Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

Nie zbywajcie Madzi, ona ma rację. I nie można urywać niektórych faktów Charly... to istotne.
Wiecie, że takim gadaniem tylko wszystko niszczycie?

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vitka']No i dziś koniec szaleństwa ze zdjęciami. ;)

ja! ja mam jeszcze! xDD

Czapla:

Malwinaa:

A to chyba Blanka (troszkę zamazana, ale jest xD)

Posted

Ogółem to żaden szczenior nie jest chory, nie wiem kto o czymś takim rozpowiedział ;]

Taa! Dzisiaj na spacer poszło 23 psy (dobrze mówię?). Jeśli nawet nie tyle, to i tak strasznie duuużo! Boli mnie wszystko :D

Posted

Maadzia napisał(a):
Ogółem to żaden szczenior nie jest chory, nie wiem kto o czymś takim rozpowiedział ;]

czemu Ty się wypowiadasz na temat, o ktorym nie masz pojęcia?

Mam pod nosem originał diagnozy lekarza, który leczy tego szczeniaka. Kopia znajduje się w rękach kierownictwa. Szczeniak otrzymuje antybiotyk i kroplówkę 2x dziennie. W niedzielę był wyschnietym drewienkiem. Teraz jest w trochę lepszym stanie. Aczkolwiek nie wstaje, nie je, nie potrafi się utrzymac na nózkach. Wieczorem pojechal na następną kroplówkę. Teraz znajduję się pod opieką p.kierowniczki. Mam wielką nadzieję, że przeżyje.

Posted

Mysle Madziu, że nie widzialaś szczeniaczka o którego pytam. Ten jest w izolatce, slabiutki, nie potrafi utrzymać sie na łapkach, oczy zaropiałe, nosek zalepiony wydzieliną. To o tego biedaka pytam ?