Jump to content
Dogomania

Abi- była taka smutna...a teraz SZALEJE W NOWYM DOMU, W WARSZAWIE!

Recommended Posts

Posted

sarenka5 napisał(a):
Dużo obaw we mnie.I ciągle myślę.Nie mam doświadczenia z psami ze schroniska.Wiem,że one są inne niż takie wzięte z domu.I boję się,że nie dam rady.
Chyba oszaleję bo msli tylew glowie...
Ona tak patrzy przez te kraty....

No patrzy, patrzy, bo czeka...

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do domku Dziewczyno!!!
Niech znajdziesie ktoś rozsądny i zobaczy jakie ona ma cudne spojrzenie....i ta mordka.
Dajcie jej dużo ciepelka i czasu....ale rozsądnie i tak serio serio.

Posted

sarenka5 napisał(a):
Do domku Dziewczyno!!!
Niech znajdziesie ktoś rozsądny i zobaczy jakie ona ma cudne spojrzenie....i ta mordka.
Dajcie jej dużo ciepelka i czasu....ale rozsądnie i tak serio serio.

Czyli rezygnujesz?

Posted

Teraz myśle.Ja nie mogę tak impulsywnie dzialac bo mój dom pelen jest zwirząt którym uratowalam życie bo nikt ich nie kochal i nie chcial.Abi jest cudna...tak jak wiele innych i bez zastanowienia zabralabym ją do domu.Ale ja musze myśleć logicznie bo nie mam nijak warunków w tym momencie....Rozsądek bierze jak na razie górę ...a i tak nie uratuję wszystkich potrzebujących...tak mi ktoś ostatnio powiedzial i to prawda.
smutno i lzy...ale ...

Posted

i tak nie uratuję wszystkich potrzebujących...tak mi ktoś ostatnio powiedzial i to prawda.

Jak mi to kiedyś ktoś powiedział: Nie zmienimy świata adoptując psa. Ale świat zmieni się dla tego psa :)

Posted

sarenka5 napisał(a):
Abi nie ma być zabawką od Mikolaja....ona musi miec kogos kto jej poświeci czas i siebie.
Do góry Abi!!!
Czy są jakies nowe wiesci o Abi?/Jak ucho?

Ucho się na szczęście zagoiło.

Posted

cytrynka10 napisał(a):
Abi na pierwsza hopsamy i do domku zapraszamy :cool3: kto pokocha młoda sunie i da ciepły dom ??? no kto ???

Wszyscy zapomnieli o Dabi.. ?