że waży jakieś 10 -12 kg. Niestety nie mamy wagi :( Quote
Patyś_ Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Dotarłam do domu, mam ambitny plan, wyleczyć na jutro gardło! Koszulki super, psy jutro w schronie przygotuję :) Mam ciekawe przeczucie, że jutro będzie super!! Nie mogę się doczekać ;) A loterie na prawde fajne - super ranty :D Quote
basia0607 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Kot zdjęty, siedział na b. wysokim drzewie 4 dni. Gdy drabina zbliżyła sie do niego , zaczął po niej schodzić na dół ale w pewnej chwili odwrócił się i wdrapał jeszcze wyżej. Pan strażak wszedl i spokojnie zniósł kota gdzie czekały na niego dziewczynki, bo to ich kot. Strażacy to super brać, nigdy mi nie odmówili , dali samochód w odlegly teren. Mam fotki, poproszę kogoś o wklejenie. Quote
Patyś_ Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Z serii wesołe ogłoszenia portelowe :) :diabloti: "SPRZEDAM MIESIECZNE SZCZENIAKI PO MATCE OWCZAREK NIEMIECKI [B]ORGINALNA[/B] A OJCIEC MIESZANIEC OWCZARKA NIEMIECKIEGO. RODZICE SA DUZYMI PSAMI STRÓZUJACYMI" Ciekawe jaki ma certyfikat [I]oryginalności [/I]:evil_lol:... A druga strona medalu - ciekawe czy one też trafią do nas... Quote
Aga3006 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ludzie są beznadziejni:shake: Jeżeli te szczeniaki nie trafia do nas to trafią pewnie szczeniaki tych szczeniaków:shake: a tyle jest ogłoszeń ze schroniska na portelu:shake: grochem o ścianę:shake: Może jutro uda się nam uświadomić choć JEDNĄ osobę:razz::diabloti: Quote
Aga3006 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 No mamy w końcu Ciebie:evil_lol: Ty tam każdego zagadasz:cool3: Quote
Patyś_ Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Tak szczególnie moim szkypliwo - chrypliwym wręcz przepijaczonym ochrypłym głosem :D[IMG]file:///C:/Users/sam/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] Quote
Aga3006 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Powiemy, że masz po prostu taki głos a jak go całkowicie stracisz to będziesz pisać na kartce:lol: Quote
AgaiTheta Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Patyś dziękuję za dzisiejszą pomoc, ja przed 18 wybyłam ze schroniska. Teraz jeszcze muszę podumać nad banerem, który wydrukował nam Marleny mąż (dzięki po stokroć!!!). Mam nadzieję, że wszystko jest przygotowane odpowiednio, szczerze powiem, że troszkę się denerwuję... Jakbym jutro była nieznośna to proszę mi wybaczyć ;) Zapraszam jutro wszystkich od 12. Fajnie by było jakby kilka osób było już koło 11 do pomocy, ja będę od 10. Musi wyjść wszystko dobrze! Quote
Patyś_ Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Pani Agnieszko, damy radę!! :) Rozmawiałam z Vitką wolontariuszy trochę ma być - psy załatwimy (znajdziemy jakieś z ulicy, u nas w schronisku nic nie ma :P :D) Zewrzemy się wszyscy i będzie pięknie :D Jednak wierzę w to, że nie stracę tego cholernego głosu xP Ja tu lekko kombinuje znajomego z autem, żeby wszystkie psiaki na raz dowieźć :) Rozmawiałam z Gosią już futerka wybrane ;) Jutro poszukam w u Gosi chust :) Quote
AgaiTheta Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 No właśnie chusty... Ja będę w schronisku koło 9. Jakie małe psy jadą? U dziewczyn są w biurku nowe szeleczki, poszukamy. Z małych ma jechać Miki i w zależności ile będzie wolontariuszy jeszcze jakiś może jechać. Ma być tak, że do schroniska przyjedzie wolontariusz odpowiedzialny za danego psa. W schronisku go odbiera i do końca akcji nie spuszcza z niego oka! Jedzie Bajadera, kaukazka, Miki i kto jeszcze, bo muszę rano wziąć książeczki? Quote
Patyś_ Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Miki jednak jedzie ? Chciałyśmy zabrać Pestkę i Megankę... Którąś z nich się wybierze, przygotuję rano książeczki, będę od 8 ;) Quote
Patyś_ Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 No i biorę na siebie dużego psa - Bajadere, albo Bellę - więm że niektózy się jej boją, więc jak coś to :) Czemu cholerka nie działa mi edycja postów ? -.- Musze pisać jeden pod drugim ... Quote
AgaiTheta Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ok jutro obmyślimy. Tylko musi być tak, że pies ma dwóch wolontariuszy (w tym jeden odpowiedzialny za psa). Quote
Patyś_ Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Spokojnie pani Agnieszko drugiego wolontariusza sobie dobiorę :) To do jutera wszystkim! :) Quote
Charly Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='AgaMasel']Ludzie są beznadziejni:shake: Jeżeli te szczeniaki nie trafia do nas to trafią pewnie szczeniaki tych szczeniaków:shake: [B]a tyle jest ogłoszeń ze schroniska na portelu[/B]:shake: grochem o ścianę:shake: Może jutro uda się nam uświadomić choć JEDNĄ osobę:razz::diabloti:[/QUOTE] wiesz czasem płakać się chce, czasem można się wściec, ale nic to. tak jak ktoś napisał, może choć do jednej osoby się dotrze. Quote
wasabi81 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Patyś_']Dotarłam do domu, mam ambitny plan, wyleczyć na jutro gardło! Koszulki super, psy jutro w schronie przygotuję :) Mam ciekawe przeczucie, że jutro będzie super!! Nie mogę się doczekać ;) A loterie na prawde fajne - super ranty :D[/QUOTE] Zycze wam na dzisiaj powodzenia!!!! Szkoda ze mnie nie ma w Elblagu, chetnie bym was odwiedzila!!! Quote
Patyś_ Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Uważam, że na prawdę nam wszystkim się udało :) Wszystko było na miejscu - psiaki pięknie pokazały się na scenie, loteria w miarę prosperowała :) I Wolontariusze byli i w ogóle super atmosfera!! Szkoda tylko, że tak diabelnie gorąco i Bella nie pojechała, ale zamiast niej poużywała sobie Miszka moja kochaniutka :) Oj Vitka nie mogę się doczekać zdjęć :) A w schronisku będę dopiero w środę.. :( Myślę, że wszyscy zmęczeni , szczególnie Bansujący pies Marleny!! :D Quote
Vitka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 A zdjęcia będą jutro, bo teraz idę na koncert ;p Było suuuper! :) Maxio 4 razy znalazłby dom, gdyby był do oddania. :D Quote
Patyś_ Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Fakt, że Twój Maksowy miał wzięcie :D Idę się kurować, z posiadania bezgłosu ... Quote
Recommended Posts