Charly Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 idę oglądac filmy- i zjawię sie tu pozniej...ciekawe kto będzie:) Quote
Vitka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Whisky też dobre! :D Mamy dogomaniackiego sylwestra! :) Quote
AgaiTheta Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Whisky bardzo dobre! Akurat na toast :) Basia poszła jeść pstrąga, ale wróci do nas :) Ja sączę piwko i czekam na nowy rok, ponoć ma być lepszy! Mam ugotowaną kaszę jaglaną, będę o 00:00 jeść, to ponoć pomaga na nowy rok. To pierwszy taki sylwester od 15 lat, zawsze bale, imprezy, a teraz szkoda złotówek, jak to się w człowieku wszystko może zmienić :) Quote
basia0607 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Aga, pstrąga spieprzyłam bo zapomiałam dać do środka to co najważniejsze czyli koperek i pietruszkę ale go zjadlam bo cóż mi innego pozostało. Z mężem kończymy flaszkę i jakoś u nas cicho niczym na stypie.Nie czuję sylwestra i nie mam zobowiązań w nowym roku a zawsze miałam ich wiele. Quote
Vitka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Stworzyłam taki bazarek. Cegiełki może nie są atrakcyjne, ale mam nadzieję, że coś wyjdzie z tego. :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/176635-PiAE-kne-zdjAE-cia-cegieA-ki-na-SCHRONISKO-W-ELBLAE-GU-Prosimy-o-POMOC?p=13791540#post13791540[/url] Quote
AgaiTheta Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='basia0607']Aga, pstrąga spieprzyłam bo zapomiałam dać do środka to co najważniejsze czyli koperek i pietruszkę ale go zjadlam bo cóż mi innego pozostało. Z mężem kończymy flaszkę i jakoś u nas cicho niczym na stypie.Nie czuję sylwestra i nie mam zobowiązań w nowym roku a zawsze miałam ich wiele.[/QUOTE] Basia zaraz nowy rok, będzie lepszy! Wygram w totka, zrobimy sobie zwierzęce spa i będziemy jeść maliny! Quote
AgaiTheta Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='Vitka']Stworzyłam taki bazarek. Cegiełki może nie są atrakcyjne, ale mam nadzieję, że coś wyjdzie z tego. :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176635-PiAE-kne-zdjAE-cia-cegieA-ki-na-SCHRONISKO-W-ELBLAE-GU-Prosimy-o-POMOC?p=13791540#post13791540[/URL][/QUOTE] Pięknie! Ja już poszłam na zakupy :D jedno na prezent, jedno dla mnie bo inaczej nie mogłam, a jedno z sentymentu dla piękna :D Quote
Vitka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Wspaniale! :) Cudowny przykład daje pani kierowniczka ! :D Quote
Charly Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 i zaraz zaraz zaraz [URL]http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw[/URL] dobrze, że ten sylwester jaki jest- obiecuję sobie, że to ostatni w tym stylu:) i oto moje postanowienie na Nowy Rok:) Quote
Vitka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!:D:D:D:D :drink1: Quote
Charly Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 wszystkiego najlepszego dla wszystkich cokolwiek sobie slusznego życzycie:) i oczywiście dogomaniacko- zero posylwestrowych psów i jak najmniej w przyszlym roku oraz samych odpowiedzialnych adopcji..acha i zeby ludzie w elblagu wreszcie przestali rozmnażac swoje psy i umieszczać zenujące ogloszenia na portelu. yo! Quote
AgaiTheta Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! One na prawdę się spełniają!!!! Lepszego roku Wam życzę!!!!!!!!!!!!!!! Buziaki kochani :* Quote
basia0607 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Żyję i życzę Wam i sobie zero stresu, zero bezdomnych zwierząt i samych udanych adopcji ! Moja Malinka ucieka w najciemniejszy kąt łazienki, chyba myśli, że to koniec świata. Aga , w nowym roku chcę spa dla naszych zwierząt i malin przez cały rok. Cholera, musi się udać ! Quote
Asia & Ginger Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='malkawil']Tak, nadal jest u nas.[/QUOTE] W takim razie nadal będę mu robić Allegro. ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Rybc!a']Mam ten sam problem, moje psy nawet jak petard nie słychać, boją się choćby na chwilę z klatki wyjść. Zuza jest straszną panikarą i chyba tym swoim nastrojem częściowo napędza i Figę, bo zeszłego sylwestra pudlica spędziła całkiem spokojnie.. Poza tym Figa traci wzrok.. Po półtorarocznej walce z jej oczami nadal nie mamy żadnych efektów, a próbowaliśmy już chyba wszystkiego i to u przeróżnych, elbląskich weterynarzy.. Na prawe oko prawie nic już nie widzi.. :( No i chyba będziemy zmuszeni wybrać się do Garncarza, do Warszawy. Olu, ile czekałaś na wolny termin? I ile płaciłaś za wizytę? Boję się okropnie, bo ona nie ma nawet 4 lat ..[/QUOTE] A Figa nie ma czasem PRA (postępujący zanik siatkówki)? Ta choroba dotyka właśnie młode psy. Quote
gops Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Najlepszego w nowym roku!! mam nadzieje ze lepszym :) pozniej cosik wplace w miare mozliwosci na te konto Quote
Aga3006 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Lepiej późno niż wcale. Wszystkiego najlepszego i alby cytat z mojej sygnatury okazał się prawdziwy!! Quote
AgaiTheta Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nic nie wygrałam :( ale kiedyś wygram i będzie psie spa i maliny! Quote
malkawil Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Charly']bez sesnu tacy informatorzy hihihi- ale dobrze ze nei w odwrotną stronę- juz wyrwalam połowę wlosów z glowy:)[/QUOTE] Chucka może dwie godziny nie było. Wystraszył się petardy i gdzieś pognał ale sam wrócił... Kto taka panikę zasiał?? Dziwne, że Wam do głowy nie przyszło, że wszedzie bym się o tym rozpisała gdyby było inaczej.... Quote
basia0607 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='AgaiTheta']Nic nie wygrałam :( ale kiedyś wygram i będzie psie spa i maliny![/QUOTE] Ha, ha, ha, Malin nie mam ale mam ogórki kiszone ! Quote
Vitka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Mam w domu labradora. Uciekł z obrożą i smyczą, ale na szczęście na też czipa. Razem z Gops byłyśmy już w schronisku, kochana Gosia zadzwoniła do rejestracji. Mam nadzieję, że już niedługo ktoś się po niego zgłosi...:roll: Quote
Valeur248 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ok, to ten bazarek, który miałam zrobić ma być na schronisko, tak jak Vitki, czy na Pachydera? :) Quote
Recommended Posts