Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

dziewczyny mam pytanie
nie zwiazaneze schroniskiem ale moze wiecie

czy w Elblagu jest jakis szkoleniowiec psow??
nigdzie znalezc informacji nie moge
potrzebuje indywidualne lekcje dla mojego psa dlatego szkolenie w marcu odpada

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gops z tego co ja wiem jest jakas dobra szkoleniowiec z Ornety i ona też do Elbląga przyjeżdza. a tak poza tym to wiesz, każdy może się nazywac szkoleniowcem- ale komu ja to mówię;)

Posted

[quote name='Rybc!a']Boże, jestem załamana totalną olewką młodzieży na pomoc dla schroniska. Wczoraj uzbierałam 55zł, dzisiaj 105zł. Wiem, że to bardzo mało i aż mi wstyd, dosłownie. Zostały mi jeszcze dwa dni, środa i czwartek- w piątek mnie nie ma, bo jadę z klasą na wycieczkę, poproszę koleżanki, by jeszcze coś zorganizowały.

Miałam nadzieję na przynajmniej 300-400zł, no ale tak, po co dawać pieniądze za nic, można iść do sklepiku i kupić sobie czipsy, albo lizaka.[/QUOTE]

Rybciu no co Ty. każda złotówka się przyda iprzede wszystkim każda choćby najmniejsza akcja. Im więcej osób dowie się o schronisku tym lepiej. odnoszę wrażenie, że większość ludzi nie wie, że jest schronisko, nie wie ile zwierząt tam siedzi, cierpi i tęskni...

Posted

[quote name='malawaszka']co z Kasparem? jest jeszcze? jest nim jakies zainteresowanie? bo jak nie to muszę więcej chłopaka poogłaszac - możecie coś więcej o nim napisac?[/QUOTE]

Tamta pani miala przyjechac w piątek, ale nie przyjechała, więc chyba nic z tego. A Kaspar jest bardzo fajny, niekonfliktowy- Gosiu czy było ostatnio coś- już nie pamiętam...:oops:. no i chyba się przyzwyczaja- już nie wyje...:(

Posted

[quote name='Hellmut']Witam chciałbym przesłać wam zdjęcia suni (nie mogę wstawić do postu jeśli ktoś wie jak to zrobić proszę o kontakt na adres meilowy) ma się u nas bardzo dobrze powoli się przyzwyczaja do nowych warunków cala rodzina jest nią oczarowana :) , do podjęcia decyzji o ponownej adopcji pieska z waszego schroniska (pierwszy piesek dorzył spokojnej starości ale niestety poważnie zachorowała jej śmierć była dla wszystkich ciosem dlatego mieliśmy już nigdy nie mieć innego pieska) skłoniło nas miedzy innymi to forum :) za co wam wszystkim dziękuje bo sunia choć jest u nas bardzo krótko wypełniła lukę pozostawiona po śmierci poprzedniego pieska... swoja droga dziewczyny ze schroniska mają naprawdę duże serce i dar przekonywania jeszcze kilka minut i byśmy wyszli z cala sfora psów :D serdecznie was wszystkich pozdrawiam.
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE]

o jak miło:) witamy na wątku elbląskim:)

zdjęcia można przesłać do mnie na

[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

Dziś do domu poszedł Salvador z ogloszen Kordoni. Dostał nową piękną skórzaną obrożę i smycz i chyba bardzo się cieszył;)..chyba, bo był lekko oszołomiony tym wszystkim.

Posted

acha..mamy piękną, przepiękną biała koteczkę. Saya ma 7 miesięcy, jest cała! biała i ma zółte oczy. Jest u nas nas, bo tam gdzie była, męczyły ją dzieci. Kotka jest domowa i kochana. Jest już po sterylce i szuka nowego domku.

dom bez małych dzieci ( kotka nie ma z nimi dobrych doświadczeń) i psów.

Posted

[quote name='Vitka']Na portel i domek się znajdzie na pewno. :)[/QUOTE]

no. jak dziewczyny zrobią zdjęcia to dam ją. domek ma być najlepszy, bo kotka już się nacierpiała swoje...

wiecie jaka jest piękna ech...ogon puchaty i duza jest. cudo

Posted

Mamy jeszcze małego, rudego pieska po wypadku , "Rydzyka", który samodzielnie jeszcze się nie wyprożnił. Jutro się bierzemy za niego na dobre.
Mamy też piękną czarną koteczkę z ranami w pyszczku. Nie je sama, dzisiaj po różnych naszych zabiegach, przełknęła 2 łyki płynnej karmy.

Posted

[quote name='Charly']gops z tego co ja wiem jest jakas dobra szkoleniowiec z Ornety i ona też do Elbląga przyjeżdza. a tak poza tym to wiesz, każdy może się nazywac szkoleniowcem- ale komu ja to mówię;)[/QUOTE]

[quote name='Ragazza 2'][URL]http://www.chartpolski.fc.pl/[/URL] -gops, to jest strona Dagmary, osobiście uważam ją za dobrego tresera.[/QUOTE]

dzieki dziewczyny , o niej tez slyszalam sporo dobrego i wiem ze bedzie szkolenie na wiosne grupowe co u nas odpada z powodu agresji suki
dlatego potzrebuje indywidualnych lekcji ale napewno bede dzwonic do niej,
dzieki za odpowiedzi :)

Posted

biała pewnie szybciutko znajdzie dom. była szczepiona zanim przyszła do nas, więc raczej nic jej nie grozi:)

natomiast czarna jest w okropnym stanie...pyszczek w srodku cały wyzarty, krew się sączy. masakra. ale ona nawet do DT iśc nie może...

Posted

może wirus, może jeszcze coś innego...

kilka dobrych wieści dzisiaj: dobre wieści z domku z Braniewa,
chora kotka idzie na DT do kordoni no i przed momentem dzwonił własciciel Salvadora (który dzis poszedł do domu i ktory przez ostatnie 2 tyg bardzo płakał:)
Wszystko ok. Salva jest b. grzeczny, cichy, nie załatwia się w domu. Ogólnie nie zachowuje się jak "obcy pies w obcym domu", a tak jakby był tam juz od dawna:) Tyle ze nie chce jeść, nie chce ryzu z wolowiną (ale kanapki zjadl) no i jego pan dzwonil pytac, coz takiego jadl w schronisku..Same pyszności oczywiście.;)

Posted

[quote name='gops']dziewczyny mam pytanie

potrzebuje indywidualne lekcje dla mojego psa dlatego szkolenie w marcu odpada[/QUOTE]

Dagmara ma też zajęcia indywidualne.

Posted

[quote name='gops']dziewczyny mam pytanie

potrzebuje indywidualne lekcje dla mojego psa dlatego szkolenie w marcu odpada[/QUOTE]

Dagmara ma też zajęcia indywidualne.

Posted

Dziewczyny - mam prosbę. Zrobiłam bazarek na Elbląskie schronisko i jest już pierwsza wpłata na konto OTOZ Animals Elbląg (bo Wasze konto podałam do przelewów). Czy mogłybyście proszę sprawdzić wpłaty przychodzace? Powinno dojść 40 zł od kaskadaffik za stojak Antonius. Jak dostane wiadomosć to zaraz wysyłam paczkę do licytującej..
Dziekuje!
A moze lepiej dla Was byłoby gdybym podawała swoje konto a potem przelała Wam wszystkie kwoty?
Z Waszym kontem jest czytelniej ale mnie jest obojętne:)

Posted

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Kotka nazywa sie Intrygująca Iranka:). Jest karmiona co 5 godzin przez sondę. Załatwia sie do kuwety, mruczy. dostaje co 5 godzin kroplówkę, jest na lekach przeciw zapalnych i przeciwbólowych i dwóch antybiotykach.[/FONT][/COLOR]