iiwcia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Times New Roman]Przepraszam za brak wieści, ale dopadło mnie jakieś choróbsko.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Aiszka jedzie do nowego domu w przyszłą niedzielę, jak ja się lepiej poczuję.[/FONT] [FONT=Times New Roman]W zeszłym tygodniu byliśmy na grzybach, oczywiście z Aiszka.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mała oszalała z radości, biegała jak szalona po lesie, obroniła Nas przed bardzo groźnym pniem zwalonego drzewa:loveu:.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
kasik wawa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 jaka ona jest super!!!! fajna dziewucha!! Quote
iiwcia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wczoraj byłyśmy z Aiszką u buni, mała została doszczepiona i zaczipowana. Tobołek spakowany ;), jutro ruszamy w droge do domu :). Trzymajcie kciuki aby wszystko przebiegło sprawnie i aby domek okazał się tym domkiem Quote
bunia Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Reno2001 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wielki dzień Aiszki nadszedł. Trzymamy kciuki mocno :loveu:. Quote
Ulka18 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Aiszko, trzymamy kciuki za TEN dzien :kciuki: Mamy nadzieje, ze w tym domku bedzie ci dobrze i ze bedziesz szczesliwa. Czekamy na relacje. Quote
iiwcia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Aiszka już w swoim domu, mam nadzieję, że to ostatnia tak duża zmiana w jej życiu. W domku na Aiszkę czekały nowe miseczki, góra zabawek i ogromny namiocik-posłanko :). Na dzień dobry obszczekała nowych rodziców, ale już po chwili zaczęła się z nimi bawić i dała wygłaskać. Nam było bardzo ciężko, Aiszka bardzo chciała z nami wracać :(, ale udało sie wyjść, bez małej. Mamy wieści, że po naszym wyjściu trochę płakała pod drzwiami, ale zajęta zabawą , pierwszym spacerem z nowymi rodzicami i upragniona kolacyjką przestała i po przeżyciach dzisiejszego dnia zasnęła w łóżku, oczywiście nowych rodziców, swojego posłanka jeszcze nie przetestowała:evil_lol:. Bardzo bym chciała aby nie tęskniła za nami i była szczęśliwa w nowym domu. Ja ide sobie popłakać:-( Quote
Ulka18 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Iiwcia, tak mialo byc :multi::multi::multi: Wspaniale, ze taki dobry domek ma Aisza....jesli ja tam zostawilas, to znaczy, ze jest dobry :p A czy mozna liczyc, ze Panciowie Aiszki sie zarejestruja na dogo i ze bedziemy miec relacje z pierwszej reki? Quote
ewatonieja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 iiwcia jestes dzielna i masz wielkie serce :) Quote
kasik wawa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 wszyscy zapomnieli o tej cudownej suczce?? co slychac u naszej ksiezniczki?? Quote
Ulka18 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Moze Iiwcia napisze co u Aiszy slychac....poczekajmy. Quote
Recommended Posts