Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To chyba jakiś zastój w związku z tym, że dwa wydałaś na raz. Równowaga musi być;)
Są prześliczne i na pewno ktoś jeszcze zadzwoni, kciuki trzymam. Obie to kociczki?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kocurek i kociczka. Demolują mi łazienkę! Urządziłam im plac zabaw ale wolą ściągać ręczniki i zrzucać kosmetyki. Wypuszczamy je żeby mogły pohasać, wczoraj mąż odkrył że któreś z nich nasikało na kołdrę... Generalnie trafiają do kuwety ale wpadki bywają, :p. Rozwiesiłam dziś papierowe ogłoszenia, może coś ruszy. W zasadzie na mieście nie ma ogłoszeń o kociakach, wydaje mi się ,że wzrosła nieco świadomość i ta akcja sterylkowa też coś dała...

Posted

Szarocia tj. kotka prawdopodobnie za tydzień jedzie do nowego domu.Jestem juz z Państwem umówiona. Piszę prawdopodobnie bo niewierny Tomasz ze mnie :oops:. Będzie miała koleżankę w swoim wieku. Natomiast zainteresowania dorodnym kocurkiem Gandalfem nie ma żadnego . :oops:

Posted

Haniu, jaki tam taśmociąg....:oops: Po prostu miały szczęście. I co najdziwniejsze, od razu zgłosili sie sensowni ludzie....
A żeby nie było za fajnie zadzwoniła koleżanka że u niej na osiedlu okociła się pręguska, są cztery kociaki 2 tygodniowe, sytuacja na razie opanowana ale domków trzeba będzie szukać.... Byłam tam, nakarmiłam.

Posted

Kotka syczała na mnie ale to chyba normalne bo traktowała mnie jako intruza. Podobno to jest czyjaś kotka , taka podwórkowa. Cholera, pieniądze już się skończyły na sterylki. Zobaczymy..

Posted

Widziałam dzisiaj dokładnie te maluszki. Pręguski wszystkie. Niestety, jeden był taki bidusi i widać było że słabieńki i z łapkami zdeformowanymi, dużo mniejszy niż rodzeństwo. Zaniosłam go do wetki i tam podjęłyśmy decyzję o uśpieniu,:-(.W zasadzie jak go niosłam to myślałam że już jest w krainie duchów, taki był słaby.Nie oceniajcie mnie źle.... Paskudnie się z tym czuję. Dla mamusi zaklepałam termin sterylki, rozmawiałam z panią, którą karmi kotkę /to osiedlowa kotka/, maluchom znajdziemy domy i ciach..... Powinno wszystko być dobrze. Aaa, i one wcale nie są dwutygodniowe, urodziły się w ostatni piątek....

Posted

Może i zwykła pręguska ale szalenie sympatyczna ..... Jej braciszek był dzisiaj na szczepieniu, Szarocia też jest zaszczepiona. Państwo maja ją drugi raz zaszczepić już u siebie.

Posted

Agnie...no no te łapy,no nieeeeee te poduchy...a to spojrzenie z bokowca....to zdjęcie powali na kolana przyszłych właścicieli ...tfuuu co ja pisze :crazyeye:....niewolników i oddane sługi.....:diabloti:

Posted

Figa Bez Maku napisał(a):
Agnie...no no te łapy,no nieeeeee te poduchy...a to spojrzenie z bokowca....to zdjęcie powali na kolana przyszłych właścicieli ...tfuuu co ja pisze :crazyeye:....niewolników i oddane sługi.....:diabloti:

Cóż mi pozostaje jak się pod tym podpisać? Łapki pierwsza klasa:cool3:
Fajnie masz z tymi maluchami, ja od czasów Czarusia nic nie znalazłam.