Rybc!a Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 sarenka5 napisał(a):Dużo obaw we mnie.I ciągle myślę.Nie mam doświadczenia z psami ze schroniska.Wiem,że one są inne niż takie wzięte z domu.I boję się,że nie dam rady. Chyba oszaleję bo msli tylew glowie... Ona tak patrzy przez te kraty.... No patrzy, patrzy, bo czeka... Quote
sarenka5 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Do domku Dziewczyno!!! Niech znajdziesie ktoś rozsądny i zobaczy jakie ona ma cudne spojrzenie....i ta mordka. Dajcie jej dużo ciepelka i czasu....ale rozsądnie i tak serio serio. Quote
Rybc!a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 sarenka5 napisał(a):Do domku Dziewczyno!!! Niech znajdziesie ktoś rozsądny i zobaczy jakie ona ma cudne spojrzenie....i ta mordka. Dajcie jej dużo ciepelka i czasu....ale rozsądnie i tak serio serio. Czyli rezygnujesz? Quote
sarenka5 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Teraz myśle.Ja nie mogę tak impulsywnie dzialac bo mój dom pelen jest zwirząt którym uratowalam życie bo nikt ich nie kochal i nie chcial.Abi jest cudna...tak jak wiele innych i bez zastanowienia zabralabym ją do domu.Ale ja musze myśleć logicznie bo nie mam nijak warunków w tym momencie....Rozsądek bierze jak na razie górę ...a i tak nie uratuję wszystkich potrzebujących...tak mi ktoś ostatnio powiedzial i to prawda. smutno i lzy...ale ... Quote
Rybc!a Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 i tak nie uratuję wszystkich potrzebujących...tak mi ktoś ostatnio powiedzial i to prawda. Jak mi to kiedyś ktoś powiedział: Nie zmienimy świata adoptując psa. Ale świat zmieni się dla tego psa :) Quote
Ka$ka9141868 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 W górę maleńka!!! ps. czmeu ok 23 czy 30 suk siedzi z jednym boksie?? :O Quote
Gonitwa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Bo tak jest zbudowane schronisko- to największy boks w schronisku gdzie są tylko duże suki.. tyle ich jest dlatego tak pełno... Quote
Rybc!a Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 kaska9141868 napisał(a):W górę maleńka!!! ps. czmeu ok 23 czy 30 suk siedzi z jednym boksie?? :O Bo taki mamy boks... :roll: Quote
malopolanka1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Zbliża się Mikołaj wielkimi krokami... a czy Ty sarenko5 byłaś grzeczna w tym roku? Bo jak tak to może pod łóżkiem znajdziesz pewnej nocy Abi... tak jak prosiłaś :loveu: Quote
madzia828 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dabi ma 1 obserwatora na allegro prosimy o odzew:razz: Quote
sarenka5 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Abi nie ma być zabawką od Mikolaja....ona musi miec kogos kto jej poświeci czas i siebie. Do góry Abi!!! Czy są jakies nowe wiesci o Abi?/Jak ucho? Quote
Rybc!a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 sarenka5 napisał(a):Abi nie ma być zabawką od Mikolaja....ona musi miec kogos kto jej poświeci czas i siebie. Do góry Abi!!! Czy są jakies nowe wiesci o Abi?/Jak ucho? Ucho się na szczęście zagoiło. Quote
cytrynka10 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :loveu::loveu:jaka sliczna :loveu::loveu: uzekła mnie ona Quote
cytrynka10 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 przeciesz ona jest jeszcze taka młoda Quote
Rybc!a Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Tylu mamy teraz na wątku użytkowników..A domu dalej brakuje.. Quote
Rybc!a Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 sarenka5 napisał(a):Czy Abi od zawsze mieszka w schronie? Parawdopodobnie od szczeniaka. Quote
malopolanka1 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No to siup do góry... pokazuj się Abi... szukaj domu!!! Quote
cytrynka10 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Abi na pierwsza hopsamy i do domku zapraszamy :cool3: kto pokocha młoda sunie i da ciepły dom ??? no kto ??? Quote
Rybc!a Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 cytrynka10 napisał(a):Abi na pierwsza hopsamy i do domku zapraszamy :cool3: kto pokocha młoda sunie i da ciepły dom ??? no kto ??? Wszyscy zapomnieli o Dabi.. ? Quote
Recommended Posts