Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Przepraszam za brak wieści, ale dopadło mnie jakieś choróbsko.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Aiszka jedzie do nowego domu w przyszłą niedzielę, jak ja się lepiej poczuję.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]W zeszłym tygodniu byliśmy na grzybach, oczywiście z Aiszka.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mała oszalała z radości, biegała jak szalona po lesie, obroniła Nas przed bardzo groźnym pniem zwalonego drzewa:loveu:.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj byłyśmy z Aiszką u buni, mała została doszczepiona i zaczipowana.
Tobołek spakowany ;), jutro ruszamy w droge do domu :).
Trzymajcie kciuki aby wszystko przebiegło sprawnie i aby domek okazał się tym domkiem

Posted

Aiszka już w swoim domu, mam nadzieję, że to ostatnia tak duża zmiana w jej życiu.
W domku na Aiszkę czekały nowe miseczki, góra zabawek i ogromny namiocik-posłanko :).
Na dzień dobry obszczekała nowych rodziców, ale już po chwili zaczęła się z nimi bawić i dała wygłaskać.

Nam było bardzo ciężko, Aiszka bardzo chciała z nami wracać :(, ale udało sie wyjść, bez małej.
Mamy wieści, że po naszym wyjściu trochę płakała pod drzwiami, ale zajęta zabawą , pierwszym spacerem z nowymi rodzicami i upragniona kolacyjką przestała i po przeżyciach dzisiejszego dnia zasnęła w łóżku, oczywiście nowych rodziców, swojego posłanka jeszcze nie przetestowała:evil_lol:.

Bardzo bym chciała aby nie tęskniła za nami i była szczęśliwa w nowym domu.
Ja ide sobie popłakać:-(

Posted

Iiwcia, tak mialo byc :multi::multi::multi: Wspaniale, ze taki dobry domek ma Aisza....jesli ja tam zostawilas, to znaczy, ze jest dobry :p
A czy mozna liczyc, ze Panciowie Aiszki sie zarejestruja na dogo i ze bedziemy miec relacje z pierwszej reki?

• 4 months later...