tanitka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dziś wypatrzyłam dwie cudne ślicznotki, które łamia serca! prosze kochani dogomaniacy znajdzmy im szybciutko domy. Wszyscy jamnikomaniacy proszeni sa na ten watek! suńcia tuż po sterylce aborcyjnej, jest od niedawna w schronie ma ok 2 latek. To chodząca słodycz!:loveu: ok 6 miesięczne połączenie jamnika z atletą?:loveu: żywe strebro, kochana i taka pocieszka! Quote
gamoń Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Slicznosci.:lol: Ale mam juz 5 psiaków nie moge ich zabrac:shake: . Quote
malagos Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ta szorstkowłosa to prawie (o ile nie) jamnik?... Quote
tanitka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 no takie fajniusie jamniczkowe, a tu tylko dwie cioteczki zajrzały?:mad: Quote
malagos Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jutro wyjaśni sie sprawa domku dla jamniczki, tu u mnie na wsi. Dobry domek, szkoda go nie "zajamniczyc" :p Jutro jade na 1 dzień na Mazury, tam gdzie spedziłam urlop. Wtedy w lipcu przyblakała sie na pole namiotowe suczka, jamnikowata, z cyckami do ziemi (sidziała tylko nad jeziorem wpatrzona w dal...wiec zgadnijmy, co sie stało z jej dziećmi?...:-( ), miał ja ktoś wz wczasowiczów przygarnać. Podobno nadal tam jest. Quote
eurydyka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Tati, mialas sie zalogowac na www.goldenline.pl i tam promowac i wyzla i inne psiaki, to zapraszam:) Quote
ewajanka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ta druga suczynka to jakaś grubaśna albo tak fotka wyszła. Quote
Guest monia3a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 O to samo miałam zapytać, ona jest chora czy to tylko tak zdjęcie wyszło ?? Quote
malagos Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 malagos napisał(a):Jutro wyjaśni sie sprawa domku dla jamniczki, tu u mnie na wsi. Dobry domek, szkoda go nie "zajamniczyc" :p Jutro jade na 1 dzień na Mazury, tam gdzie spedziłam urlop. Wtedy w lipcu przyblakała sie na pole namiotowe suczka, jamnikowata, z cyckami do ziemi (sidziała tylko nad jeziorem wpatrzona w dal...wiec zgadnijmy, co sie stało z jej dziećmi?...:-( ), miał ja ktoś wz wczasowiczów przygarnać. Podobno nadal tam jest. Byliśmy - sunię ktoś z wczasowiczów zabrał do domu. Jutro szukamy jamniczki na forum. Quote
malagos Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Tanitko, a byłaby mozliwość przywiezienia tej szorstkowłosej suni do nas, albo do Warszawy? Maluszek spodaobał się Ani. Quote
tanitka Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 w celu adopcji piesków niestety ale trzeba się osobiście stawić w Celestynowie. Pani kierowniczka musi zobaczyć na własne oczy nowego właściciela. Quote
malagos Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 To raczej odpada... Nawet juz trochę transprt miałyśmy załatwiony (nieoceniona Jo37 proponowała pomoc...) No to trudno. Szukamy dalej. Quote
Guest monia3a Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 OJ, szkoda że trzeba osobiście bo też miałabym domek ale dla czarnej psinki. Quote
tanitka Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 no rzeczywiście, szorstkowłosa jamnisia jest już nieaktualna, czarna grubaska jest do adopcji Quote
ania14p Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 W niedzielę czarnulka jeszcze była w schronisku i wiem, że inne psy ją podgryzają, wydaje się, że adopcja jest pilna, ale dzisiaj środa, więc wiele mogło się zdarzyć :cool3:! Quote
Estera Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Dostałam info na pw, że suczki mają domy i temat można przenieść :) Quote
Recommended Posts