Jump to content
Dogomania

okolicePiły/TORRO. Ponad rok w schronisku, Torro ma DEPRESJE!! Albo DT albo koniec..

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szczurosława']ojej, dziękuje:loveu:
na razie poczekajmy co z tą panią,czy na pewno bierze Torra..
Gonia,znasz jakieś szczególy? Jutro do Ciebie zadzwonię i pogadamy, ok? Przepraszam, że tego jeszcze nie zrobiłam, ale miałam tu (mam nadal) mały psi młyn...

Posted

Jeszcze raz powtarzam. Zastanówcie się, czy chcecie mnie, i moim kontaktom zaufać. Nie chcialabym ich zaprzepaścić, bo niekiedy to jedyna lub ostatnia deska ratunku. Jeśli się zdecydujecie, postaram się doprowadzić sprawę do szczęśliwego końca. Ale nie chcę się pchać na siłę.

Posted

GoniaP napisał(a):
Jeszcze raz powtarzam. Zastanówcie się, czy chcecie mnie, i moim kontaktom zaufać. Nie chcialabym ich zaprzepaścić, bo niekiedy to jedyna lub ostatnia deska ratunku. Jeśli się zdecydujecie, postaram się doprowadzić sprawę do szczęśliwego końca. Ale nie chcę się pchać na siłę.

Goniu,dla Torra to jedyna szansa na godne życie,ale czy mogłabyś przekazać tej pani aby do mnie napisała i opisała jakie ma olany wobec Torra?
poprosiłabym też o stronę fundacji,
zaświadczenie o szczepieniu mam już u siebie,