Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobilam jej jeszcze ogloszenie w Alegratka, wiec teraz ma dwa:

[URL="http://www.allegro.pl/item228446341_wyrzucona_po_14_latach_kulka_umiera_z_tesknoty_.html"]Allegro[/URL]
[URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/646054_wyrzucona_po_14_latach_kulka_umiera_z.html"]Alegratka[/URL]

Posted

Cieszę się że tyle osób odwiedza ten watek.
Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda sie coś zrobić.

Napiszę jeszcze raz dla przypomnienia gdzie Kuleckza ma ogłoszenia:
allegro.pl
alegratka.pl

oraz

4lapy.pl
psy.pl
adopcje.org
animalia.pl
gumtree.pl
kupiepsa.pl
dwukropek.pl

Posted

powiedzcie coś o niej troszke...
czy jest zdrowa?szczepiona...
jak reguje na inne pieski?
tak patrzę na nią i serce krwawi...
mogłabym ją zabrac do siebie:evil_lol:
ale jest jedno "ale"- jakieś dobre serducho musiałoby w przyszłą sobotę podtransportować małą do Łodzi.
Ze względów finansowych nie dam rady dojechac PKP do Częstochowy i za nią do schronu.W Łodzi jestem z[B] takaradosna-z moja przyjaciółką[/B](dogomaniaczka) w przyszłą sobotę bo ona adoptuje staruszka Chuderlaczka-pieska z tamtejszego schronu.Jade z nią bo znam Łódz w przeciwienstwie do niej.
W Łodzi bedę po 9 rano.Wiec gdyby jakaś Dobra dusza podtransportowała mi mała do Łodzi to bidulka od chwili gdy znajdzie sie w moich ramionkach bedzie szczęśliwa.
Całą noc myslałąm o małej...:loveu:
I mam pytanie czy Kulka to jej prawdziwe imie?

Posted

Grinajs - to by było cudownie!!!

Niestety nie potrafię odpowiedzieć na te pytania, ale mam nadzieję, że Truskawa będzie wiedziec coś więcej.

Posted

no to poczekamy za truskawą:p
Ja od jakiegoś czasu przymierzam sie do tego by dać domek i miłosc psiakowi ale takiemu leciwemu już...smutasowi-bidulkowi nad którym serce się kraje...
Szukałam na dogo...i przypadkiem(?) trafiłam na Kulkę.
Przyznam się,że 2 tyg temu byłąm u familli w ŁOdzi.Korzystajac z okazji spotkała się ze mną [B]ewatonieja[/B] od której [B]takaradosna [/B]dowiedziała się o Chuderlaczku.Bo ja od radosnej dostałam misje do spełnienia-zobaczyc Chuderlaka i ucałować go i wypieścić od jego przyszłej pańci.(ona moze go zabrac dopiero 1 wrzesnia) itp.Ze wszystkich psiaków szczególną uwagę przykuła mi staruszeczka-mała sunia,zabidzona,która była praktycznie bez szans na adopcję.To ona mnie wybrała.Chodziłą za mną,poszturchiwała noskiem...mi się serducho krajało...Nastepnego dnia wiedziałam,że jak 1 wrzesnia bede z radosna w schronie to Tośkę-bo tak ja ochrzciłam-zabieram do siebie bo urzekła mnie CZYMŚ niewidzialnym dla oczu.
Jednak moja radośc nie trwała długo...Mała poszła do adopcjii na poczatku tego tygodnia.Cholernie smutno mi się zrobiło...miałam nawet zal,ze poszłą do kogos innego a nie do mnie.Ale widocznie tak musiało być.Tam się psiaków nie rezerwuje...eh.
Zaczełam pzrekopywać dogo bo pragnę dać dom i swoje wielkie serduszko bidulce starej-takiej,która jest praktycznie bez szans na adopcje i trafiłam tu.
Mam 5 letnią psicę adoptowana 2 lata temu ze schronu w podwarszawskich Korabiewicach:p Sonia to spokojna,towarzyska,łągodna sunia wielkosci cocerspaniela.Mieszkanko 2 pokojowe,duzy park pod nosem dosłownie mała będzie tu szczęśliwa na swoje ostatnie lata:p

Posted

Ulaa-nie "cudownie by było" tylko 'jest'.
Prosze o zmierzenie suni ile cm ma w obwodzie szyji bo musze kupić obróżke i smyczke i co...
i...jedziemy do Torunia:razz:
tylko uprzejmie prosze o transport do Łodzi-ja ja odbiorę w umówionym miejscu w pzryszłą sobotę w Łodzi.
I nie martwic się o mała proszę.Ja psiara jestem i bardzo kocham zwierzęta.Mam prawie 30na karku;) A Kulka trafi do pełnego ciepła i miłości dla zwierząt domu:loveu:
Chcę tej psiej babuni dać duzą dawkę miłości i czułosci razem z moją rodziną.
Dziewczyny prosze o skombinowanie transportu do Łodzi bo ja na prawdę nie dam rady pojechać do CZęstochowy.W Łodzi jestem przez 1 dzień.
Tak widocznie miało być;)
Do jutra wieczora będę po za dostępem do netu.
Zatem do usłyszenia jutro:p