agabass Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Poświata super dbsst a ty gdzie jesteś - no nie ładnie nie ładnie - nie pokqazała się tylko u tej Szpili jest Quote
Marcino1978 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Poswiata to jest strzał w 10 :lol: :drinking: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='agabass']Poświata super dbsst a ty gdzie jesteś - no nie ładnie nie ładnie - nie pokqazała się tylko u tej Szpili jest[/quote] hjihihi jestem w albumiku jestem :D Quote
Koma Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 a mnie w albumiku nie ma :roll: :lol: ale w sumie nie ma się czego dziwić, fotki z moją osobą to prawdziwa rzadkość :lol: Quote
Justi0022 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='agabass']Poświata super dbsst a ty gdzie jesteś - no nie ładnie nie ładnie - nie pokqazała się tylko u tej Szpili jest[/quote] hjihihi jestem w albumiku jestem :D[/quote] Jasne, że jest. Z rozwianą fryzurą :lol: Quote
Marcino1978 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 tiaaa debest nie da sie nie zauwazyc :wink: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Marcino1978']tiaaa debest nie da sie nie zauwazyc :wink:[/quote] Justi i MArcino ale o co WAM chodzi wlasnie mnie prawie nie widac i alleluja za to :D Komka ja mysle ze Poświata wszystkich do albumu wsadzi musi miec tylko zdjecia a moze Jej pomozecie i a pw powysylacie chociaz linki gdzie sie znajduja Wasze foty :D ale mam extra pomysla ;) Poświata mozesz mnie bic jak sie rzadze :D Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Marcino1978']tiaaa debest nie da sie nie zauwazyc :wink:[/quote] Justi i MArcino ale o co WAM chodzi wlasnie mnie prawie nie widac i alleluja za to :D [/quote] :evil: :o :wallbash: albo coś kłamiecie albo ja JUŻ ŚLEPA JESTEM!!! 30 razy oglądałam te pigułke i NIE MOGE ZNALEŹĆ DEBEST!!!!!!!!! :scream_3: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 hahaha waszka szukalas mnie :D hihihihi jestem tam jestem ;) szukaj dalej w takim razie hihihihi chyba ze ja mam omamy wzrokowe i mnie tam nie ma :stupid: Quote
Alicja Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 ja jezdem i sie stydam że takie gupie zdjęcie było na dogo :oops: Quote
Justi0022 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [b]Waszka[/b] [size=1]dbsst jest na dwójce [/size] szukaj, szukaj :lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='dbsst']hahaha waszka szukalas mnie :D hihihihi jestem tam jestem ;) szukaj dalej w takim razie hihihihi chyba ze ja mam omamy wzrokowe i mnie tam nie ma :stupid:[/quote] :modla: chociaż powiedz na której części :modla: bo już mi oczy łzawią i nie widzę :o :roll: :oops: Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Justi0022'][b]Waszka[/b] [size=1]dbsst jest na dwójce [/size] szukaj, szukaj :lol:[/quote] aaaaaaa :calus: alem ślepak :oops: :lol: dzięki dzięki Justi bo zaczynałam się martwić o siebie :lol: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Justi0022'][b]Waszka[/b] [size=1]dbsst jest na dwójce [/size] szukaj, szukaj :lol:[/quote] aaaaaaa :calus: alem ślepak :oops: :lol: dzięki dzięki Justi bo zaczynałam się martwić o siebie :lol:[/quote] hehehe Quote
tajdzi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 W sumie, to jakby nie było podpisów, tylko np cyferki, to można by pobawić się w zgadywanie kto jest kto :grins: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='tajdzi']W sumie, to jakby nie było podpisów, tylko np cyferki, to można by pobawić się w zgadywanie kto jest kto :grins:[/quote] hehehehe to jest mysl :D Quote
tunio Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Jestem chyba slepa bo Mati tam nie widze :hmmmm: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='carragan']Jestem chyba slepa bo Mati tam nie widze :hmmmm:[/quote] hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;) pewnie od tego wiecznego przesiadywania na forum niektorzy traca wzrok ;) :lol: Quote
tunio Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='dbsst'] pewnie od tego wiecznego przesiadywania na forum niektorzy traca wzrok ;) :lol:[/quote] Tak wiec to sie mnie nie tyczy.Bo wieczne to ejst potepienie,a nie przesiadywanie na dogo :wink: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='carragan'][quote name='dbsst'] pewnie od tego wiecznego przesiadywania na forum niektorzy traca wzrok ;) :lol:[/quote] Tak wiec to sie mnie nie tyczy.Bo wieczne to ejst potepienie,a nie przesiadywanie na dogo :wink:[/quote] hihihi mowisz Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='dbsst']hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;)[/quote] Jakie same, to malawaszka ślepok jest :lol: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;)[/quote] Jakie same, to malawaszka ślepok jest :lol:[/quote] oj ciiiiiiiiiiii zeby sie nie czula samotna ;) to ja tyz ślepokowata ;) :lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;)[/quote] Jakie same, to malawaszka ślepok jest :lol:[/quote] znowu mi dokucza :grab: Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='dbsst']hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;)[/quote] Jakie same, to malawaszka ślepok jest :lol:[/quote] znowu mi dokucza :grab:[/quote] no nie waszka to wie kiedy sie zjawic nawet nie da sie poobgadywac ;) Quote
Recommended Posts