Rybc!a Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 To 7 miesięczna sunia, dzisiaj oddana przez właścicielkę, która spodziewa się dziecka, nie jest w stanie dalej zajmować się psem, bla bla bla.. Jest śliczna, na razie bardzo wystraszona, z tego co zauważyłam karna no i.. bardzo podobna do naszej Komy, która znalazła już super domek w Krakowie. :) Mam nadzieję, że i tej dziewuszce się tak poszczęści. Siedzi w boksie numer pięć . Quote
Rybc!a Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Tede Wątek Tede: TEDE- co to właściwie jest? MAŁY, KRĘPY, BARDZO KOCHANY! Cudo, tylko spójrzcie ! Quote
Rybc!a Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Mała Mi- przyjęta dzisiaj, jej właścicielka umarła, sunia jest w ogromnym szoku. Jeśli nie weźmie jej ciocia Vitki, weźmie ją Linda dla swoich rodziców- więc nie pobędzie u nas długo. Na razie jest w kociarni, w ciepłym pomieszczeniu, na swoje posłanie, miseczki. Mam nadzieję, że teraz śpi spokojnie. Była bardzo zaniedbana, spójrzcie, jakie miała pazury .. Quote
Rybc!a Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Dalej MAŁA MI . Szczeniaki- nasze przedszkole :) Quote
Rybc!a Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Proszę, trzymajcie kciuki za Filipka. To piesek , który niedawno wrócił z adopcji, powodem jego ponownego oddania była niechęć Filipka w zabawie z dziećmi.. Piesek strasznie to przeżył.. Bardzo schudł.. Kilka dni temu okazało się, że jest chory na raka prostaty. Przeszedł ciężką operację, teraz są szanse na to, że przeżyje, wszyscy bardzo trzymamy kciuki.. Gdyby ktoś chciał wspomóc leczenie Filipka, bylibyśmy bardzo wdzięczni . Wątek Filipka: Maleńki, uroczy FILIPEK- po raz drugi w schronisku, 28.05-OPERACJA, rak prostaty :( OTOZ " Animals " Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Elblągu ul. Królewiecka 233 82-300 Elbląg Nr konta: 41 1160 2202 0000 0001 2949 7297 z dopiskiem " Na leczenie Filipka " Quote
Rybc!a Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Florek- po raz drugi w schronisku. Wątek Florka: FLOREK- amstaffowato-bokserowato-dogowaty..CUDNY! Po raz 2 w schronie.. Quote
Rybc!a Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Wątek Rudej: RUDA- czeka tak długo.. JUŻ PO STERYLIZACJI.. Maleńka sunia, kto przygarnie? Nasza biurowa szczeniorka, ostatnia z miotu: Quote
Rybc!a Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Nero Oskar Lajla Wątek Lajli: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lajla-przepiekny-mlodziutki-owczarek-niemiecki-138864/#post12371145 Quote
Rybc!a Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Koty wklei Dorota, ja pokażę tylko te, które dziś , to znaczy wczoraj ( bo już prawie 2 nad ranem ) znalazły dom: Koteczka Kaspar Quote
Rybc!a Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 To koniec na dziś, życzę miłego oglądania i dobranoc . :) Quote
Maadzia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ja też mam kilka fotek! ;D Wczoraj przybyła nowa suczka Mała Mi (nie wiem czy fotki już były, bo nie oglądałam tych które Rybciu dodałaś xD). Ogółem psinka jest w paskudnym stanie, ale my zaradzimy :D Na początek ona sama, raczej jeszcze nie ma wątku. : No, a teraz wygląd jej pazurów (zastanawiam się czy ona kiedyś wyszła na spacer?): zobaczcie, aż pozawijane. Dobrze, że się w poduszeczkę nie wbiło :/ myślę, że sunia może nawet dziś będzie "zrobiona". Oczywiście nie mieliśmy serca włożyć jej do boksu. Śpi w kociarni. Bardzo grzeczna psinka ;)) i tu Mała Mi z częścią Dorotki :D i to na tyle :D buziaki ; ** Quote
Charly Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 :crazyeye: pazury porażka:-o Jak ona się porusza? Vitka bransoletka ekstra:cool3: Quote
Charly Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 dlaczego go oddali?:-( http://images47.fotosik.pl/135/2abcb0d03a4e21c7med.jpg Quote
Rybc!a Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Charly']dlaczego go oddali?:-( http://images47.fotosik.pl/135/2abcb0d03a4e21c7med.jpg Bo jest energiczny, młody ( ma rok ) , w zabawie skoczył na dziecko i je podrapał . :shake: Gdy z powrotem wrócił do boksu, psy go poturbowały . Florkowi napuchły całe łapy i ma trudności z poruszaniem się. Bardzo schudł, nie chciał wychodzić z budy. Aktualnie jest na izolatce . Małej Mi niepotrzebny jest wątek, bo i tak ktoś ją weźmie . Quote
Charly Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 kiedy on wrócil? kurcze, skoczyl na dziecko juz w schronisku, ale mowili, ze sobie poradzą. On jest faktycznie bardzo energiczny. Biedny kochany Florek:shake: Quote
Rybc!a Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A teraz skopiuję z miau. Zacznę od najmłodszych. Miot S Uprzedzam są bardzo brudne, ale boimy się je umyć. No i przepraszam za dziwne imiona Solo Quote
Recommended Posts