katya Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Spokojnie, Fridunia będzie w dobrych rączkach. Od jutra u Ciapusia :loveu: Quote
szajbus Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Oj, to lepiej nie mogła trafić. Ciapus ma szczęśliwą rękę. Quote
rita60 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 katya napisał(a):Spokojnie, Fridunia będzie w dobrych rączkach. Od jutra u Ciapusia :loveu: To naprawde dobre rece Fridunia:loveu: Quote
madziorna Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nie było mnie przy tym, ale łzy jednak podobno były... :placz: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ta suczka miała ogromne szczęście w nieszczęściu-pomyślcie tylko co by było gdyby Was nie spotkała:shake: Chyba się powtarzam ale cieszy mnie bardzo że i ona ma szansę na prawdziwy dom. Brawo ludki:klacz: Quote
katya Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Frida jest do jutra u Madzi, jest bojąca, ale kochana. Jutro przychodzi do mnie, a wieczorem jedziemy do Ciapusia niezastąpionego ;) Quote
magda801 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Frida przespała całą noc, kolację ładnie zjadła, ale jest nadal bardzo nieufna..Mam nadzieję, że się to zmieni niedługo. Bardzo bym chciała .....bo to kochana psinka, tylko bardzo skrzywdzona przez człowieka Quote
ciapuś Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dziękuje za miłe słowa Mam nadzieję że szybciutko znajdziemy Fridzie nowy stały domek Biedactwo na pewno jest zdezorientowane i przestraszone ale myślę że szybciutko się zaprzyjaźnimy Quote
katya Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Frida jest teraz u mnie. Gdy tylko TZ wyszedł z domu, zaczęła zwiedzać kąty, zainteresowała się szelestami w kuchni i przybiegła z podniesionym ogonkiem, nawet zaczęła do mnie machać. Zjadła kurzą łapkę, mokrej karmy nie chciała, sama wskakuje na łóżko. Chętnie wyszła na spacerek :) Quote
madziorna Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 katya napisał(a):Frida jest teraz u mnie. Gdy tylko TZ wyszedł z domu, zaczęła zwiedzać kąty, zainteresowała się szelestami w kuchni i przybiegła z podniesionym ogonkiem, nawet zaczęła do mnie machać. Zjadła kurzą łapkę, mokrej karmy nie chciała, sama wskakuje na łóżko. Chętnie wyszła na spacerek :) Strasznie mnie cieszy to, że Frida zachowuje się u Ciebie tak swobodnie... :laugh2_2: Myślałyśmy z mamą, że będzie gorzej :Cool!: Myślę, że dzięki mojej mamie Fridusia odzyskała wiarę w ludzi. Dzięki MAMUSIU!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
katya Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Na pewno w kobiety... Również dziękujemy Twojej mamie madziorna :) Teraz mój Łukasz jest w domu, więc Fridunia siedzi pod łóżkiem... Quote
Ulaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Biedactwo... jakiś facet musiał jej zrobić krzywdę :x Quote
magda801 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Dobrze że nie wszyscy faceci są tacy okrutni, mój mąż dziś spał z Fridą :sleeping:w jednym pokoju aby nie czuła się samotnie :cool2: Quote
madziorna Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 magda801 napisał(a):Dobrze że nie wszyscy faceci są tacy okrutni, mój mąż dziś spał z Fridą :sleeping:w jednym pokoju aby nie czuła się samotnie :cool2: Madzia! No co TY?! Zamienił Ciebie na Fridę?... :crazyeye: Uuu... niefajowo... ;) Ale z drugiej strony, fajnie że tak się przejął jej losem. Widać nawet najtwardszy facet mając Ciebie za żonę, w końcu zmięknie i stanie się psiarzem :eviltong: Mimo wszystko mam nadzieję, że dzisiejszej nocy będzie spał już z Tobą... ::evil_lol: Quote
szajbus Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Frida juz pewnie u ciapusia. Kto pokocha ta maluśką sunieczkę? Quote
magda801 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Tak dziś śpimy z Salmą ;) ale bez Fridy hehe... Quote
ciapuś Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Frida to bardzo miły piesek,ale może zacznę od początku Kiedy Katya przywiozła ją do mnie i zobaczyłam to przerażone stworzonko zastanowiłam się "w co ja się znów pakuje",ale już po godzinie okazało się że to maleństwo bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem i mimo ogromnego strachu zrobi wszystko żeby z nim przebywać.Kiedy położyłam się spać malutka miała uszykowany kocyk koło łóżka i już po chwili leżała na nim. Ciapuś sypia u mnie w nogach w łożku,ale jakie było moje zdziwienie kiedy Frida wskoczyła do łóżeczka i pogoniła mojego biedaka.Nie dało rady w żaden sposób nakłonić jej żeby spała obok Ciapka ,cały czas go przeganiała ,a na to nie mogłam pozwoloć.Na szczęście ta mała bestyjka jest bardzo pojętna i szybciutko zrozumiała że na kocyku też jest fajnie.Kiedy już udało mi się opanować sytuację i powoli zapadałam w sen obudziło mnie bieganie Fridy która w najlepsze szalała z kapciem mojej córki(wszystkie psy uwielbiają te kapcie)Jaka była jej radość kiedy zobaczyła że wstaje .Z radością przyniosła mi kapeć i była bardzo zawiedziona że o 2 w nocy nie chcę się z nią bawić.Po krótkiej zabawie postanowiła się posilić i zjadła całą miseczkę karmy Ciapusia. Niestety nadal bardzo boi się mojej córki,ale mam nadzieję że też się szybko zmieni.Ogólnie to super pies i mam nadzieję że szybciutko znajdzie dom na który bardzo zasługuje Quote
Ulaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 hehe Ciapuś no to obydwi się wyspałyśmy.... Moj szczeniaki tymczasowe Zuzia i Szira też przez pół nocy ganiały sie po mieszkaniu, a o 4:45 już byłam na nogach kupy i siuśki zmywać. Fajnie wiedzieć, że ktoś dzieli podobny los :evil_lol: Quote
bea_m Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :-? nie zazdroszczę. My już dawno wyrośliśmy z takich harców :evil_lol: Ale pamiętam jaby to było dziś :razz: Quote
szajbus Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dziewczyny co jest grane? Była pełnia czy co? Moje dziewuchy mi tak dały w nocy popalić, ze wstałam jak bym była po imprezie. Frida to słodka dziewuszka i lepiej nie mogła trafić na tymczas . Komu to słoneczko? Quote
ciapuś Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 kurcze nie mogę wstawić zdjęć,fotosik mi padł może Katy się uda ,trzymam kciuki Quote
Kar0la Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Mnie też fotosik nie działa od kilku dni. A co tam u śliczotki? Quote
Recommended Posts