kasik wawa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dajcie znac jak tam mala kochana suczka sie trzyma!!! jak tam jej nowy domek?? kochana psinka Quote
kasik wawa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 napiszcie jak tam mala w nowym domku sie zaklimatyzowala bo ja tu sie strasznie denerwuje.ta mala jest taka kochana,zakochalam sie w niej.dajcie znac co tam u niej prosze! Quote
ciapuś Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 rozumię że mam zdejmować wszystkie ogłoszenia Aiszy? Quote
luka1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No właśnie, czy to potwierdzona wiadomość o tym domku? czy tylko mamy ochotę na małe piwko? :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 kasik wawa na pewno niedlugo beda kolaki do adopcji. Jutro/pojutrze dam Ci znac na pw. A czy Aiszka jest juz w nowym domu? Prosimy o wiadomosc. Quote
iiwcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Aiszka jeszcze u mnie, na razie mamy kwarantanne po szczepieniu. Do nowego domu mala pojedzie za dwa tygodnie, bo domek ma krótki wyjazd pod koniec września i nie chcę aby małą oddawał na ten czas do rodziny. Domek zaoferował pokrycie kosztów szczepienia małej i myślę, że też pokryje koszty transportu, bo Aiszke odwioze osobiście, aby jeszcze na miejscu sprawdzić domek. Jak wróce a mała tam zostanie to się upije z rozpaczy, nie wiem jak ja oddam tego kochanego psiaka. Domek dostanie strasznie rozpuszczonego małego potworka:loveu: Postaram się zrobic małej zdjecia, bo podrosła i przytyła, bunia już mówi, że jest grubasek. Jutro Aiszka jedzie prawie na cały dzień w odwiedziny do buni :) Quote
luka1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Iiwcia nie płacz ja ci mogę oddać swoje 150 schroniskowców Quote
Ulka18 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Iiwciu, dziekujemy za wiesci....to dobrze, ze sama osobiscie odwieziesz Aiszke do nowego domu. Bedziesz spokojniejsza, a i my razem z Toba. Poprosimy o zdjecia malej kluseczki :modla: Quote
Reno2001 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 iiwcia napisał(a):Do nowego domu mala pojedzie za dwa tygodnie, bo domek ma krótki wyjazd pod koniec września i nie chcę aby małą oddawał na ten czas do rodziny. Domek zaoferował pokrycie kosztów szczepienia małej i myślę, że też pokryje koszty transportu, bo Aiszke odwioze osobiście, aby jeszcze na miejscu sprawdzić domek. A juz niedługo :lol:. Quote
szajbus Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 czekamy na wiesci z niecierpliwościa Quote
iiwcia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Aiszka wita cioteczki :loveu: Mała tyje i łobuzuję :) Trochę zdjęć Aizki, prosze jakie niewiniątko ;) Musimy podokuczać tej wiekszej Quote
Ulka18 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Jaki slodziak z tej Aiszki :loveu: Te slodkie minki moglyby sie nadawac na wygaszacze do komorek :p Iiwciu, a jak Twoje stadko dogaduje sie z Malutka? Quote
szajbus Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Mała faktycznie urosła, ale jest nadal taka słodziutka, jak była. Słoneczko, trzymamy nadal kciuki, za twój nowy domek Quote
kasik wawa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 jejku ona rosnie jak na drozdzach!!!jest taka slodka! Quote
katya Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Kasik wawa, a może byłabyś zainteresowana adopcją suni mix collie i ON, ma na imię Lady, ma 3 lata, jest wysterylizowana, łagodna dla ludzi, psów i kotów. A co tam u Aiszki? Quote
Reno2001 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 katya napisał(a):Kasik wawa, a może byłabyś zainteresowana adopcją suni mix collie i ON, ma na imię Lady, ma 3 lata, jest wysterylizowana, łagodna dla ludzi, psów i kotów. A co tam u Aiszki? Kasik wawa zaadoptowała wczoraj sochaczewską Boni :loveu:. Watek na dogo. Quote
zurdo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Kasik_wawa zabrała wczoraj do lepszego życia sunię z sochaczewskiego schroniska. Ale się dama robi z małej szczęściary :loveu: To już pod koniec tego tygodnia Aiszka pojedzie do domu? Quote
katya Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A no to gratulacje Kasik i Boni ;) Przepraszam za OFF. Quote
Szyszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 O jaka śliczna - piesek jak marzenie. Quote
Ulka18 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 To teraz byl ten koniec tygodnia, w ktorym Aisza miala jechac do nowego domu ? Quote
Recommended Posts