lamia2 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Rybc!a czy dziewczynki nadal w schronie? Quote
Rybc!a Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Dabi dzisiaj znowu nie widziałam (może ktoś ją wziął bo miałam kilka tel. informacyjnych), ale Abi dalej czeka :( Quote
lamia2 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Rybc!a napisał(a):Dabi dzisiaj znowu nie widziałam (może ktoś ją wziął bo miałam kilka tel. informacyjnych), ale Abi dalej czeka :( To by było wspaniale, trzeba koniecznie sprawdzić :lol: Quote
cytrynka10 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 pewnie ze bylo by super jak by trafiła do dobrego domku Quote
Rybc!a Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Dostałam emaila w sprawie Dabi- spróbuję wepchnąć Abi. Quote
lamia2 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Czy to znaczy, że Dabi poszła do domu ????? Quote
Rybc!a Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 lamia2 napisał(a):Czy to znaczy, że Dabi poszła do domu ????? Nigdy nie będe miała 100% pewności- jak coś to PW. Nie widywałam jej, wię wcisnę, jak się da Abi. Kiedy ostatnio widziałam obie suczki, Dabi siedziała w budzie wychylając główkę, a Abi nie została do nich wpuszczona.. Quote
Rybc!a Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Wielka niespodzianka: Abi trafiła do wspaniałego, nowego domu. Od wczoraj mieszka w Warszawie, u młodych ludzi. Jej pani, już zresztą zarejstrowana na Dogomanii, chciała zaadoptować Dabi, lecz, nie widziałam jej w schronisku, zaproponowałam więc Abi. Bardzo się spodobała. Dzięki użytkowniczce FIGA BEZ MAKU nowy domek został sprawdzony i z czystym sumieniem zawiozłam wczoraj niunię. Będzie się nią teraz opiekowało nowe państwo. Wieczorem dodam zdjęcia, a tymczasem czytam właśnie emaila od rodzinki. Widać, że mała strasznie się stresuje- ale to minie. Kochana dupeczka z niej, oj kochana. Wczoraj się już wystraszyłam, bo nie wyszła z budy, myślałam, że jej nie ma. Myślałam już nawet o tym, by zadzwonić do Wawy z pytaniem, czy zdecydowaliby się na identyczną sunię, tyle, że młodszą (ok. 5 miesięcy )- bo taka też u nas czeka. No ale, poprosiłam pracowników by sprawdzili wszystkie budy i w ostatniej siedziała czarnulka :) Pewnie schowała się tam i bała wyjść, żeby nie stracić ciepłego miejsca. Gdy szła z nimi na lince w moją stronę, wszystkie 20 pozostałych suk z zazdrości próbowało ją pogryźć, cóż to był dla niej za stres. Zaprzyjaźniła się z malamutką i w czwórkę ( z tatą ) pojechaliśmy do Wawy :) Całą drogę spała przytulona do mnie, wyglądała całkiem jak krecik. W schronisku była całe życie. Ocenili ją na rok z kawałkiem. Ileż ona musiała tam czekać :( Ale teraz jest już szczęśliwa- uf.. Kolejne uratowane psisko! :) Później założę nowy wątek Abi w uratowanych, a ten zostawię tylko dla Dabi, dopóki jej sprawa się nie wyjaśni. Quote
cytrynka10 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Rybc!a napisał(a):Wielka niespodzianka: Abi trafiła do wspaniałego, nowego domu. Od wczoraj mieszka w Warszawie, u młodych ludzi. Jej pani, już zresztą zarejstrowana na Dogomanii, chciała zaadoptować Dabi, lecz, nie widziałam jej w schronisku, zaproponowałam więc Abi. Bardzo się spodobała. Dzięki użytkowniczce FIGA BEZ MAKU nowy domek został sprawdzony i z czystym sumieniem zawiozłam wczoraj niunię. Będzie się nią teraz opiekowało nowe państwo. Wieczorem dodam zdjęcia, a tymczasem czytam właśnie emaila od rodzinki. Widać, że mała strasznie się stresuje- ale to minie. Kochana dupeczka z niej, oj kochana. Wczoraj się już wystraszyłam, bo nie wyszła z budy, myślałam, że jej nie ma. Myślałam już nawet o tym, by zadzwonić do Wawy z pytaniem, czy zdecydowaliby się na identyczną sunię, tyle, że młodszą (ok. 5 miesięcy )- bo taka też u nas czeka. No ale, poprosiłam pracowników by sprawdzili wszystkie budy i w ostatniej siedziała czarnulka :) Pewnie schowała się tam i bała wyjść, żeby nie stracić ciepłego miejsca. Gdy szła z nimi na lince w moją stronę, wszystkie 20 pozostałych suk z zazdrości próbowało ją pogryźć, cóż to był dla niej za stres. Zaprzyjaźniła się z malamutką i w czwórkę ( z tatą ) pojechaliśmy do Wawy :) Całą drogę spała przytulona do mnie, wyglądała całkiem jak krecik. W schronisku była całe życie. Ocenili ją na rok z kawałkiem. Ileż ona musiała tam czekać :( Ale teraz jest już szczęśliwa- uf.. Kolejne uratowane psisko! :) Później założę nowy wątek Abi w uratowanych, a ten zostawię tylko dla Dabi, dopóki jej sprawa się nie wyjaśni. to wspaniale wspaniale :multi::multi::multi: Quote
madzia828 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 powodzenia Abi w nowym domku:razz: mam nadzieje ze nowi państwo Abi podzielą się z nami fotkami i wiadomościami o suni;) Quote
Rybc!a Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 madzia828 napisał(a):powodzenia Abi w nowym domku:razz: mam nadzieje ze nowi państwo Abi podzielą się z nami fotkami i wiadomościami o suni;) Obiecali mi to! Zdjęcia dodam jutro albo w piątek- dziś nie dam rady. Quote
Teśka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Abi jest słodka :) na początku bała się nas, ale powoli oswoiliśmy ją z nami. To taki kochany pieszczoch :loveu: Wczoraj dopiero była kąpana - nie chciałam jej dodatkowo stresować. Wczoraj położyła mi, pierwszy raz, główkę na nogach i zasnęła :lol: Teraz sobie smacznie śpi. Zdjęcia będą na forum w poniedziałek. Pozdrawiam wszystkich. Quote
Rybc!a Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Teśka napisał(a):Abi jest słodka :) na początku bała się nas, ale powoli oswoiliśmy ją z nami. To taki kochany pieszczoch :loveu: Wczoraj dopiero była kąpana - nie chciałam jej dodatkowo stresować. Wczoraj położyła mi, pierwszy raz, główkę na nogach i zasnęła :lol: Teraz sobie smacznie śpi. Zdjęcia będą na forum w poniedziałek. Pozdrawiam wszystkich. O witamy, witamy na forum. Ja ze swojej strony obiecuję zdjęcia dzisiaj wieczorem, chwilowo nie mam aparatu w domu :) Quote
madzia828 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 witamy nową pańcię Abi:loveu::loveu: fotki jak najbardziej oczekiwane;) Quote
Rybc!a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Wiecie , co ja zrobię ? To będzie tylko wątek Abi, a Dabi przeniosę do nowego. Nowy wątek Dabiszona: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9003636#post9003636 Quote
lamia2 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ryba, czy Ty aby nie jesteś "złotą rybką" co to za wspaniałe wieści czytam dzisiaj, gratulacje z całego serca za wytrwałość :multi::multi::multi: i uściski dla nowej rodzinki za wspaniałą decyzję :Dog_run: Quote
Rybc!a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Ryba, czy Ty aby nie jesteś "złotą rybką" co to za wspaniałe wieści czytam dzisiaj, gratulacje z całego serca za wytrwałość :multi::multi::multi: Oj.. do złotej rybki dużo, dużo mi brakuje. Pożyłabyś ze mną miesiąc i miałabyś mnie dość :) Quote
lamia2 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Rybc!a napisał(a):Oj.. do złotej rybki dużo, dużo mi brakuje. Pożyłabyś ze mną miesiąc i miałabyś mnie dość :) Skoro tatę na wyprawę z psem do Warszawy namówiłaś, to już się boję bo sobie wyobrażam ile dziur mu w brzuchu nawierciłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rybc!a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 lamia2 napisał(a):Skoro tatę na wyprawę z psem do Warszawy namówiłaś, to już się boję bo sobie wyobrażam ile dziur mu w brzuchu nawierciłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś ty, mój tato sam chce jeździć. Byliśmy już w Poznaniu, Warszawie, Dąbrowie Górniczej (jechaliśmy chyba z 15 godzin w obie strony), Gdańsku i wielu innych miastach :) On lubi jeździć.. Quote
Figa Bez Maku Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 A ja poproszę o takie zdjęcie: Abi z główką na kolanach SWOJEJ OSOBISTEJ Pańci:razz::lol: Quote
Rybc!a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Takie mają być ponoć jutro, a ja daję takie z transportu: Taka chuda i taka brudna.. :( Głaskaj mnie, proszę. Quote
Figa Bez Maku Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Słodka,spokojna,sliczna a teraz szczęśliwa:multi: Quote
Recommended Posts