Figa Bez Maku Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jowita Poznań napisał(a):Lusia goni Amisie ale nie ma jeszcze dramatu wiec nie panikuje. A Amiska to dupa, w pysk by ja strzelila toby sie Luska uspokoila, Drakula tez probowala gonic ale ja obil i sie uspokoila. Co do podrapania, to Majka juz ma znak po Lusi na raczce, no ale nie przypilnowalalm to mam. Czy mi się zdawało ,że pisałaś ,że Lusia to taka bida z nędzą , chorutek mizerotek:crazyeye:...a to widzę żadna Lusia tylko Lucyferusia:diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Agnie Koty napisał(a):o...:evil_lol: Zasadzkas, na rudego szykuje się pan z baru sushi obok tego wyburzonego domu, wczoraj mnie zaczepił jak go niosłam skrwawionego. Ale zobaczymy, może to był impuls.... Bar sushi.....:cool1:..hm...no no..co na to rudy? Quote
Agnie Koty Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Myślisz że podadzą go jako danie główne? :oops: Dobra, lecę na bierzmowanie synusia, potem wieczerza i mecz.:evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Agnie Koty napisał(a):Myślisz że podadzą go jako danie główne? :oops: Dobra, lecę na bierzmowanie synusia, potem wieczerza i mecz.:evil_lol: :diabloti:.....raczej myśle ,że będzie gościem honorowym.....:diabloti:i ŹYWĄ maskotka baru;)...codziennie pyszna rybka.......:eviltong: Quote
Agnie Koty Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Szarotka pojechała! Zapakowana do swojego super nowego kontenerka pojechała z nowym Pańciostwem. Spodobali mi się! :lol: Maluszki nie syczą , rozkładają się do miziania. Nie są już w klatce, oddałam im do dyspozycji łazienkę.:oops: Aaa, ich mama została wysterylizowana! To była ostatnia bezdomniaczka , która załapała się na sterylki. Nie ma już kasy.... Widziałam trzeciego maluszka, przeniósł się na posesję do mojego znajomego, Maciek ma go złapać. Toi własnie Maciek złapał i zaniósł mamunię do gabinetu. Maluch jest strasznie dziki.... Quote
Agnie Koty Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Może jestem niekompletny ale boski....:lol: Quote
Lemoniada Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Czarnuszka też pokaż, bo Cię o rasizm posądzę:evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Tak naprawdę to na żywo wyglądają bardziej wyjściowo....:lol: Quote
Agnie Koty Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Buuu, czarnemu cos się robi w pyszczku. Tj. pyszczek był z boku skaleczony ale zamiast się goić to jakby się rozchodziło i zaczyna niemiło czuć. Jutro lecimy do wetki.... Na szczęście, humor i apetyt mu dopisują..... Martwię się. Quote
Lemoniada Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Agnie Koty'] Czyżby miał lekko przedłużoną sierść? Kciuki za zdrowie pięknego diabełka :) Quote
Jowita Poznań Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 przyznam szczerze ze chetnie znlazlabym malego kociaka , tak mi takich kulek rozrabiajacych brakuje :diabloti: Quote
Agnie Koty Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tak, czarny jest bardziej puszysty. Po tatusiu, którego osobiście zaniosłam na kastrację. To był zapewne ostatni jego potomek.:diabloti: Jowitko, ja mam dosyć kociaków. Piszę to szczerze i z całą świadomością. Nie lubię kiedy okupują moja łazienkę, nie lubię ich oddawać bo zawsze się wtedy denerwuję. Dzisiaj postanowiłam rano /jestem w trakcie/ że są to ostatnie kociki na tymczasie! W sobotę wyjeżdżam na weekend do Ciechocinka /lansować sie na tężniach/ i też sie denerwuję... "Dziewczyna" będzie przychodzić karmić i sprzątać ale to nie to samo co ja,:oops:. Ale z drugiej strony, jest kilka osób. które przyszłyby oporządzić te sraluchy.:evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 czarny gówniarz dostał antybiotyk, ma mu się poprawić.:evil_lol: Kaja, pomimo wszystko są fajne te sraluchy..... :lol: Quote
Lemoniada Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Agnie Koty napisał(a):Dzisiaj postanowiłam rano /jestem w trakcie/ że są to ostatnie kociki na tymczasie! Tak, w tym tygodniu na pewno:evil_lol: Quote
kaja555 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Lemoniada napisał(a):Tak, w tym tygodniu na pewno:evil_lol: To ja też się pośmieję razem z Lemoniadą :evil_lol::evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 śmiejcie się, śmiejcie. :evil_lol: Psiakrew, nikt nie dzwoni po czarnego! Boją się pecha czy jak? Quote
Agnie Koty Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Rudy ma jutro zdejmowane szwy i chyba pójdzie do domu.... Quote
Agnie Koty Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Nikt do nas nie zagląda, nikt nas nie kontempluje..... Quote
kaja555 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 zaglądamy, i całkiem nie rozumiem czemu czarny dalej bezdomny :shake: czarny kot w domu to kupę szczęscia, tyle razy przejdzie przed nosem że żaden pech się potem właściciela nie trzyma! :evil_lol: Quote
Jowita Poznań Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 jak sama wiesz Agusia, sama mam czarnego kota, bezapelacyjnie boskie koty! Quote
Lemoniada Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Agnie Koty']Nikt do nas nie zagląda, nikt nas nie kontempluje.....[/quote] Ja zajrzałam i umarłam - czarny jest achhh i ochhh:loveu: Quote
Agnie Koty Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 A rudemu coś się zrobiło z okiem i dostał gentamycynę, buuu. Szwy zdjęte! Quote
mirka-ela Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Będzie dobrze, gentamycyna tania ale skuteczna :cool3: Quote
Recommended Posts