Jump to content
Dogomania

Abi- była taka smutna...a teraz SZALEJE W NOWYM DOMU, W WARSZAWIE!

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lamia2 napisał(a):
Rybc!a ale fotki są fatalne.

Lamia, nic na to nie poradzę.
Jakie są, takie są i innych nie wykombinuję. Gdybym mogła je wyjąć z boksu, obfocić, wziąć na spacer- byłoby całkiem inaczej.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Lamia, nic na to nie poradzę.
Jakie są, takie są i innych nie wykombinuję. Gdybym mogła je wyjąć z boksu, obfocić, wziąć na spacer- byłoby całkiem inaczej.

Rybc!a a spróbuj włożyć obiektyw między oczka siatki, albo góry pstrykać.

Posted

Gonitwa napisał(a):
lamia- to trudne- płot wysoki bardzo, a jak za bardzo się zbliżasz to wszystkie suczki zbiegają się do Ciebie- po prostu nie ma jak...:(

Straszna szkoda, dobre zdjęcia to jednak podstawa :-(

Posted

lamia2 napisał(a):
Rybc!a a spróbuj włożyć obiektyw między oczka siatki, albo góry pstrykać.

Tak jak pisała Gonitwa- płot jest dwa albo i trzy razy taki jak ja- niektóre psinki potrafią się po siatkach wspinać, więc jakieś zabezpiecznie musi być.
A co do drugiej opcji- mogę tak zrobić, ale co mi z tego, skoro zlatuje się 25 innych suczek, a Abi i Dabi są wepchnięte w kąt ? One nie walczą...

Posted

a może skontaktujcie się na pw z pajunią, ona pomaga w adopcjach psów
do Niemiec, właśnie takich biednych, zrezygnowanych, zapomnianych - spróbujcie, może znajdą się dla nich wspaniałe domy u wrażliwych, odpowiedzialnych ludzi

Posted

[quote name='mulinka']a może skontaktujcie się na pw z pajunią, ona pomaga w adopcjach psów
do Niemiec, właśnie takich biednych, zrezygnowanych, zapomnianych - spróbujcie, może znajdą się dla nich wspaniałe domy u wrażliwych, odpowiedzialnych ludzi[/QUOTE]
Ja z Pajunią jestem w stałym kontakcie, nie wiem czy wiesz, ale prawdopodobnie rancho będzie zamknięte dzięki Arce. Poczytaj na wątkach.

Posted

Nie otwiera mi się ten wątek, który dostałam od Ciebie Aniu więc nie bardzo wiem o co chodzi. Ale z tego co się ORIENTuję to jeżeli wszystko na rancho jest w porządku to nie może zostać zamknięte przez nikogo jak tylko przez samą Pajunię..

Posted

Gonitwa napisał(a):
Nie otwiera mi się ten wątek, który dostałam od Ciebie Aniu więc nie bardzo wiem o co chodzi. Ale z tego co się ORIENTuję to jeżeli wszystko na rancho jest w porządku to nie może zostać zamknięte przez nikogo jak tylko przez samą Pajunię..

Abi ma naderwane ucho! :placz:
Okropnie leci jej krew, wszystkie suki ją liżą, musiały się chyba pogryźć.
Rana jest poważna, boję się, że w takich warunkach wda się jakaś infekcja, zakażenie! :placz:

Posted

[quote name='Gonitwa']Nie otwiera mi się ten wątek, który dostałam od Ciebie Aniu więc nie bardzo wiem o co chodzi. Ale z tego co się ORIENTuję to jeżeli wszystko na rancho jest w porządku to nie może zostać zamknięte przez nikogo jak tylko przez samą Pajunię..
Ten wątek jest zamknięty ale jeszcze działa:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86616
wątek pierwotny zniknął w tajemniczy sposób

Posted

Gonitwa napisał(a):
Jeżeli będą ją lizały i będzie bez opatrunku( a wszyscy wiemy, że tak jest i będzie) to ryzyko zakażenia jest ogromne!

Właśnie o to mi chodzi! W górę dziewuchy, ABI JEST W OGROMNEJ POTRZEBIE!