Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aiszka jeszcze u mnie, na razie mamy kwarantanne po szczepieniu.
Do nowego domu mala pojedzie za dwa tygodnie, bo domek ma krótki wyjazd pod koniec września i nie chcę aby małą oddawał na ten czas do rodziny. Domek zaoferował pokrycie kosztów szczepienia małej i myślę, że też pokryje koszty transportu, bo Aiszke odwioze osobiście, aby jeszcze na miejscu sprawdzić domek.
Jak wróce a mała tam zostanie to się upije z rozpaczy, nie wiem jak ja oddam tego kochanego psiaka.
Domek dostanie strasznie rozpuszczonego małego potworka:loveu:

Postaram się zrobic małej zdjecia, bo podrosła i przytyła, bunia już mówi, że jest grubasek. Jutro Aiszka jedzie prawie na cały dzień w odwiedziny do buni :)

Posted

Iiwciu, dziekujemy za wiesci....to dobrze, ze sama osobiscie odwieziesz Aiszke do nowego domu. Bedziesz spokojniejsza, a i my razem z Toba.

Poprosimy o zdjecia malej kluseczki :modla:

Posted

iiwcia napisał(a):
Do nowego domu mala pojedzie za dwa tygodnie, bo domek ma krótki wyjazd pod koniec września i nie chcę aby małą oddawał na ten czas do rodziny. Domek zaoferował pokrycie kosztów szczepienia małej i myślę, że też pokryje koszty transportu, bo Aiszke odwioze osobiście, aby jeszcze na miejscu sprawdzić domek.

A juz niedługo :lol:.

Posted

Kasik wawa, a może byłabyś zainteresowana adopcją suni mix collie i ON, ma na imię Lady, ma 3 lata, jest wysterylizowana, łagodna dla ludzi, psów i kotów.

A co tam u Aiszki?

Posted

katya napisał(a):
Kasik wawa, a może byłabyś zainteresowana adopcją suni mix collie i ON, ma na imię Lady, ma 3 lata, jest wysterylizowana, łagodna dla ludzi, psów i kotów.

A co tam u Aiszki?

Kasik wawa zaadoptowała wczoraj sochaczewską Boni :loveu:. Watek na dogo.

Posted

Kasik_wawa zabrała wczoraj do lepszego życia sunię z sochaczewskiego schroniska.
Ale się dama robi z małej szczęściary :loveu: To już pod koniec tego tygodnia Aiszka pojedzie do domu?