Rybc!a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Trzeba robić ogłoszenia. Jak uporam się z robotą która doszła wczoraj, zabieram się za nie! Quote
Rybc!a Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 lamia2 napisał(a):Rybc!a ale fotki są fatalne. Lamia, nic na to nie poradzę. Jakie są, takie są i innych nie wykombinuję. Gdybym mogła je wyjąć z boksu, obfocić, wziąć na spacer- byłoby całkiem inaczej. Quote
madzia828 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 szkoda ze nie można wyciągnąć psiaków z boksu :-(:-( Quote
lamia2 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Rybc!a napisał(a):Lamia, nic na to nie poradzę. Jakie są, takie są i innych nie wykombinuję. Gdybym mogła je wyjąć z boksu, obfocić, wziąć na spacer- byłoby całkiem inaczej. Rybc!a a spróbuj włożyć obiektyw między oczka siatki, albo góry pstrykać. Quote
Gonitwa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 lamia- to trudne- płot wysoki bardzo, a jak za bardzo się zbliżasz to wszystkie suczki zbiegają się do Ciebie- po prostu nie ma jak...:( Quote
lamia2 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Gonitwa napisał(a):lamia- to trudne- płot wysoki bardzo, a jak za bardzo się zbliżasz to wszystkie suczki zbiegają się do Ciebie- po prostu nie ma jak...:( Straszna szkoda, dobre zdjęcia to jednak podstawa :-( Quote
lamia2 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Nikt dziś dziewczynek nie odwiedził :shake: Quote
Rybc!a Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 lamia2 napisał(a):Rybc!a a spróbuj włożyć obiektyw między oczka siatki, albo góry pstrykać. Tak jak pisała Gonitwa- płot jest dwa albo i trzy razy taki jak ja- niektóre psinki potrafią się po siatkach wspinać, więc jakieś zabezpiecznie musi być. A co do drugiej opcji- mogę tak zrobić, ale co mi z tego, skoro zlatuje się 25 innych suczek, a Abi i Dabi są wepchnięte w kąt ? One nie walczą... Quote
Rybc!a Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Nowe ogłoszenia dziewuszek: http://szukajzwierzaka.pl/Szukajzwierzaka/PrezentacjaZwierzaka/tabid/118/ItemID/265/Default.aspx http://szukajzwierzaka.pl/Szukajzwierzaka/PrezentacjaZwierzaka/tabid/118/ItemID/264/Default.aspx Quote
madzia828 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 niuniom kończy się allegro ale je przedłuże:p Quote
mulinka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 a może skontaktujcie się na pw z pajunią, ona pomaga w adopcjach psów do Niemiec, właśnie takich biednych, zrezygnowanych, zapomnianych - spróbujcie, może znajdą się dla nich wspaniałe domy u wrażliwych, odpowiedzialnych ludzi Quote
Rybc!a Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='mulinka']a może skontaktujcie się na pw z pajunią, ona pomaga w adopcjach psów do Niemiec, właśnie takich biednych, zrezygnowanych, zapomnianych - spróbujcie, może znajdą się dla nich wspaniałe domy u wrażliwych, odpowiedzialnych ludzi[/QUOTE] Ja z Pajunią jestem w stałym kontakcie, nie wiem czy wiesz, ale prawdopodobnie rancho będzie zamknięte dzięki Arce. Poczytaj na wątkach. Quote
madzia828 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ponowne allegro Abi http://www.allegro.pl/item253007048_abi_8_mies_sliczna_sunia_o_miodowych_oczach_czeka.html i Dabi http://www.allegro.pl/item253008189_dabi_urocza_sunia_mix_onka_traci_nadzieje_na_dom_.html Quote
Gonitwa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Nie otwiera mi się ten wątek, który dostałam od Ciebie Aniu więc nie bardzo wiem o co chodzi. Ale z tego co się ORIENTuję to jeżeli wszystko na rancho jest w porządku to nie może zostać zamknięte przez nikogo jak tylko przez samą Pajunię.. Quote
Rybc!a Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Gonitwa napisał(a):Nie otwiera mi się ten wątek, który dostałam od Ciebie Aniu więc nie bardzo wiem o co chodzi. Ale z tego co się ORIENTuję to jeżeli wszystko na rancho jest w porządku to nie może zostać zamknięte przez nikogo jak tylko przez samą Pajunię.. Abi ma naderwane ucho! :placz: Okropnie leci jej krew, wszystkie suki ją liżą, musiały się chyba pogryźć. Rana jest poważna, boję się, że w takich warunkach wda się jakaś infekcja, zakażenie! :placz: Quote
Puchatek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Gonitwa']Nie otwiera mi się ten wątek, który dostałam od Ciebie Aniu więc nie bardzo wiem o co chodzi. Ale z tego co się ORIENTuję to jeżeli wszystko na rancho jest w porządku to nie może zostać zamknięte przez nikogo jak tylko przez samą Pajunię.. Ten wątek jest zamknięty ale jeszcze działa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86616 wątek pierwotny zniknął w tajemniczy sposób Quote
Gonitwa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jeżeli będą ją lizały i będzie bez opatrunku( a wszyscy wiemy, że tak jest i będzie) to ryzyko zakażenia jest ogromne! Quote
Rybc!a Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Gonitwa napisał(a):Jeżeli będą ją lizały i będzie bez opatrunku( a wszyscy wiemy, że tak jest i będzie) to ryzyko zakażenia jest ogromne! Właśnie o to mi chodzi! W górę dziewuchy, ABI JEST W OGROMNEJ POTRZEBIE! Quote
madzia828 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 no to nie za ciekawie:-(:-( bidulko Prosimy o pomoc Quote
Recommended Posts