Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś wypatrzyłam dwie cudne ślicznotki, które łamia serca! prosze kochani dogomaniacy znajdzmy im szybciutko domy. Wszyscy jamnikomaniacy proszeni sa na ten watek!

suńcia tuż po sterylce aborcyjnej, jest od niedawna w schronie ma ok 2 latek. To chodząca słodycz!:loveu:

ok 6 miesięczne połączenie jamnika z atletą?:loveu: żywe strebro, kochana i taka pocieszka!

Posted

Jutro wyjaśni sie sprawa domku dla jamniczki, tu u mnie na wsi. Dobry domek, szkoda go nie "zajamniczyc" :p
Jutro jade na 1 dzień na Mazury, tam gdzie spedziłam urlop. Wtedy w lipcu przyblakała sie na pole namiotowe suczka, jamnikowata, z cyckami do ziemi (sidziała tylko nad jeziorem wpatrzona w dal...wiec zgadnijmy, co sie stało z jej dziećmi?...:-( ), miał ja ktoś wz wczasowiczów przygarnać. Podobno nadal tam jest.

Guest monia3a
Posted

O to samo miałam zapytać, ona jest chora czy to tylko tak zdjęcie wyszło ??

Posted

malagos napisał(a):
Jutro wyjaśni sie sprawa domku dla jamniczki, tu u mnie na wsi. Dobry domek, szkoda go nie "zajamniczyc" :p
Jutro jade na 1 dzień na Mazury, tam gdzie spedziłam urlop. Wtedy w lipcu przyblakała sie na pole namiotowe suczka, jamnikowata, z cyckami do ziemi (sidziała tylko nad jeziorem wpatrzona w dal...wiec zgadnijmy, co sie stało z jej dziećmi?...:-( ), miał ja ktoś wz wczasowiczów przygarnać. Podobno nadal tam jest.

Byliśmy - sunię ktoś z wczasowiczów zabrał do domu.
Jutro szukamy jamniczki na forum.

Guest monia3a
Posted

OJ, szkoda że trzeba osobiście bo też miałabym domek ale dla czarnej psinki.

Posted

W niedzielę czarnulka jeszcze była w schronisku i wiem, że inne psy ją podgryzają, wydaje się, że adopcja jest pilna, ale dzisiaj środa, więc wiele mogło się zdarzyć :cool3:!

• 2 months later...