Jump to content
Dogomania

Abi- była taka smutna...a teraz SZALEJE W NOWYM DOMU, W WARSZAWIE!

Recommended Posts

Posted

Rybc!a napisał(a):
Tak, tylko, że właśnie z tym wepchnięciem jest problem. Bud się nie rozkłada, a są potężne i okropnie ciężkie! Rękami tego zrobić się nie da, potrzebny jest jakiś dźwig, lub coś takiego. A skąd to wziąć ?

No tak, szkoda, bo zima chyba będzie długa i mroźna, chyba, że ..... znajdą domki ;)

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lamia2 napisał(a):
No tak, szkoda, bo zima chyba będzie długa i mroźna, chyba, że ..... znajdą domki ;)

Mam taką nadzieję :( Prosiłabym tylko o rozgłośnienie sprawy Abi i Dabi, naprawdę nie jest mi łatwo, mając ok. 20 psów na głowie, w tym każdy potrzebujący i czekający na ogłoszenia...

Posted

lamia2 napisał(a):
Rybcia, gdzie chcesz je ogłaszać?

Wszędzie, gdzie się da. Ja od 17 siedzę w ogłoszeniach. To czasochłonna praca, a oprócz Madzi NIKT mi nie pomaga (Paros i Pralinka się dołączają).

Posted

Rybc!a napisał(a):
Wszędzie, gdzie się da. Ja od 17 siedzę w ogłoszeniach. To czasochłonna praca, a oprócz Madzi NIKT mi nie pomaga (Paros i Pralinka się dołączają).

Ja też zrobiłam kilkanaście, postaram się zrobić kolejne z dłuższym terminem wyświetlania.

Posted

Ej ! Elblążanki proszę i spokój na wątku ,bo to zaraz innym się udzieli. A krew we mnie buzuje jak nigdy po mojej wizycie w domu docelowym dla naszej suni.
Dlaczego ludzie są tacy paskudni ?

Posted

Usunęłam swoje posty. Do niczego one nie prowadzą.
Ja jasno wcześniej napisałam , że TERAZ oprócz Pralinki, Paros i Madzi nikt mi nie pomaga w ogłoszeniu psów,a roboty mnóstwo.
Nie chcę na ten temat dyskutować.

Posted

No właśnie, dlatego wykasowałam swoje posty i temat uważam za zamknięty.
Proszę o pomoc finansową- brakuje ok.100zł na przewóz i wykup 3 piesków z Elbląga. Zainteresowanych pomocą proszę o kontakt. Liczy się każda złotówka. Psy mają być zawiezione lada dzień, a kasy brak !