Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dorota! jak to nie poznajesz Ciary?!
To jest Madzia, córka pani Joli głupolku :P
Dziś z nią miałyśmy mały raban - była beka. Biedna Magda już chyba nigdy nie wstąpi do kociarni :diabloti:

Posted

A ja nie pojadę łapać psa. Życze powodzenia. ;)

kurczę. W schronie robi się tak pięknie! Te fajne kwiatki, jeziora, biedronki! A ile śmiechu xD
Szczególnie z tej tęczy i krasnala (o którym nigdy nie słyszałam -.-") na końcu niej. Podobno babcie taki kit wciskają, że krasnale sa na tęczy.. :P No. Fajnie było ogółem :))

Posted

Ciara napisał(a):
Daj spokój ^^ A czemu Cię dziś nie było jeśli mogę spytać?? Rąk do pracy brakowało :lol:

Zaniemogłam rano :evil_lol: A o 15 musiałam śpiewać na festynie... strasznie szkoda, ale nie miałam sił na podniesienie się z łóżka :lol:

Posted

Oj Madzia,świetnie dzisiaj było co?? Kupa zabawy.Oczywiście oprócz kociarni :diabloti: Nie no dzisiaj miałam chwilowo dośc bo spędzić tam 3,5 h to naprawde dość ale już sie stęskniłam ^^

Posted

Vitka napisał(a):
No tak myślałam!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ojejku Madziu (Ciaro) przepraszam, że Cię nie poznałam! :cool3:

Daj spokój ^^ A czemu Cię dziś nie było jeśli mogę spytać?? Rąk do pracy brakowało :lol:

Posted

Dzisiaj w schronisku było naprawdę super . :) Mimo, że byłyśmy w czwórkę- dwie Magdy, ja i Rupak-Dorota. :) Na spacer poszedł Skoczek , Wiera i Macedonia .
Od rana zajęłyśmy się "ozdabianiem" schroniska. Pani Jola razem z dwiema Magdami wycinały chmurki, kwiatki, listki, trawkę, a my z Dorotą uciekłyśmy i poszłyśmy na spacer . :) Potem przyszłam i ozdabiałam izolatki. Efekt niesamowity .
Spójrzcie sami:

Do domu,tak jak napisała Magda: mała kotka Apolonia, szczeniak Majka i dorosły kocur Filemon, którego przywiozłam spod mojego bloku .
Przyjęliśmy tylko małego kocurka. :)

Posted

Ciara ty mi lepiej już nic nie mów.
Kurde ten teletubiś to normalnie góruje.
A izolatki (niech Ci ryba będzie..) są łaadne.
NO! BO W KOŃCU JA WYCINAŁAM! (no dobra. Z malusieńkim wkładem pani Joli i Magdy, Doroty i Ryby.. xD) :P nie no żeby nie było. Wszystkie się napracowałyśmy. Ale i tak uważam, że kwiatek na prawej ścianie w dużej kociarni, of course mojego autorstwa jest najśliczniejszy. no. bez kitu! :P

Posted

Wszystkie żeśmy sie napracowały,a efekt jest super.Wszyscy zachwalają :cool3: Rzeczywiście coś ostatnio mało osób.Chyba po prostu wakacje się zaczynają i wyjazdy.Nie mam pojęcia...Ale poradzimy sobie :lol:
P.S.Madzia- JA nadal nie rozumiem po co niby miałam przebieraćtego teletubisia ale niech będzie ^^ Chciał to ma.Teraz jest babcia TELETUBIŚ :P

Posted

Ja śledzę cały czas! :lol:
Już niedługo wakacje i w końcu będę miała mnóstwo czasu na schronisko! :loveu:
Trzeba obfocić w końcu wszystkie psiaki! :cool3:

Posted

ja jednak uważam, że najlepszy jest staw i trawka w kociarni <3
a krasnale naprawdę stoją na końcu tęczy i wszystkie babcie o tym wiedzą.
ale tak serio serio to mi się bardzo podobają izolatki. rybcia pokazała swój kunszt artystyczny(wazelina)

:vamp:

Posted

Pralinka napisał(a):
Ej... A tatuś zawsze mi powtarzał, że na końcu tęczy stoją małe, zielone gremliny z garnkiem złota :D I komu mam wierzyć? :lol:

Aaaa... mi to samo mówili :diabloti: Trzeba się przekonać, czy z tym złotem to prawda...