Jump to content
Dogomania

Falko,ktorego jedyna ozdoba jest połozony na grzbiecie ogonek .Uff,w DOMU:)

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufffffffffffffffff.Ten pan przychodzil juz trzeci raz do schronu :) ogladal psiaki,poprzednio spodobala mu sie sunia roczna,ale dal sobie wytlumaczyc,ze dla osoby starszej lepszy mniej zywiołowy i dojrzały piesek.Zalezalo mu ,zeby pies sie do niego ucieszył.Socjalny Falco spełnil ten warunek.Oczywiscie trzymajmy kciuki.Falco pozostal sopocianem i mieszka bardzo niedaleko schronu.Zyczmy mu szczescia:)

Posted

[quote name='brazowa1']
Ufffffffffffffffff.Ten pan przychodzil juz trzeci raz do schronu :) ogladal psiaki,poprzednio spodobala mu sie sunia roczna,ale dal sobie wytlumaczyc,ze dla osoby starszej lepszy mniej zywiołowy i dojrzały piesek.Zalezalo mu ,zeby pies sie do niego ucieszył.Socjalny Falco spełnil ten warunek.Oczywiscie trzymajmy kciuki.Falco pozostal sopocianem i mieszka bardzo niedaleko schronu.Zyczmy mu szczescia:)

no masz ci los!!! wzspaniale!!! nareszcie!!!:multi::multi::multi:

Posted

Brązowa, nic mi nawet wczoraj nie wspomniałaś, a ja tu nie zagladałam, ale!!!!!!

Cudownie, cudownie, cudownie!!!!!!! Bądź szczęśliwy piesku :multi::multi::multi:

• 7 months later...
  • 2 years later...
  • 1 year later...
Posted

brazowa1 napisał(a):
na ulicy juz bym Falko nie poznała.

trala-la-la,akurat! Wszystko sie pozna... Praca w Sopocie ma swoje plusy,zawsze znajome psie cztery łapy się spotka. I zobaczyłam Falko,mialam jakies watpliwosci,więc posprawdzałam fotki-na 100 % to był Falko,tylko leciutko zjedzony zębem czasu.