Vitka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nie zbywajcie Madzi, ona ma rację. I nie można urywać niektórych faktów Charly... to istotne. Wiecie, że takim gadaniem tylko wszystko niszczycie? Quote
Maadzia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 o jakie słodziuchne :D Pamiętam nasz pierwszy z nimi spacer.. :D Madzia oczywiście panika w okach xD Ale potem - baja :) Cudowne wariatki! ;* Quote
Maadzia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 jejku.. ona taka biedna jest.. Zawsze chciałam mieć niewidomego kota/psa.. ale wiadomka, rodzice jeszcze są nieugięci xD Quote
Vitka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Cudna Koma. Powiem wam, że reaguje na lampe błyskową. Gdy robiłam zdjęcia z lampą ona reagowała szybkim spojrzeniem. Quote
Maadzia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Vitka']No i dziś koniec szaleństwa ze zdjęciami. ;) ja! ja mam jeszcze! xDD Czapla: Malwinaa: A to chyba Blanka (troszkę zamazana, ale jest xD) Quote
Charly Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Koma ma już dom. Potrzebuje jeszcze "tylko" 80 zl na transport i szczepien- wtedy w piątek pojedzie do domu. Jest transport do Opola w tym tygodniu. Jesli to wszystko wyjdzie w niedzielę będzie już u p. Anieli. http://www.dogomania.pl/forum/f28/koma-slepa-glucha-ma-dom-potrzebuje-80-zl-na-transport-140233/index6.html Quote
Vitka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Czytałam, że ma już dom. :) Ale jak już mam jej zdjęcia to wstawię :lol: Quote
Charly Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 będę tam dzisiaj. zobaczę jak się miewa. mam nadzieje, ze modzi naprawią wkoncu te skaczące posty Quote
basia0607 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kto dzisiaj będzie w schronisku i zobaczy jak sie czuje chory szczeniaczek ? Wstrzymajcie adopcję innych. Quote
Rybc!a Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Dzisiaj do domu poszedł GIZMO KAMA II kot Balbina i została zarezerwowana Helenka. Quote
Maadzia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ogółem to żaden szczenior nie jest chory, nie wiem kto o czymś takim rozpowiedział ;] Taa! Dzisiaj na spacer poszło 23 psy (dobrze mówię?). Jeśli nawet nie tyle, to i tak strasznie duuużo! Boli mnie wszystko :D Quote
Charly Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Maadzia napisał(a):Ogółem to żaden szczenior nie jest chory, nie wiem kto o czymś takim rozpowiedział ;] czemu Ty się wypowiadasz na temat, o ktorym nie masz pojęcia? Mam pod nosem originał diagnozy lekarza, który leczy tego szczeniaka. Kopia znajduje się w rękach kierownictwa. Szczeniak otrzymuje antybiotyk i kroplówkę 2x dziennie. W niedzielę był wyschnietym drewienkiem. Teraz jest w trochę lepszym stanie. Aczkolwiek nie wstaje, nie je, nie potrafi się utrzymac na nózkach. Wieczorem pojechal na następną kroplówkę. Teraz znajduję się pod opieką p.kierowniczki. Mam wielką nadzieję, że przeżyje. Quote
basia0607 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mysle Madziu, że nie widzialaś szczeniaczka o którego pytam. Ten jest w izolatce, slabiutki, nie potrafi utrzymać sie na łapkach, oczy zaropiałe, nosek zalepiony wydzieliną. To o tego biedaka pytam ? Quote
Vitka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Chodzi o rudego szczeniaka. Madzia mówi o szarym ;) Quote
Recommended Posts