wapiszon Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Aniu, skontaktuj sie ze mną. Zawiozę Torra do weta. Quote
GoniaP Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Szczurosława']ojej, dziękuje:loveu: na razie poczekajmy co z tą panią,czy na pewno bierze Torra.. Gonia,znasz jakieś szczególy? Jutro do Ciebie zadzwonię i pogadamy, ok? Przepraszam, że tego jeszcze nie zrobiłam, ale miałam tu (mam nadal) mały psi młyn... Quote
Szczurosława Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 oj, ja nie wiem, rozmawiałamz Gonią, Torro trafiłby do DT w Niemczech,ale po ostatniej akcji na dogo w sprawie zagranicznych adopcji mam mieszane uczucia,aczkolwiek to dla neigo jedyna szansa... Quote
terra Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Nic nie wiem nt zagranicznych wpadek, ale co będzie z Torrem jeśli nie tam? Quote
GoniaP Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Jeszcze raz powtarzam. Zastanówcie się, czy chcecie mnie, i moim kontaktom zaufać. Nie chcialabym ich zaprzepaścić, bo niekiedy to jedyna lub ostatnia deska ratunku. Jeśli się zdecydujecie, postaram się doprowadzić sprawę do szczęśliwego końca. Ale nie chcę się pchać na siłę. Quote
Szczurosława Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 GoniaP napisał(a):Jeszcze raz powtarzam. Zastanówcie się, czy chcecie mnie, i moim kontaktom zaufać. Nie chcialabym ich zaprzepaścić, bo niekiedy to jedyna lub ostatnia deska ratunku. Jeśli się zdecydujecie, postaram się doprowadzić sprawę do szczęśliwego końca. Ale nie chcę się pchać na siłę. Goniu,dla Torra to jedyna szansa na godne życie,ale czy mogłabyś przekazać tej pani aby do mnie napisała i opisała jakie ma olany wobec Torra? poprosiłabym też o stronę fundacji, zaświadczenie o szczepieniu mam już u siebie, Quote
terra Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Oj Torro, Torro. Tyle czasu musisz czekać. Ale wierzę, że się doczekasz. Quote
Natusia88 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Boksio chce do własnego, kochającego domku !! Quote
terra Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Czy znajdzie się ktoś, kto da Torro szansę na zdrowie? Quote
Natusia88 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Szczurosława napisał(a):podnosze.... i ja też... domek dla Boksia i to szybko...:modla: Quote
Recommended Posts