Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

3 października chcemy pokazać mieszkańcom Elbląga i nie tylko, jak funkcjonuje schronisko. Uświadomić co oznacza nie dopilnowanie suczek, puszczanie psów.
Będzie pokaz zbierania kup :) a co!
Będzie loteria, będzie muzyczka, będą słodycze.
Wierzę, że Wy też będziecie.

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dewko']Dzięki wielkie Vitka za wszystkie zdjęcia i podpisy, bo Tobie na 100% mogę wierzyć, że jak psa nazywasz to tak właśnie ma na imię :D[/quote]

no:) tylko ja muszę pisać trochę wyrazniej- jest Tinka (nie Tiuka:evil_lol:), Buddy ( Baddy) i Nazim (Razim hehe). A ten czarny z Naziem nazywa sie Karim:)

Posted

Czy ktos pamięta KLARĘ, która w lipcu była kotem biurowym? :)

W końcu z czystym sumieniem mogę ją pokazać. Bardzo długo (własciwie przez cały sierpien) bałam się o jej zycie- ciągłe leczenie, były krótkie poprawy, a potem znów załamania. Jeden raz chciałąm już zrezygnowac, ale Klara w tamtym momencie jakby zrozumiała, ze trzeba sie brać w garść :)
10 dni temu zawiozłam ja na sterylke, jest teraz zupełnie zdrowa, zaczyna być w końcu lśniąca, jest wesoła, i jak zawsze, bardzo kochana. Klara ma juz prawie 5 miesięcy. Szuka domu :

Posted

Jajku... jak się zmieniła! :loveu:
A pamięta ktoś Magika? :cool3:

W schronisku. - 18 kwietnia

Już u mnie - 6 maja

26 maja - trochę mu się wyłysiało po chorobie...

6 września

dziś :lol: ma piękną sierść!

Wyrósł chłopaczek :)

Posted

Magik jeszcze u mnie i pewnie tak pozostanie, a jak nie to trafi gdzieś "blisko" mnie :lol: To niezwykły kot!
Jeżeli masz ochotę możesz go tam wrzucić. :)