olenka_f Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 akucha napisał(a):Olenko, co tam ma byc dopisane, o czym? Mogę dopisyć, zasugeruj coś. ja nie mam pojęcia ale tekst musi być dłuższy Quote
akucha Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Olenko, dopisz coś takiego: Jeżeli wzrusza Cię cierpienie zwierząt i zapragnąłeś właśnie mieć koło siebie psiego przyjaciela, a może szukasz go od dawna – pokochaj sopockiego bezdomnego psa, ofiaruj mu dom na pogodną resztę życia. Niech urzeknie Cię jego wygląd i charakter, a może w Twoim sercu już jest dla niego miejsce? Falko czeka na swój szczęśliwy dzień!!! I starczy... W górę Falko!!! Ogon nosimy wysoko :lol: Quote
olenka_f Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=229663489 Quote
betty_labrador Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ten tekst ponizej juz nieaktualny , ale nie kasuje by wiadomo bylo o co chodzi dalej ;) ja bym dodala jeszcze troche opisu jego charakteru. Mysle ze ludzie czytajac ogloszenia tez zwracaja na to uwage. Tzn jaki jest, czy umie chodzic na smyczy, czy sie oddala, czy lagodny i takie tam. sprobujcie cos wykombinowac w tym stylu. BTW-pisalam tego posta zanm zobaczylam allegro a cos wiecej o jego charakterze itp daloby sie wycisnac? ale tak tez jest fajnie " Quote
akucha Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ale przeciez Brazowa o tym pisze, łagodny przymilny, pieknie chodzi na smyczy, Nawet na fotkach to widać ;) Quote
betty_labrador Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 akucha napisał(a):Ale przeciez Brazowa o tym pisze, łagodny przymilny, pieknie chodzi na smyczy, Nawet na fotkach to widać ;) no juz wiem :), pisalam te slowa zanim byl podany link do allegro, i wyslalam to zauwazylam juz ten tekst :) juz kasuje, zeby nie bylo zamieszania ;) Quote
oktawia6 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 to gdzie dziewczęta link do allegro?:lol: Quote
betty_labrador Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 oktawia6 napisał(a):to gdzie dziewczęta link do allegro?:lol: jest w poscie 31 ;) Quote
oktawia6 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 na pierwszą stronę Falko się przypomina!:painting: P.S. widzę w moim poście powyżej-że pomyliłam się w imieniu-Czester-jego kolega niedoli ze schroniska i Falko-Falkonetti Quote
oktawia6 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Chester na nocny spacer do pierwszej czeka........ Quote
olenka_f Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Oktawio jemu Falco dali na imię:eviltong: Quote
oktawia6 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :oops: :oops: :oops: ale babol-bo jednocześnie odwiedzam pieski Brązowej-Wiesz: Czester, Falconetti, ło matko zabijcie mnie:ices_bla: Quote
oktawia6 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 brazowa1 napisał(a): Zamieszkał na najbardziej wyeksponowanym wybiegu,najładniejszym i najwiekszym.Moze tam go ktos dojrzy? to super! i Chester musi znaleźc dobry dom i to szybko bo całkiem się załamie:roll: Quote
olenka_f Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 oktawia6 napisał(a):to super! i Chester musi znaleźc dobry dom i to szybko bo całkiem się załamie:roll: F A L K O :mad: Quote
brazowa1 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Oktawia,ciagle zapominam Ci powiedziec.Pamietasz tego owczarka,co spotkałysmy go na dworcu-w godzine potem byl w schronisku-bardzo miły pies. a Falconetti wykopał TAAAAKIE dziury na wybiegu.Co on wyprawia!? Quote
oktawia6 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 brazowa1 napisał(a): Oktawia,ciagle zapominam Ci powiedziec.Pamietasz tego owczarka,co spotkałysmy go na dworcu-w godzine potem byl w schronisku-bardzo miły pies. a Falconetti wykopał TAAAAKIE dziury na wybiegu.Co on wyprawia!? znowu mixuję imiona:mad: normalnie:mad: ale to przez to, że Czesia najbardziej pamiętam:placz: . Z dworca-oczywiście, że pamiętam! no coś ty!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
kaerjot Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Co on wyprawia i co on wyprawia!!! REMONT ROBI Quote
oktawia6 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 chyba generalny remont-prawdziwy ogrodnik z niego:evil_lol: Quote
Recommended Posts