Vitka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Charly :D:grin: A tu facet zabija kota!! :crazyeye: YouTube - Zabił kota Quote
Charly Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 :-o:-o ale ekstra:evil_lol:. I powie ktoś, ze kota nie można wytresować hihihi Quote
Vitka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Koniecznie zobacz to! :loveu: YouTube - Kot, który stał się psem Quote
Charly Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 kurczaki to już szczyt wszystkiego. Bezczelny kot lepszy od mojego psa. jutro kupie sobie tą książkę, która mi poleciłas i trenuje Filipka:-D Quote
Vitka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 haha :evil_lol: A ja zaczynam trenować Magika :diabloti: Już na komendę wyjdź wychodzi z pokoju :lol: Quote
Rybc!a Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Nie wiem czy wiecie, ale mi znów rzepka z kolana wyskoczyła. Zupełnie jak wtedy, gdy spadłam z budy, na początku kwietnia. Ból okropny i nie do zniesienia, modlę się tylko, żeby nie zapakowali mnie w gips, tak jak wtedy. Mimo wszystko, na dniach otwartych oczywiście będę, nie ominie mnie to . :D Quote
Vitka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Właśnie, właśnie... co z naszym dniem otwartym? Jutro po szkole (ok.15:30) będę w schronisku, przyniosę różne rzeczy na loterie. ;) Quote
Aga3006 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jeszcze też może coś doniosę :bigcool::Cool!:Będę mogła chodzić w soboty do schroniska! :sweetCyb::sweetCyb::ylsuper::ylsuper::smilecol: Jestem chora :( Quote
AgaiTheta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Aga cieszę się bardzo :) Vitka, ja jutro muszę jechać do Gdyni, ale zostawię dziewczynom ramki, to powkładacie rysunki. Tylko trzeba je będzie wygumkować w niektórych miejscach, bo są ślady paluszków. Ja już kupiłam troszkę pluszaków, na pluszową loterię. Piosenek też już mam sporo, uśmiałam się wczoraj do łez jak je zgrywałam... wspomnienia ;) Będzie nam tylko potrzebny jakiś odtwarzacz CD, bo mój coś nie czyta płyt, Nikoś mechanik tam majstrował. Resztę ustalimy w środę. W piątek będę w schronisku do oporu, aż wszystko będzie przygotowane na tip top. Quote
Vitka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja mam dużo pluszaków w bardzo dobrym stanie i figurek wartych loterii, obrazów i innych dziwnych rzeczy. ;) Jutro to wszystko przyniosę (uzbierał się wielki karton :roll:) ;) Postaram się skombinować jakiś odtwarzacz :hmmmm: Quote
Rybc!a Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Czy mogę jakoś pomóc ? Mogę być w schronisku w piątek, o ile nie wypadnie mi wizyta u chirurga, w sobotę będę na pewno. Quote
kordonia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='AgaiTheta'] 3 października chcemy pokazać mieszkańcom Elbląga i nie tylko, jak funkcjonuje schronisko. Uświadomić co oznacza nie dopilnowanie suczek, puszczanie psów. Będzie pokaz zbierania kup :) a co! Będzie loteria, będzie muzyczka, będą słodycze. Wierzę, że Wy też będziecie. Czy komus otwoiera sie zdjecie plakatu? MI sie nie otwioera, a pilnie go potrzebuję. Czy mogłabym dostac go na maila? [email protected] Quote
AgaiTheta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='kordonia']Czy komus otwoiera sie zdjecie plakatu? MI sie nie otwioera, a pilnie go potrzebuję. Czy mogłabym dostac go na maila? [email protected] Już ślę :loveu: Quote
AgaiTheta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Rybc!a']Czy mogę jakoś pomóc ? Mogę być w schronisku w piątek, o ile nie wypadnie mi wizyta u chirurga, w sobotę będę na pewno.[/quote] To bądź, powycinasz kupony na loterię, skoro nóżka chora, to rączki wykorzystamy ;) Quote
kordonia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='AgaiTheta']Już ślę :loveu:[/quote] Dzięki :loveu: Chcę go wysłać do Angeli, zeby informacja o Dniu Otwartym ukazała się na portelu. Myślę, ze to dobry pomysł? :D Quote
AgaiTheta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='kordonia']Dzięki :loveu: Chcę go wysłać do Angeli, zeby informacja o Dniu Otwartym ukazała się na portelu. Myślę, ze to dobry pomysł? :D[/quote] Najlepszy!!! Zaraz sobie poczytam w komentarzach :lol: Quote
Aga3006 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Mam jeszcze pełno rysunków na A3 nie wiem czy też przynieść. Wszystko doniosę dopiero na 11 w sobotę bo szybciej nie mogę:shake: Quote
AgaiTheta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Kupię kilka ramek, coś wybierzemy na szybko. Dziękuję :* Quote
kordonia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Portel jest niezwykły :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wysłałam 10 minut temu do nich tekst o dniu otwartym, a oni JUŻ to zamieścili :) NIezastapieni :) Pomóż bezdomnym zwierzakom-Społeczeństwo-Elbląg w portEl.pl Portel w ogóle bardzo pomaga nszemu schronisku- choćby przypomnę, ze cały czas otrzymujemy darmowe ogłoszenia dla nasszych zwierzakow od Portelu :) Quote
Vitka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja bardzo lubię portel. Wystarczy ich poprosić i zawsze coś zdziałają. ;) Zawsze potrzebna jest wykwalifikowana sekretarka :cool3: (by basia0607) Quote
AgaiTheta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 hehehehehe Milusia. Tego psa nie da się nie kochać, na szczęście w piątek już idzie do domku. Quote
basia0607 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Aga , nie wiesz co ona widzi w ekranie ? jest cudna ! Quote
Vitka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='AgaiTheta']hehehehehe Milusia. Tego psa nie da się nie kochać, na szczęście w piątek już idzie do domku.[/quote] Ale cudownie ;) Quote
AgaiTheta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='basia0607']Aga , nie wiesz co ona widzi w ekranie ? jest cudna ![/quote] Ja wiem, ale to nasza tajemnica :) Quote
kordonia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dostałam zdjecia Adama z nowego domu, z wypadu za miasto na działkę. Mma nadzieje,z e jego rodzina znajdzie mu jakiś staw czy jeziorko i Adam bedzie mógł popływać, bo on to kocha. Coraz mniej już mam emocji, a coraz więcej radości w zwiazku z ta adopcją Wszystko układa się wzorowo Adam przeszczęśliwy, kocha swoją panią niesamowicie, ona też robi wszytko,zeby on sie czuł bezpiecznie i dobrze. MInęły 3 tygodnie w nowym domku, i wszytko zaczyna być już taką zupełną codziennością Trudno mi ciągle uwierzyć, że bezdomnosć i bezpańskość już za Adamem. Dziwnie czuję sie wchodząc do schroniska Pusto Adam :loveu:: Quote
Recommended Posts