Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buraski pojechały, ja dostałam czekoladki w nagrodę.:evil_lol: I ...i...pojawiło się TO . Szaro białe, brudne jak stara ściera do kurzu, z nosem oklejonym błotem. Nos już doszorowany, uszy też, futro jeszcze zostało.....

Posted

Zadzwoniły do mnie przemiłe dziewczyny, że na ul. Bałtyckiej pod samochodami na parkingu jest mały kociak w czerwonej obroży przeciwpchelnej. Jezu, dobrze, ze on sie nie zatruł tą obrożą chociaż wyglądała jakby miała kilka lat..... W zasadzie nie wiem po co go wzięłam....:oops: To jest kocurek i ma jakieś 3 miesiące. Miziasty jest okropnie, od razu przwraca się na brzuszek. Napisze ogłoszenie , może ktoś go szuka... Poczekam do jutra aż przejaśnieje i go ogłaszam. A dżemu nikt nie chce... To przez ten ogonek, mówię Wam....
Aaa, wiadomość z ostatniej chwili, dwie siostrzyczki buraski zostały zaadptowane razem przez milą rodzinę. Przyjechał pan z synem a żona w domu przebierała nogami....

Posted

Agnie ja już po prostu za Tobą nie nadążam , :shake:...koty walą do Ciebie drzwiami , oknami i kominem....Ty błyskawicznie znajdujesz im domki , pogrymaszając z lekka.....czy dla piesków też masz taka szczęśliwą rączkę:cool3:? Bo kilka schroniskowców szuka dobrej mety:cool3:;)

Posted

To nie przez ogonek, raczej przez wakacje. U mnie 2 chętne teraz są niedostępne. Przy czym wyjeżdżają na długo. Jeśli zostanie dłużej, to pewnie coś dla niego znajdę.

Posted

Dzięki Zasadzkas za pomoc! No właśnie, a ja też chcę wyjechać! W ten weekend jestem w Toruniu, dadzą sobie radę. Ale pod koniec lipca chciałabym wygrzać stare kości nad morzem.....:-(
Faktycznie, dwie kociczki znalazły dom przez moje Allegro, :oops:. Ale one były bardziej puchate... Wystarczyły dwa dni.

Posted

Jestem inny niż wszystkie koty:multi:
( Agnie pokazywała foty):lol:
Futerko mam jak dżem morelowy:eating:
no i charakter...wprost wyjątkowy:cool1:
A brak ogona świadczy o tym
że jestem bardzo ciekawskim kotem:eviltong:
ale mam szczęście, ( bo przecież żyję):cool1:
czekam na domek...wyciągam szyję....:cool3:

Posted

Agnie, wysłałam Morelka z uroczymi fotkami i krótkim opisem do wszystkich moich znajomych. Niemożliwe, żeby taki cudak nie znalazł domu na pniu :roll:
P.S. Figa, jaki boski wierszyk!

Posted

Dzięki za lansowanie Morelka, Zasadzkas! On zasługuje na najlepszy dom. W zasadzie wszystkie koty zasługują na ten najlepszy ale jego przypadek jest dla mnie szczególny. Marzy mi się, żeby ludzie czyli otwieracze konserw mu służyli a on żeby panował nad nimi.....:oops: Oczywiście, sprawiedliwie. Bez żadnej kociej dyktatury...:evil_lol:
Tiaaa, wierszyk błyskotliwy jak zawsze....:lol:

Posted

Agnie Koty napisał(a):
Dzisiaj postanowiłam rano /jestem w trakcie/ że są to ostatnie kociki na tymczasie!

Przypomnę, tak dla potomności:diabloti:

Agaaaa, kocham Cię:loveu: Może zrobię i powieszę im papierowe ogłoszenie gdzieś w Wawie?

Posted

Lemo, to są naprawdę ostatnie moje kociki na tymczasie!:oops:
Nie, dzięki, papierowe powiesiłam u nas w zoologach i do netu je wrzuciłam. Jeżeli będzie zupełna bryndza to wtedy Cię wykorzystam....:evil_lol: