Charly Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 natalia_aa napisał(a): "Elbląski" Atos wykastrowany, nadal czeka na nowy dom, postaram się jutro o nowe zdjęcia i wstawię na jego wątek. Bardzo fajnie. gdybys napisała coś na temat jego charakteru mogłabym zrobić sensowniejsze ogłoszenia. bo tak to nie wiem co pisac. Quote
natalia_aa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Dobra, dobra napiszę ino jutro i podczepię to z nowymi zdjęciami... Dziś już padam na pysk, a jeszcze tekst do ogłoszeń dla naszego nowego pita muszę napisać... Quote
kordonia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Charly napisał(a):ja tych wolontariuszy już nie liczę, bo straciłam rachubę..ledwo wszystkich spiszemy i zapamiętamy imiona już nadchodzą nowi;):multi: Codziennie!! wychodzą wszystkie izolatki dzięki wolontariuszom. Wszystkie psiaki ktore siedzą w czterech scianach i mogą wychodzić codziennie są na spacerku:) Jeszcze dodam,ze w ciągu pierwszych kilku dni po odejsciu "starych" wolontariuszy w liczbie 6, wszyscy zadekalrowali chęć powrotu. Quote
malagos Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 basia0607 napisał(a):Bo tak naprawdę, wszystkie schroniska w Polsce powinny być dogomaniackie.:lol: Wszystkie osoby, które mają aktualną umowe wolontariacką proszę o przybycie na zebranie do schroniska we wtorek na godz. 12. aż żałuję, ze nie jestem wolontariuszką u Was :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Bardzo się cieszę z tylu adopcji, Mandaryna to super pies- zasłużyła na najlepszy dom, jak każdy pies zresztą. Czy któryś z wątkowych piesków znalazł ostatnio dom? Trzeba pozmieniać jakieś tytuły? Dodać coś w pierwszy post? W razie czego, piszcie, postaram się być na bieżąco . Quote
Charly Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Zywiec (jesli nie przekręciłam imienia), Szarik, Linus, szczeniaki oczywiscie też.... Tede poszedl tez do domu. Milusia poszła...Nero poszedł:) I inne...Parę psiaków jest zarezerwowanych...Trochę ich poszlo:) Quote
natalia_aa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Mam zdjęcia Atosa, opis zrobię. Wszystko wstawię na jego wątek i tutaj po weekendzie, gdyż wyjeżdżam. Quote
keciulinka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 czy ten spanielek jest jeszcze w schronisku? czy coś więcej możecie o nim napisać? Quote
Charly Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 keciulinka napisał(a):czy ten spanielek jest jeszcze w schronisku? czy coś więcej możecie o nim napisać? piesia jest z interwencji. porzucona lub zagubiła się. Już starsza. jest jeszcze na kwarantannie. na razie nie wyszla na spacer i nie sprawdziłam co z nią. Jak tylko wyjdzie z kwarantanny postaram się napisac więcej. Quote
Pralinka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Nie mogę uwierzyć, że Milusia poszła do domku!!! :loveu: Quote
Charly Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pralinka napisał(a):Nie mogę uwierzyć, że Milusia poszła do domku!!! :loveu: poszła poszła:loveu: Ostatnio mieszkała z Migotką. strasznie się skarzyła i była bardzo nieszczęśliwa. potem przyszli wolontariusze i Milusia zaczęła wychodzic na spacerki. Uspokoiła się troszkę i nie płakała cały czas. No a potem przyszła bardzo miła dziewczyna i zarezerowała Milusię. chciala ją wziąść od razu, ale Milusia nie miała jeszcze wszystkich szczepień. więc poczekali i kilka dni pózniej Milusia w końcu poszła do domku. Pewnie głosno przy tym zawodziła i krzyczała;) Quote
Vitka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Milusia z 18 poszła do domu!? :crazyeye::multi: Rewelacja! :D A o spanielku mogę powiedzieć tyle, że jak wyciągałam Bostona z tamtego boksu to on się bardzo tulił.;) Quote
keciulinka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Tak pomyśałam ,że może wstawiłabym informacje i zdjęcia psinki na forum spanielowe? może udało by się znaleźć jakiś domek. Jeżeli będą jakieś informacje o piesku bardzo prosze na poczte mi wysłać [email protected] Jeżeli to możliwe także i zdjęcia. Quote
Charly Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 dziękuję:) chciałam wysłac juz wczesniej, ale na dzien dzisiejszy nie mam wystarczających informacji. Jutro będzie Vitka w schronisku, więc będą dobre zdjecia i informacje tez. Quote
Charly Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Vitka']Milusia z 18 poszła do domu!? :crazyeye::multi: Rewelacja! :D ojej Vitka...chyba cos pomyliłam:oops:. Milusia według mnei to byla taka malutka biało czarna sunia:oops:- ale teraz kojarze, że ona się chyba nazywała Milucha:oops::evil_lol: Linda ją wydała, a ja tylko pamiętam ze było coś z miłą i małą....sorki. Quote
keciulinka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Charly więc czekam na informacje :) może uda się jakoś jej pomóc :) Quote
Pralinka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Heh, Charly, ja też myślałam, że chodzi o Milusię z 18, ale nie ma sprawy, dobrze, że malutka Milucha też znalazła swój domek ;) Na Milusię też kiedyś przyjdzie czas :) Quote
Aga3006 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Jeżeli macie na myśli tą małą biało-czarną to to była MILA ;) Quote
Charly Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 AgaMasel napisał(a):Jeżeli macie na myśli tą małą biało-czarną to to była MILA ;) dobra ja już nie będę pisać imion psów na dogo;), bo mylą mi się. jak zawsze już:roll: Aga wiesz jaka;) ta mała biał- czarna z izolatki- siedziała do poniedziałku z Migotką. I ona poszła do domku:) Quote
Vitka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Tak właśnie myślałam, że Charly jak zawsze pokręciła :diabloti::lol: Jutro będę i zrobimy zdjęcia spanielkowi ;) Rybcia - ile Milusia (z 18 ) może mieć lat? Quote
Rybc!a Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Maksymalnie dwa . Tak myślę . Ma ładne zęby, jest strasznie zabawowa i wciąż zachowuje się jak duże, psie dziecko . :) Quote
Charly Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Do schroniska wrócił Husky Ice:roll: Było kiedyś tylu chętnych, więc mam nadzieje, że znajdzie odpowiedni dom. mamy także nietoperza, który (jeśli jeszcze żyje) pojechał do DT. Vitka ma zdjęcia:) Quote
Vitka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Mam zdjęcia, mam :lol: Zaraz się pozbieram i wrzucę. Lajla już po sterylce. Tak samo Pirat, który okazał się dziewczynką. Oczka też już nie ma. ;) Quote
Recommended Posts