zdrojka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Chciałam ją wrzucić na gazeta.pl, ale allegro ma przerwę techniczną i nie mam skąd przekopiować... Quote
Ulaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Mod mi kazał zmniejszyć podpis :razz: Wiec pozwolilam sobie zmniejszyć nieco Kulkę, mam nadzieję, że się nie obrazicie? :oops: Quote
betinka24 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Boze jaka ona jest biedna, az mi serce peka!!! Quote
aganiechaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 MAm nadzieję, że ktoś odda właścicieli do domu starców!!! Quote
BasiaD Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Kulka do góry wracaj na 1 stronkę, domku znjdź się plissss.....:placz: Quote
betinka24 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Boze ten psiak musi jak najszybciej znalesc domek, boze jakie biedaczysko:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Sabina02 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Zrobilam jej jeszcze ogloszenie w Alegratka, wiec teraz ma dwa: [URL="http://www.allegro.pl/item228446341_wyrzucona_po_14_latach_kulka_umiera_z_tesknoty_.html"]Allegro[/URL] [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/646054_wyrzucona_po_14_latach_kulka_umiera_z.html"]Alegratka[/URL] Quote
grinajs Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 "MAm nadzieję, że ktoś odda właścicieli do domu starców!!!" serdecznie im tego życze!:diabloti: Jakiej wielkosci jest Kulka?mała?średnia? Quote
truskawa144 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [LEFT]Mała ale "szeroka". Wysokości sznaucera mini mniej wiecej. [/LEFT] Quote
fizia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Cieszę się że tyle osób odwiedza ten watek. Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda sie coś zrobić. Napiszę jeszcze raz dla przypomnienia gdzie Kuleckza ma ogłoszenia: allegro.pl alegratka.pl oraz 4lapy.pl psy.pl adopcje.org animalia.pl gumtree.pl kupiepsa.pl dwukropek.pl Quote
oktawia6 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Kuleczka na pierwszą - prosi o dom lub DT:-( Quote
fizia Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Oby zaznała jeszcze w swoim życiu czegoś miłego... Quote
grinajs Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 powiedzcie coś o niej troszke... czy jest zdrowa?szczepiona... jak reguje na inne pieski? tak patrzę na nią i serce krwawi... mogłabym ją zabrac do siebie:evil_lol: ale jest jedno "ale"- jakieś dobre serducho musiałoby w przyszłą sobotę podtransportować małą do Łodzi. Ze względów finansowych nie dam rady dojechac PKP do Częstochowy i za nią do schronu.W Łodzi jestem z[B] takaradosna-z moja przyjaciółką[/B](dogomaniaczka) w przyszłą sobotę bo ona adoptuje staruszka Chuderlaczka-pieska z tamtejszego schronu.Jade z nią bo znam Łódz w przeciwienstwie do niej. W Łodzi bedę po 9 rano.Wiec gdyby jakaś Dobra dusza podtransportowała mi mała do Łodzi to bidulka od chwili gdy znajdzie sie w moich ramionkach bedzie szczęśliwa. Całą noc myslałąm o małej...:loveu: I mam pytanie czy Kulka to jej prawdziwe imie? Quote
fizia Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Grinajs - to by było cudownie!!! Niestety nie potrafię odpowiedzieć na te pytania, ale mam nadzieję, że Truskawa będzie wiedziec coś więcej. Quote
grinajs Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 no to poczekamy za truskawą:p Ja od jakiegoś czasu przymierzam sie do tego by dać domek i miłosc psiakowi ale takiemu leciwemu już...smutasowi-bidulkowi nad którym serce się kraje... Szukałam na dogo...i przypadkiem(?) trafiłam na Kulkę. Przyznam się,że 2 tyg temu byłąm u familli w ŁOdzi.Korzystajac z okazji spotkała się ze mną [B]ewatonieja[/B] od której [B]takaradosna [/B]dowiedziała się o Chuderlaczku.Bo ja od radosnej dostałam misje do spełnienia-zobaczyc Chuderlaka i ucałować go i wypieścić od jego przyszłej pańci.(ona moze go zabrac dopiero 1 wrzesnia) itp.Ze wszystkich psiaków szczególną uwagę przykuła mi staruszeczka-mała sunia,zabidzona,która była praktycznie bez szans na adopcję.To ona mnie wybrała.Chodziłą za mną,poszturchiwała noskiem...mi się serducho krajało...Nastepnego dnia wiedziałam,że jak 1 wrzesnia bede z radosna w schronie to Tośkę-bo tak ja ochrzciłam-zabieram do siebie bo urzekła mnie CZYMŚ niewidzialnym dla oczu. Jednak moja radośc nie trwała długo...Mała poszła do adopcjii na poczatku tego tygodnia.Cholernie smutno mi się zrobiło...miałam nawet zal,ze poszłą do kogos innego a nie do mnie.Ale widocznie tak musiało być.Tam się psiaków nie rezerwuje...eh. Zaczełam pzrekopywać dogo bo pragnę dać dom i swoje wielkie serduszko bidulce starej-takiej,która jest praktycznie bez szans na adopcje i trafiłam tu. Mam 5 letnią psicę adoptowana 2 lata temu ze schronu w podwarszawskich Korabiewicach:p Sonia to spokojna,towarzyska,łągodna sunia wielkosci cocerspaniela.Mieszkanko 2 pokojowe,duzy park pod nosem dosłownie mała będzie tu szczęśliwa na swoje ostatnie lata:p Quote
truskawa144 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [LEFT]Tak,Kulka to jej prawdziwe imię. Co do szczepień to ma jedynie wścieklizne. Jest spokojna,nie ma problemu z innymi psami,mieszka z nimi w zgodzie. [/LEFT] Quote
Ulaa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Grinajs cudownie by było :loveu: Biedna sunia pewnie straciła już nadzieje... Quote
grinajs Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ulaa-nie "cudownie by było" tylko 'jest'. Prosze o zmierzenie suni ile cm ma w obwodzie szyji bo musze kupić obróżke i smyczke i co... i...jedziemy do Torunia:razz: tylko uprzejmie prosze o transport do Łodzi-ja ja odbiorę w umówionym miejscu w pzryszłą sobotę w Łodzi. I nie martwic się o mała proszę.Ja psiara jestem i bardzo kocham zwierzęta.Mam prawie 30na karku;) A Kulka trafi do pełnego ciepła i miłości dla zwierząt domu:loveu: Chcę tej psiej babuni dać duzą dawkę miłości i czułosci razem z moją rodziną. Dziewczyny prosze o skombinowanie transportu do Łodzi bo ja na prawdę nie dam rady pojechać do CZęstochowy.W Łodzi jestem przez 1 dzień. Tak widocznie miało być;) Do jutra wieczora będę po za dostępem do netu. Zatem do usłyszenia jutro:p Quote
truskawa144 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [LEFT]Zaraz poszukam w wątku transportowym,może coś się znajdzie. [/LEFT] Quote
Recommended Posts