Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']malkawil :klacz: wielkie dzięki za info i zdjęcia Kasparka!!!!!! no to ruszamy z ogłaszaniem - czy on jest trochę większy od miniatury? może ktoś wie ile waży? bo ostatnio mnie jedna babka o to pytała[/QUOTE]

Ma 40 cm w kłębie i podejrzewam, że waży jakieś 10 -12 kg. Niestety nie mamy wagi :(

Posted

Dotarłam do domu, mam ambitny plan, wyleczyć na jutro gardło! Koszulki super, psy jutro w schronie przygotuję :) Mam ciekawe przeczucie, że jutro będzie super!! Nie mogę się doczekać ;)
A loterie na prawde fajne - super ranty :D

Posted

Kot zdjęty, siedział na b. wysokim drzewie 4 dni. Gdy drabina zbliżyła sie do niego , zaczął po niej schodzić na dół ale w pewnej chwili odwrócił się i wdrapał jeszcze wyżej. Pan strażak wszedl i spokojnie zniósł kota gdzie czekały na niego dziewczynki, bo to ich kot.
Strażacy to super brać, nigdy mi nie odmówili , dali samochód w odlegly teren. Mam fotki, poproszę kogoś o wklejenie.

Posted

Z serii wesołe ogłoszenia portelowe :) :diabloti:
"SPRZEDAM MIESIECZNE SZCZENIAKI PO MATCE OWCZAREK NIEMIECKI [B]ORGINALNA[/B] A OJCIEC MIESZANIEC OWCZARKA NIEMIECKIEGO. RODZICE SA DUZYMI PSAMI STRÓZUJACYMI"
Ciekawe jaki ma certyfikat [I]oryginalności [/I]:evil_lol:...
A druga strona medalu - ciekawe czy one też trafią do nas...

Posted

Ludzie są beznadziejni:shake:
Jeżeli te szczeniaki nie trafia do nas to trafią pewnie szczeniaki tych szczeniaków:shake:
a tyle jest ogłoszeń ze schroniska na portelu:shake:
grochem o ścianę:shake:

Może jutro uda się nam uświadomić choć JEDNĄ osobę:razz::diabloti:

Posted

Tak szczególnie moim szkypliwo - chrypliwym wręcz przepijaczonym ochrypłym głosem :D[IMG]file:///C:/Users/sam/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]

Posted

Patyś dziękuję za dzisiejszą pomoc, ja przed 18 wybyłam ze schroniska. Teraz jeszcze muszę podumać nad banerem, który wydrukował nam Marleny mąż (dzięki po stokroć!!!). Mam nadzieję, że wszystko jest przygotowane odpowiednio, szczerze powiem, że troszkę się denerwuję... Jakbym jutro była nieznośna to proszę mi wybaczyć ;)

Zapraszam jutro wszystkich od 12. Fajnie by było jakby kilka osób było już koło 11 do pomocy, ja będę od 10.

Musi wyjść wszystko dobrze!

Posted

Pani Agnieszko, damy radę!! :) Rozmawiałam z Vitką wolontariuszy trochę ma być - psy załatwimy (znajdziemy jakieś z ulicy, u nas w schronisku nic nie ma :P :D) Zewrzemy się wszyscy i będzie pięknie :D
Jednak wierzę w to, że nie stracę tego cholernego głosu xP Ja tu lekko kombinuje znajomego z autem, żeby wszystkie psiaki na raz dowieźć :) Rozmawiałam z Gosią już futerka wybrane ;) Jutro poszukam w u Gosi chust :)

Posted

No właśnie chusty... Ja będę w schronisku koło 9.
Jakie małe psy jadą? U dziewczyn są w biurku nowe szeleczki, poszukamy.
Z małych ma jechać Miki i w zależności ile będzie wolontariuszy jeszcze jakiś może jechać.

Ma być tak, że do schroniska przyjedzie wolontariusz odpowiedzialny za danego psa. W schronisku go odbiera i do końca akcji nie spuszcza z niego oka!

Jedzie Bajadera, kaukazka, Miki i kto jeszcze, bo muszę rano wziąć książeczki?

Posted

No i biorę na siebie dużego psa - Bajadere, albo Bellę - więm że niektózy się jej boją, więc jak coś to :)
Czemu cholerka nie działa mi edycja postów ? -.- Musze pisać jeden pod drugim ...

Posted

[quote name='AgaMasel']Ludzie są beznadziejni:shake:
Jeżeli te szczeniaki nie trafia do nas to trafią pewnie szczeniaki tych szczeniaków:shake:
[B]a tyle jest ogłoszeń ze schroniska na portelu[/B]:shake:
grochem o ścianę:shake:

Może jutro uda się nam uświadomić choć JEDNĄ osobę:razz::diabloti:[/QUOTE]

wiesz czasem płakać się chce, czasem można się wściec, ale nic to. tak jak ktoś napisał, może choć do jednej osoby się dotrze.

Posted

[quote name='Patyś_']Dotarłam do domu, mam ambitny plan, wyleczyć na jutro gardło! Koszulki super, psy jutro w schronie przygotuję :) Mam ciekawe przeczucie, że jutro będzie super!! Nie mogę się doczekać ;)
A loterie na prawde fajne - super ranty :D[/QUOTE]
Zycze wam na dzisiaj powodzenia!!!!
Szkoda ze mnie nie ma w Elblagu, chetnie bym was odwiedzila!!!

Posted

Uważam, że na prawdę nam wszystkim się udało :) Wszystko było na miejscu - psiaki pięknie pokazały się na scenie, loteria w miarę prosperowała :) I Wolontariusze byli i w ogóle super atmosfera!! Szkoda tylko, że tak diabelnie gorąco i Bella nie pojechała, ale zamiast niej poużywała sobie Miszka moja kochaniutka :) Oj Vitka nie mogę się doczekać zdjęć :) A w schronisku będę dopiero w środę.. :(
Myślę, że wszyscy zmęczeni , szczególnie Bansujący pies Marleny!! :D