Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

To 7 miesięczna sunia, dzisiaj oddana przez właścicielkę, która spodziewa się dziecka, nie jest w stanie dalej zajmować się psem, bla bla bla..
Jest śliczna, na razie bardzo wystraszona, z tego co zauważyłam karna no i.. bardzo podobna do naszej Komy, która znalazła już super domek w Krakowie. :) Mam nadzieję, że i tej dziewuszce się tak poszczęści.
Siedzi w boksie numer pięć .

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mała Mi- przyjęta dzisiaj, jej właścicielka umarła, sunia jest w ogromnym szoku. Jeśli nie weźmie jej ciocia Vitki, weźmie ją Linda dla swoich rodziców- więc nie pobędzie u nas długo. Na razie jest w kociarni, w ciepłym pomieszczeniu, na swoje posłanie, miseczki. Mam nadzieję, że teraz śpi spokojnie.

Była bardzo zaniedbana, spójrzcie, jakie miała pazury ..

Posted

Proszę, trzymajcie kciuki za Filipka. To piesek , który niedawno wrócił z adopcji, powodem jego ponownego oddania była niechęć Filipka w zabawie z dziećmi.. Piesek strasznie to przeżył.. Bardzo schudł.. Kilka dni temu okazało się, że jest chory na raka prostaty. Przeszedł ciężką operację, teraz są szanse na to, że przeżyje, wszyscy bardzo trzymamy kciuki.. Gdyby ktoś chciał wspomóc leczenie Filipka, bylibyśmy bardzo wdzięczni . Wątek Filipka: Maleńki, uroczy FILIPEK- po raz drugi w schronisku, 28.05-OPERACJA, rak prostaty :(

OTOZ " Animals "

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Elblągu
ul. Królewiecka 233
82-300 Elbląg
Nr konta:
41 1160 2202 0000 0001 2949 7297

z dopiskiem " Na leczenie Filipka "

Posted

Ja też mam kilka fotek! ;D

Wczoraj przybyła nowa suczka Mała Mi (nie wiem czy fotki już były, bo nie oglądałam tych które Rybciu dodałaś xD). Ogółem psinka jest w paskudnym stanie, ale my zaradzimy :D Na początek ona sama, raczej jeszcze nie ma wątku. :

No, a teraz wygląd jej pazurów (zastanawiam się czy ona kiedyś wyszła na spacer?):

zobaczcie, aż pozawijane. Dobrze, że się w poduszeczkę nie wbiło :/
myślę, że sunia może nawet dziś będzie "zrobiona". Oczywiście nie mieliśmy serca włożyć jej do boksu. Śpi w kociarni. Bardzo grzeczna psinka ;))

i tu Mała Mi z częścią Dorotki :D

i to na tyle :D
buziaki ; **

Posted

[quote name='Charly']dlaczego go oddali?:-(

http://images47.fotosik.pl/135/2abcb0d03a4e21c7med.jpg

Bo jest energiczny, młody ( ma rok ) , w zabawie skoczył na dziecko i je podrapał . :shake: Gdy z powrotem wrócił do boksu, psy go poturbowały . Florkowi napuchły całe łapy i ma trudności z poruszaniem się. Bardzo schudł, nie chciał wychodzić z budy. Aktualnie jest na izolatce .

Małej Mi niepotrzebny jest wątek, bo i tak ktoś ją weźmie .

Posted

kiedy on wrócil?

kurcze, skoczyl na dziecko juz w schronisku, ale mowili, ze sobie poradzą.
On jest faktycznie bardzo energiczny. Biedny kochany Florek:shake:

Posted

A teraz skopiuję z miau.

Zacznę od najmłodszych. Miot S
Uprzedzam są bardzo brudne, ale boimy się je umyć.
No i przepraszam za dziwne imiona

Solo