Jump to content
Dogomania

Abi- była taka smutna...a teraz SZALEJE W NOWYM DOMU, W WARSZAWIE!

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!a napisał(a):
Wczoraj pisała do mnie pani w sprawie Dabi, ale gdy napisałam o kontroli i umowie zrezygnowała. No cóż. Trudno.

Lepiej, że zrezygnowała teraz niż po adopcji.

Posted

sarenka5 napisał(a):
Obie dziewczyny są cudne.Jesteśmy na etapie przygarnięcia kolejnej sierotki a Abi tak mi wlazla w serce ...te fotki i ta jej historia.
Podnoszę:)

Masz PW. :cool3:

Posted

Caly czas bije sie z myślami bo nie wiem czy sobie czasowo poradze.Dużo pracuję i mam czas dla moich zwierzaków w zasadzie tlylko w weekend.Może znajdzie sie ktos kto da Abi lepszy domek i czas niż ja.
Kochamy nasze potwory i żal nam Abi tak jak wielu pieseczków tutaj.Rybc!a daj elali namiary na Abi.
Ja naprawdę musze przemysleć bo nie sztuka zabrać Ją do domu ale sztuka potem dać jej siebie.
pozdrawiam....

Posted

Sarenko, wszędzie będzie Abi lepiej niż w schronisku. Nie płacz, proszę, spróbuj podjąć decyzję której nikt z waszej rodziny nie będzie żałował.
Abi jest śliczną sunią, urzekającą i bardzo pilnie potrzebującą domu /zbliża się zima/, a chętnych, oprócz Was wciąż brak- nawet zainteresowanie nią jest zerowe...

Posted

Moj dzień wygląda tak że moje zwierzęta caly czas są same.Dopiero poznym popoludniem jestem w domu.A wszystko w domu jest na mojej glowie i boje sie ze nie dam rady.Tak mnie coś kusi zeby ją zabrac a z drugiej strony jakos sie waham.
Cholera jasna....niech mi ktos pomoże podjąc decyzję!!
A prawda jest taka ze to ja sama musze zdecydowac....wiem.

Posted

sarenka5 napisał(a):
Moj dzień wygląda tak że moje zwierzęta caly czas są same.Dopiero poznym popoludniem jestem w domu.A wszystko w domu jest na mojej glowie i boje sie ze nie dam rady.Tak mnie coś kusi zeby ją zabrac a z drugiej strony jakos sie waham.
Cholera jasna....niech mi ktos pomoże podjąc decyzję!!
A prawda jest taka ze to ja sama musze zdecydowac....wiem.

Może na tymczas spróbujesz wziąć sunię ... w warunkach domowych rozkwitnie, bedą ładniejsze zdjęcia i łatwiej będzie jej znaleźć domek.
Znam Rybę i wiem, że jest bardzo odpowiedzialna.

Posted

[quote name='lamia2']Może na tymczas spróbujesz wziąć sunię ... w warunkach domowych rozkwitnie, bedą ładniejsze zdjęcia i łatwiej będzie jej znaleźć domek.
Znam Rybę i wiem, że jest bardzo odpowiedzialna.
To jest bardzo dobry pomysł. ;)

PS- dziękuję Lamia.
Ja już powiedziałam: nie chcę na nikim niczego wymusić ! Bardzo zależy mi na domku dla małej, ale mimo wszystko trzeba kierować się rozsądkiem.

Posted

Problem polega na tym ze jak ją na tymczas wezme to znając mnie juz pewnie zostanie a nie jestem pewna czy to będzie rozsądna decyzja..

Na tymczas powinien ktos z bliższej ookolicy sie znależc.No.Zdecydowanie.
Taka podróż do krakowa to tez dla suni przeżycie.

Posted

sarenka5 napisał(a):
Problem polega na tym ze jak ją na tymczas wezme to znając mnie juz pewnie zostanie a nie jestem pewna czy to będzie rozsądna decyzja..

Tymczas to kwestia nastawienia psychicznego, a odległość dla dogomaniaków nigdy nie była problemem ... ale nic na siłę, bo to tylko zaszkodzić można ;)

Posted

Jak już jeden pies od nas do Częstochowy na tymczas pojechał, to i do Krakowa dojedzie.

Posted

sarenka5 napisał(a):
Poprosze moją dziewczynę o prezent na Mikloaja i będzie to Abi....
proszę Maleńka:loveu:

Tylko czy Abi wytrzyma jeszcze przeszło miesiąc bez domu ? :(
Dni , nie wspominając o nocach, są coraz zimniejsze.

Posted

Dużo obaw we mnie.I ciągle myślę.Nie mam doświadczenia z psami ze schroniska.Wiem,że one są inne niż takie wzięte z domu.I boję się,że nie dam rady.
Chyba oszaleję bo msli tylew glowie...
Ona tak patrzy przez te kraty....