madzia828 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 mam nadzieje ze uszko już się zagoiło Quote
Gonitwa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dabi dziś leżała skulona przy płocie, a Abi biegała beztrosko po boksie... Quote
Rybc!a Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Gonitwa napisał(a):Dabi dziś leżała skulona przy płocie, a Abi biegała beztrosko po boksie... Jak ucho Abi? Ostatnio było już nieco lepiej, choć rana cała była ubłocona, jakieś ropne to się zrobiło :shake: Quote
Rybc!a Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Nowe ogłoszenia Abi /Dabi dzisiaj nie widziałam/: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/694826_abi_10_mies_sliczna_sunia_o_miodowych.html http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=1015883&cid=170 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=18292 Quote
Gonitwa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ona była taka skulona, nie ruszała się w ogóle jak by łam w schronisku... obawiam się że odeszła za TM... Quote
Rybc!a Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Gonitwa napisał(a):Ona była taka skulona, nie ruszała się w ogóle jak by łam w schronisku... obawiam się że odeszła za TM... Z tym, że ona zawsze leżała taka skulona. Boże, ale mnie teraz nastraszyłaś, Gośka. I noc zarwana, bo Ryba będzie myśleć o Dabi... Quote
lamia2 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 O Matko, ale to zdjęcie jest rozpaczliwe, jak ona strasznie chce stąd wyjść :-( Quote
Rybc!a Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 No, dlatego dzisiaj porobię jej ogłoszenia, tylko odrobię lekcje, napiszę jakiś tekst i biorę się do roboty. Quote
Rybc!a Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Ogłoszona na: animalia.pl, alegratka.pl, kupsprzedaj.pl, petworld.pl, kupiepsa.pl, mojpupil.pl. Quote
lamia2 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Brawo Rybc!a, jeszcze allegro by się przydało ;) Quote
Rybc!a Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Allegro jest, Madzia założyła, ale nie wiem czy są nowe zdjęcia? Quote
lamia2 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 To rozpaczliwe by się przydało, może na litość spróbować ;) Quote
Rybc!a Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 lamia2 napisał(a):To rozpaczliwe by się przydało, może na litość spróbować ;) Fakt, to działa na ludzi. Quote
madzia828 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 ponowne allegro Abi http://www.allegro.pl/item260480952_abi_8_mies_sliczna_sunia_o_miodowych_oczach_czeka.html Quote
Rybc!a Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Ok, ogłaszam, że Dabi dalej jest w schronisku, więc teraz trzeba zabrać się też za ogłoszenia dla niej. Dzisiaj spróbuję coś napisać... Quote
Rybc!a Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 ZAGRYZĄ mnie, albo ZAMARZNĘ, NIE PRZEŻYJĘ zimy Są psy, o których wiadomo, że nie mają szans na przeżycie zimy w schroniskowej budzie… Dabi jest jednym z nich… Nie ma żadnych szans… Gdy Dabi trafiła do schroniska, miała jeszcze nadzieję. Robiła wszystko, by zwrócić na siebie uwagę ludzi chętnych na przygarnięcie psa… Na próżno… Biedna suczka… nie miał szczęścia…i mieć już chyba nie będzie. Nigdy nie zwracała niczyjej uwagi, choć tak bardzo się starała. Nic dziwnego, przecież nie jest rasowa i zawsze przegra konkurencję z wesołymi, roześmianymi szczeniaczkami. A gdy zainteresowani adopcją odchodzili, Dabi zawsze wracała do swojej budy i żałośnie popiskiwała z żalu i… strachu… Strachu, który wyczuły silniejsze psy. Wyczuwały i … próbowały już… zagryźć przerażoną Dabi… Dabi, która przecież pragnie tylko spokoju i ludzkich rąk, które czasem przytulą, pogłaszczą… [COLOR=#660000][FONT=Tahoma]Mówi się, że uczynione dobro zawsze wraca do człowieka podwójnie... Ciekawe… ileż dobra może spotkać CZŁOWIEKA, który zechciałby zaprosić do swojego życia bezdomnego, bezlitośnie potraktowaną Dabi?... Ciekawe… Tekst nie jest mojego autorstwa, zmieniłam go z Allegro. Quote
Recommended Posts