Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agabass']Poświata super
dbsst a ty gdzie jesteś - no nie ładnie nie ładnie - nie pokqazała się tylko u tej Szpili jest[/quote]
hjihihi jestem w albumiku jestem :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='agabass']Poświata super
dbsst a ty gdzie jesteś - no nie ładnie nie ładnie - nie pokqazała się tylko u tej Szpili jest[/quote]
hjihihi jestem w albumiku jestem :D[/quote]

Jasne, że jest. Z rozwianą fryzurą :lol:

Posted

[quote name='Marcino1978']tiaaa debest nie da sie nie zauwazyc :wink:[/quote]

Justi i MArcino ale o co WAM chodzi wlasnie mnie prawie nie widac i alleluja za to :D

Komka ja mysle ze Poświata wszystkich do albumu wsadzi musi miec tylko zdjecia

a moze Jej pomozecie i a pw powysylacie chociaz linki gdzie sie znajduja Wasze foty :D

ale mam extra pomysla ;)

Poświata mozesz mnie bic jak sie rzadze :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Marcino1978']tiaaa debest nie da sie nie zauwazyc :wink:[/quote]

Justi i MArcino ale o co WAM chodzi wlasnie mnie prawie nie widac i alleluja za to :D
[/quote]

:evil: :o :wallbash: albo coś kłamiecie albo ja JUŻ ŚLEPA JESTEM!!! 30 razy oglądałam te pigułke i NIE MOGE ZNALEŹĆ DEBEST!!!!!!!!! :scream_3:

Posted

hahaha waszka szukalas mnie :D hihihihi

jestem tam jestem ;) szukaj dalej w takim razie hihihihi

chyba ze ja mam omamy wzrokowe i mnie tam nie ma :stupid:

Posted

[quote name='dbsst']hahaha waszka szukalas mnie :D hihihihi

jestem tam jestem ;) szukaj dalej w takim razie hihihihi

chyba ze ja mam omamy wzrokowe i mnie tam nie ma :stupid:[/quote]

:modla: chociaż powiedz na której części :modla: bo już mi oczy łzawią i nie widzę :o :roll: :oops:

Posted

[quote name='Justi0022'][b]Waszka[/b] [size=1]dbsst jest na dwójce [/size] szukaj, szukaj :lol:[/quote]

aaaaaaa :calus: alem ślepak :oops: :lol: dzięki dzięki Justi bo zaczynałam się martwić o siebie :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Justi0022'][b]Waszka[/b] [size=1]dbsst jest na dwójce [/size] szukaj, szukaj :lol:[/quote]

aaaaaaa :calus: alem ślepak :oops: :lol: dzięki dzięki Justi bo zaczynałam się martwić o siebie :lol:[/quote]

hehehe

Posted

[quote name='tajdzi']W sumie, to jakby nie było podpisów, tylko np cyferki, to można by pobawić się w zgadywanie kto jest kto :grins:[/quote]

hehehehe to jest mysl :D

Posted

[quote name='carragan']Jestem chyba slepa bo Mati tam nie widze :hmmmm:[/quote]

hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;)

pewnie od tego wiecznego przesiadywania na forum niektorzy traca wzrok ;) :lol:

Posted

[quote name='dbsst']
pewnie od tego wiecznego przesiadywania na forum niektorzy traca wzrok ;) :lol:[/quote]

Tak wiec to sie mnie nie tyczy.Bo wieczne to ejst potepienie,a nie przesiadywanie na dogo :wink:

Posted

[quote name='carragan'][quote name='dbsst']
pewnie od tego wiecznego przesiadywania na forum niektorzy traca wzrok ;) :lol:[/quote]

Tak wiec to sie mnie nie tyczy.Bo wieczne to ejst potepienie,a nie przesiadywanie na dogo :wink:[/quote]

hihihi mowisz

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;)[/quote]
Jakie same, to malawaszka ślepok jest :lol:[/quote]

oj ciiiiiiiiiiii zeby sie nie czula samotna ;) to ja tyz ślepokowata ;) :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='dbsst']hihihi widze ze same slepaki sa na dg ;)[/quote]
Jakie same, to malawaszka ślepok jest :lol:[/quote]

znowu mi dokucza :grab:[/quote]

no nie waszka to wie kiedy sie zjawic nawet nie da sie poobgadywac ;)