Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

Charly napisał(a):
wiecie co, mój komputer umiera, także wszystko trwa 100 lat.

aga dzięki za zdjęcia:)

vitka no weż się zlituj nad nami i zrób parę zdjęc...znowu...kiedyś;). Te nasze;tzn. moje i Patyś widzisz jakie są....chociąz się starałyśmy hihihi

Ale ja bardzo chętnie, tylko muszę znaleźć jakiś czas pomiędzy moimi maturalnymi przygotowaniami, a psem, kotem i koniem. ;)
Tylko wy też bądźcie! :)
Może w następną sobotę coś mi się uda.

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak bardzo się starałam... Tra lalala...
Jutro może coś lepszego się da zrobić. Mam działające baterie :evil_lol: Wiem, że sa fatalne, bo aparat ledwo ciągnął i w ogole nie mogł ostrości złapać :( Złomik...

Posted

Patyś_ napisał(a):
Tak bardzo się starałam... Tra lalala...
Jutro może coś lepszego się da zrobić. Mam działające baterie :evil_lol: Wiem, że sa fatalne, bo aparat ledwo ciągnął i w ogole nie mogł ostrości złapać :( Złomik...

"..a Ty teraz nie chcesz mnie..." tra lalala

Patyś wiesz jak jest...Ja też robiłam, więc odpowiedzialność za ich marność jest wspólna;)
I bardzo prosim o resztę zdjęć:) (koty i co tam jeszcze wyszło:))

Vitka super. daj znać, kiedy będziesz ja na pewno przyjdę:)

Posted

Aga3006 napisał(a):
Gosiu powiedz o jakie zdjęcia Ci chodzi bo na picasie mam wszystko pousuwane
http://picasaweb.google.com/aga07131

Dzięki Aga :) Pamiętasz jak Ci trułam, żebyś tę małą czarną Żabcię sfotografowała? O nią mi chodzi. Ale kurcze trochę jej mało...

Olu, już od ponad miesiąca myślałam, by tę Żabcię ogłosić, bo ona jest maleńka. Tylko też już starsza... No i musiałby ktoś potwierdzić, czy jeszcze siedzi...?

Posted

Siedzi! mieszka teraz w boksie numer 1.
ZAstanawiam się czy nie wytypowac ja na 26, na II dzien psa. Jest mała śliczna, wiem , że starsza, ale w zeszłym roku poszło podobno 7 letnia staryszka. Może Zaba ma szanse? :)

Posted

Gosiu dzięęki:) Ona jest cudowna. Tylko Patrycji padły baterie i niestety nie doczekała się zdjęć. Jest w 1:)

(nie mam gg na razie. odinstalowałam, bo juz nic nie chodziło.)

nie oglądnęłyśmy jej doględnie -tzn. ja nie. Ale moze kto inny? Wiesz Gosu może ile ona ma? tak mniej więcej? 10 z plusem?

Posted

Jest naprawdę śliczna, myślę, że może mieć szansę, bo jest maleńka. Łagodna w stosunku do psów, w stosunku do ludzi trochę płochliwa. Ale mógłby to być taki nakolankowy piesek dla starszej pani...

Posted

Charly napisał(a):
Gosiu dzięęki:) Ona jest cudowna. Tylko Patrycji padły baterie i niestety nie doczekała się zdjęć. Jest w 1:)

(nie mam gg na razie. odinstalowałam, bo juz nic nie chodziło.)

nie oglądnąłyśmy jej doględnie -tzn. ja nie. Ale moze kto inny? Wiesz Gosu może ile ona ma? tak mniej więcej? 10 z plusem?

Tak koło dychy... Może trochę mniej a może ciut więcej (ale raczej mniej :) ) I wydaje się, że w kondycji ogólnej dobrej.

edit: Na tych zdjęciach jej ząbki wyglądają wcale nie najgorzej :) Ale pamiętam, że w rzeczywistości jest ciut gorzej....

Posted

Nie mam więcej jej zdjęć bo wtedy gdy je robiłam z dziewczynami to uciekała pod budę i nie bardzo dało się jej zrobić jakieś zdjęcia

Charly mogę wykombinować jakiś banerek

Posted

Aga3006 napisał(a):
Nie mam więcej jej zdjęć bo wtedy gdy je robiłam z dziewczynami to uciekała pod budę i nie bardzo dało się jej zrobić jakieś zdjęcia

Charly mogę wykombinować jakiś banerek

Aga, nasza Ty niedoceniona Pani fotograf! Zdjęcia są i na ogłoszenia myślę, że się nadają. DZIĘKUJEMY! A Ty jak myślisz Olu?

Posted

a no:) Agamasel w ogóle jest niedoceniona:)

Patyś czy Ty zawsze jesteś w schronisku teraz? Tzn codziennie? Pytam, bo chciałam wstawić Nietoperka na wątek mikropsiaków, ale brakuje paru informacji...np. jej stosunek do kotów..hmmm. Ja wiem, ze Nietoperek jest nowy, ale gdybś mogla to sprawdzić- albo ktoś inny- byloby super. I jeśli będzie czas to żabkę też. Tak ogólnie jakie są do ludzi, zwierzaków, w tym kotów. Dzięki:)

Jeśli nie, to też ok- sprawdzę to sobie, jak pójdziemy z Vitką zdjecia robić.
(ja na razie poczekam kilka dni, zbytnio zaprzyjazniałam się zkotami- w każdym razie swędzę wszędzie. i cierpię:evil_lol:)

Posted

Żabcia jest w dobrej kondycji, pyszczek posiwiały ale zęby jak nie u staruszki..Spokojna, lubi być na rękach, słodzuitka.Nietoperek za to domowy, nie załatwi sie w klatce. Nauczony noszenia na rekach, po prostu podskakuje do góry i już ją sie ma.
OLa, podeślij zdjęcie Warsa wyżłom (Neris ? zapomnialam ) . Ona go zna, bo opłaciła mu i jego matce hotel u Morii.

Posted

Neris jest od jamników. Tanitka? Ale nie wiem z kim rozmawiałas w tej sprawie. Jesli wyżly to Tanitka. Podeślesz jej?

o dzięki za info, to teraz potrzebuję tylko jeszcze testu na koty.

Posted

Olu, na przykładzie Meganki okazało się, że stosunek psów do kotów w schronisku może całkowicie odbiegać od tego, jaki jest rzeczywistości.... Meganka w schronisku całkowicie ignorowała koty, w domu ganiała za nimi. Ruda z kolei ganiała koty w schronisku a teraz w domu je uwielbia.
A moja Simba zaciekle goni za osiedlowym kocurem ale jak tylko on się zatrzyma, to robi w tył zwrot.

Żabcia nie jest psem, który lgnie do każdego. Jak napisała Aga - uciekała przed nią, gdy ta próbowała robić jej zdjęcia. Ja przez jakiś czas codziennie zabierałam ją z bawialni na noc do izolatki i do mnie również sama nie podchodziła. Ale do pani Gosi chyba i owszem (pani Gosia ją z izolatki do bawialni przenosiła).

Boże, jak ja tęsknię za schroniskiem :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Ja też uważam, że Aga robi świetne zdjęcia i jest niedoceniona! :)
Pamiętam zdjęcia rudego pieska po wypadku, tego z pięknymi oczami i te czekoladowe szczonki całkiem niedawno. ;)

Posted

malkawil napisał(a):
Olu, na przykładzie Meganki okazało się, że stosunek psów do kotów w schronisku może całkowicie odbiegać od tego, jaki jest rzeczywistości.... Meganka w schronisku całkowicie ignorowała koty, w domu ganiała za nimi. Ruda z kolei ganiała koty w schronisku a teraz w domu je uwielbia.
A moja Simba zaciekle goni za osiedlowym kocurem ale jak tylko on się zatrzyma, to robi w tył zwrot.

Maxio gania wszystkie koty na podwórkach i warczy na koty w obcych domach, ale swojego Magika kocha. :) Codziennie budzę się rano z odrętwiałymi nogami, bo moi chłopcy twierdzą, że to dobra miejscówa.
Ostatnio w Wilkowie Maxio gonił kota-Kazika, jak już go zapędził w róg i Kazik nie miał gdzie uciekać to Maxio go zostawił w spokoju.
W schronisku szczekał na koty. ;)