Justa Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Justa tez nie słyszała Matt - skoro Justa nie słyszała, to powtórzmy jej to: Saint i Matt ładnie proszą Juste o fotki w bikini !!! Nio proszę jaka koalicja powstała... Moi kochani panowie... zaskakujecie mnie z każdym dniem, to i ja Was zaskocze - fotek w bikini nie planuje 8) Justa, jak ja Cie prosiłem, to odmówiłaś, ale mam cichą nadzieję, że jak mężuś poprosił to moze czegos sie doczekamy... Ale ciiiiiiiiii A cio jak mężuś mnie poprosi żebym skoczyła z wieżowca to też mam to zrobić? :evilbat: Nie nie... to nie jest argumnet kochani... Czekam na dalsze propozycje, argumenowanie itp ;) teraz przynajmniej wiem jak wygląda moja siostra Nie wiem czy to dobrze, czy źle...(?) :roll: Co tu sie dzieje...Jakies rozbierane zdjecia beda??? Bez obawy... 8) LAZY bedą a jak chcesz to swoje tez mozesz wrzucic Saincik kochanie a cos taki pewny tego że będą?! Pod prysznic to się nie chciało iśc, a teraz fotki tylko i fotki... :evilbat: I jeszcze ciotunie LAZY namawia... Saincik, co ja z Tobą mam... :roll: 8) :D Quote
Saint Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 hm, pytasz co ze mną masz??? samą słodycz ... ;) Quote
Justa Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 hm, pytasz co ze mną masz??? samą słodycz ... ;) Taaak taaak a jaki skromny :wink: :D 8) i za to właśnie Cię kocham kochanie ;) Quote
Matt Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=457243#457243 Quote
Weron_ciau Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Super fotki Agga !!! :angel: Julcia jestes moja siostra no wiesz off Quote
julcia_so Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Wiem, wiem Weroncia i bardzo sie cieszę :) :fadein: A powiedz mi dokładnie kto jest moim tatusiem, mamusia i siostrzyczkami :wink: Quote
Justa Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Agguś, fajne foty, a ta z fiolecikiem jest po prostu :D 8) :drinking: :angel: Quote
00000 Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Agguś, fajne foty, a ta z fiolecikiem jest po prostu :D 8) :drinking: :angel: Hi hi, wiedziałam, że najładniej im będzie z TAKIM rekwizytem :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Kto wpadl na pomysla aby kupic fiolecik? 8) Wiecie co, tak sobie pomyslalam ze taki rekwizyt powinien miec KAZDY dogomaniak. Na spacerku od razu poznac, na wystawach to samo.... 8) :lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 buuahahah - a nie jakieś tam chusty czy obróżki błękitne :lol: :wink: Quote
julcia_so Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 No, jakby każdy dogomaniak chodził na wystawie z taką buteleczka odrazu bysmy sie poznajdywali :) :fadein: Quote
Saint Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Ciekawe czy by nas wpóscili z taka buteleczką .. jeszcze by nas za terrorystów wzięli i co ... ?? :wink: Quote
malawaszka Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Żeby nie było że tu tylko się gada to wrzucam moją wczorajszą fotę Quote
Agga Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Agguś, fajne foty, a ta z fiolecikiem jest po prostu :D 8) :drinking: :angel: Hi hi, wiedziałam, że najładniej im będzie z TAKIM rekwizytem :lol: :lol: :lol: Ciekawe kto zakosił ten fiolecik.... Anetta napisałą: Kto wpadl na pomysla aby kupic fiolecik? 8) Chłopacy kupili fiolecik... :drinking: Quote
julcia_so Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 malawaszko - slicznie wyszłyście, jakie romantyczne zdjęcie :angel: Quote
Dalia Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 malawaszaka - "Czy te oczy mogą kłamać..." :D Faktycznie bardzo ładne zdjęcie :D :D :D Quote
Weron_ciau Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 zdjecie super szkoda ze jescze nie ma zach. słońca ech ale i tak ładne ;) Quote
Atomic Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 A to jestem ja ;) i Arti czyli CAMEL Gorzowska Panorama. . Tylko sie nie przestraszcie :). Quote
zaba14 Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Jeśli wszyscy są tacy odważni to i ja pokaże fotkę ... Quote
Recommended Posts