Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frida przespała całą noc, kolację ładnie zjadła, ale jest nadal bardzo nieufna..Mam nadzieję, że się to zmieni niedługo. Bardzo bym chciała .....bo to kochana psinka, tylko bardzo skrzywdzona przez człowieka

Posted

Dziękuje za miłe słowa
Mam nadzieję że szybciutko znajdziemy Fridzie nowy stały domek
Biedactwo na pewno jest zdezorientowane i przestraszone ale myślę że szybciutko się zaprzyjaźnimy

Posted

Frida jest teraz u mnie.
Gdy tylko TZ wyszedł z domu, zaczęła zwiedzać kąty, zainteresowała się szelestami w kuchni i przybiegła z podniesionym ogonkiem, nawet zaczęła do mnie machać. Zjadła kurzą łapkę, mokrej karmy nie chciała, sama wskakuje na łóżko. Chętnie wyszła na spacerek :)

Posted

katya napisał(a):
Frida jest teraz u mnie.
Gdy tylko TZ wyszedł z domu, zaczęła zwiedzać kąty, zainteresowała się szelestami w kuchni i przybiegła z podniesionym ogonkiem, nawet zaczęła do mnie machać. Zjadła kurzą łapkę, mokrej karmy nie chciała, sama wskakuje na łóżko. Chętnie wyszła na spacerek :)

Strasznie mnie cieszy to, że Frida zachowuje się u Ciebie tak swobodnie... :laugh2_2: Myślałyśmy z mamą, że będzie gorzej :Cool!: Myślę, że dzięki mojej mamie Fridusia odzyskała wiarę w ludzi. Dzięki MAMUSIU!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

magda801 napisał(a):
Dobrze że nie wszyscy faceci są tacy okrutni, mój mąż dziś spał z Fridą :sleeping:w jednym pokoju aby nie czuła się samotnie :cool2:

Madzia! No co TY?! Zamienił Ciebie na Fridę?... :crazyeye: Uuu... niefajowo... ;) Ale z drugiej strony, fajnie że tak się przejął jej losem. Widać nawet najtwardszy facet mając Ciebie za żonę, w końcu zmięknie i stanie się psiarzem :eviltong:

Mimo wszystko mam nadzieję, że dzisiejszej nocy będzie spał już z Tobą... ::evil_lol:

Posted

Frida to bardzo miły piesek,ale może zacznę od początku
Kiedy Katya przywiozła ją do mnie i zobaczyłam to przerażone stworzonko zastanowiłam się "w co ja się znów pakuje",ale już po godzinie okazało się że to maleństwo bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem i mimo ogromnego strachu zrobi wszystko żeby z nim przebywać.Kiedy położyłam się spać malutka miała uszykowany kocyk koło łóżka i już po chwili leżała na nim.
Ciapuś sypia u mnie w nogach w łożku,ale jakie było moje zdziwienie kiedy Frida wskoczyła do łóżeczka i pogoniła mojego biedaka.Nie dało rady w żaden sposób nakłonić jej żeby spała obok Ciapka ,cały czas go przeganiała ,a na to nie mogłam pozwoloć.Na szczęście ta mała bestyjka jest bardzo pojętna i szybciutko zrozumiała że na kocyku też jest fajnie.Kiedy już udało mi się opanować sytuację i powoli zapadałam w sen obudziło mnie bieganie Fridy która w najlepsze szalała z kapciem mojej córki(wszystkie psy uwielbiają te kapcie)Jaka była jej radość kiedy zobaczyła że wstaje .Z radością przyniosła mi kapeć i była bardzo zawiedziona że o 2 w nocy nie chcę się z nią bawić.Po krótkiej zabawie postanowiła się posilić i zjadła całą miseczkę karmy Ciapusia.
Niestety nadal bardzo boi się mojej córki,ale mam nadzieję że też się szybko zmieni.Ogólnie to super pies i mam nadzieję że szybciutko znajdzie dom na który bardzo zasługuje

Posted

hehe Ciapuś no to obydwi się wyspałyśmy....
Moj szczeniaki tymczasowe Zuzia i Szira też przez pół nocy ganiały sie po mieszkaniu, a o 4:45 już byłam na nogach kupy i siuśki zmywać.
Fajnie wiedzieć, że ktoś dzieli podobny los :evil_lol:

Posted

Dziewczyny co jest grane? Była pełnia czy co? Moje dziewuchy mi tak dały w nocy popalić, ze wstałam jak bym była po imprezie.

Frida to słodka dziewuszka i lepiej nie mogła trafić na tymczas .
Komu to słoneczko?