madzia828 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 http://www.allegro.pl/item262538535_dabi_urocza_sunia_o_piwnych_oczach_czeka_na_ciebie.html ponowne allegro Dabi;) Quote
Rybc!a Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Ogłoszenia Dabi: alegratka.pl, animalia.pl, kupsprzedaj.pl, kupiepsa.pl, dwukropek.pl Abi też na dwukropek.pl Quote
lamia2 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Trzeba myśleć pozytywnie, wtedy się śle dobre fliudy :cool3: Quote
Rybc!a Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Wczoraj pisała do mnie pani w sprawie Dabi, ale gdy napisałam o kontroli i umowie zrezygnowała. No cóż. Trudno. Quote
lamia2 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Rybc!a napisał(a):Wczoraj pisała do mnie pani w sprawie Dabi, ale gdy napisałam o kontroli i umowie zrezygnowała. No cóż. Trudno. Lepiej, że zrezygnowała teraz niż po adopcji. Quote
sarenka5 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Obie dziewczyny są cudne.Jesteśmy na etapie przygarnięcia kolejnej sierotki a Abi tak mi wlazla w serce ...te fotki i ta jej historia. Podnoszę:) Quote
Rybc!a Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 sarenka5 napisał(a):Obie dziewczyny są cudne.Jesteśmy na etapie przygarnięcia kolejnej sierotki a Abi tak mi wlazla w serce ...te fotki i ta jej historia. Podnoszę:) Masz PW. :cool3: Quote
elali Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Proszę o przysłanie kilku zdjęć piesków i koniecznie danych kontaktowych to zamieszczę na stronie: psy.warszawa.pl [email protected] Quote
Rybc!a Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='elali']Proszę o przysłanie kilku zdjęć piesków i koniecznie danych kontaktowych to zamieszczę na stronie: psy.warszawa.pl [email protected] Wysłałam tylko Dabi. Zobaczymy co Sarenka postanowi z związku z Abi :) Quote
sarenka5 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Caly czas bije sie z myślami bo nie wiem czy sobie czasowo poradze.Dużo pracuję i mam czas dla moich zwierzaków w zasadzie tlylko w weekend.Może znajdzie sie ktos kto da Abi lepszy domek i czas niż ja. Kochamy nasze potwory i żal nam Abi tak jak wielu pieseczków tutaj.Rybc!a daj elali namiary na Abi. Ja naprawdę musze przemysleć bo nie sztuka zabrać Ją do domu ale sztuka potem dać jej siebie. pozdrawiam.... Quote
sarenka5 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No i sie poryczalam.... A moja suka od kilku dni mnie nie odstępuje na krok. Jakby wyczuwala moje zmaiary.A ona tak kocha inne zwierzaki:) Quote
Rybc!a Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Sarenko, wszędzie będzie Abi lepiej niż w schronisku. Nie płacz, proszę, spróbuj podjąć decyzję której nikt z waszej rodziny nie będzie żałował. Abi jest śliczną sunią, urzekającą i bardzo pilnie potrzebującą domu /zbliża się zima/, a chętnych, oprócz Was wciąż brak- nawet zainteresowanie nią jest zerowe... Quote
sarenka5 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Moj dzień wygląda tak że moje zwierzęta caly czas są same.Dopiero poznym popoludniem jestem w domu.A wszystko w domu jest na mojej glowie i boje sie ze nie dam rady.Tak mnie coś kusi zeby ją zabrac a z drugiej strony jakos sie waham. Cholera jasna....niech mi ktos pomoże podjąc decyzję!! A prawda jest taka ze to ja sama musze zdecydowac....wiem. Quote
lamia2 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 sarenka5 napisał(a):Moj dzień wygląda tak że moje zwierzęta caly czas są same.Dopiero poznym popoludniem jestem w domu.A wszystko w domu jest na mojej glowie i boje sie ze nie dam rady.Tak mnie coś kusi zeby ją zabrac a z drugiej strony jakos sie waham. Cholera jasna....niech mi ktos pomoże podjąc decyzję!! A prawda jest taka ze to ja sama musze zdecydowac....wiem. Może na tymczas spróbujesz wziąć sunię ... w warunkach domowych rozkwitnie, bedą ładniejsze zdjęcia i łatwiej będzie jej znaleźć domek. Znam Rybę i wiem, że jest bardzo odpowiedzialna. Quote
Rybc!a Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='lamia2']Może na tymczas spróbujesz wziąć sunię ... w warunkach domowych rozkwitnie, bedą ładniejsze zdjęcia i łatwiej będzie jej znaleźć domek. Znam Rybę i wiem, że jest bardzo odpowiedzialna. To jest bardzo dobry pomysł. ;) PS- dziękuję Lamia. Ja już powiedziałam: nie chcę na nikim niczego wymusić ! Bardzo zależy mi na domku dla małej, ale mimo wszystko trzeba kierować się rozsądkiem. Quote
sarenka5 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Problem polega na tym ze jak ją na tymczas wezme to znając mnie juz pewnie zostanie a nie jestem pewna czy to będzie rozsądna decyzja.. Na tymczas powinien ktos z bliższej ookolicy sie znależc.No.Zdecydowanie. Taka podróż do krakowa to tez dla suni przeżycie. Quote
lamia2 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 sarenka5 napisał(a):Problem polega na tym ze jak ją na tymczas wezme to znając mnie juz pewnie zostanie a nie jestem pewna czy to będzie rozsądna decyzja.. Na tymczas powinien ktos z bliższej ookolicy sie znależc.No.Zdecydowanie. Taka podróż do krakowa to tez dla suni przeżycie. Tymczas to kwestia nastawienia psychicznego, a odległość dla dogomaniaków nigdy nie była problemem ... ale nic na siłę, bo to tylko zaszkodzić można ;) Quote
Rybc!a Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Na tymczas powinien ktos z bliższej ookolicy sie znależc.No.Zdecydowanie. Taka podróż do krakowa to tez dla suni przeżycie. Jak już jeden pies od nas do Częstochowy na tymczas pojechał, to i do Krakowa dojedzie. Quote
sarenka5 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Poprosze moją dziewczynę o prezent na Mikloaja i będzie to Abi.... proszę Maleńka:loveu: Quote
Rybc!a Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 sarenka5 napisał(a):Poprosze moją dziewczynę o prezent na Mikloaja i będzie to Abi.... proszę Maleńka:loveu: Tylko czy Abi wytrzyma jeszcze przeszło miesiąc bez domu ? :( Dni , nie wspominając o nocach, są coraz zimniejsze. Quote
sarenka5 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dużo obaw we mnie.I ciągle myślę.Nie mam doświadczenia z psami ze schroniska.Wiem,że one są inne niż takie wzięte z domu.I boję się,że nie dam rady. Chyba oszaleję bo msli tylew glowie... Ona tak patrzy przez te kraty.... Quote
Recommended Posts