diana79 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 trzymamy kciuki :thumbs: choć może już nie trzeba? czekamy na dobre wieści :lol: Quote
ciapuś Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Wieści są nawet bardzo dobre Frida pojechała do nowego wspaniałego domku Quote
ciapuś Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Rozmawiałam wlasnie z Panią Fridzia o dziwo nie schowała się w najciemniejszy kąt pokoju tylko połozyła się na środku dywanu,a po krótkim wahaniu zaczęła zwiedzanie. Quote
wiq Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 możecie sobie pogratulować, że tak naprostowałyście jej w łebku! :multi: Quote
katya Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 O jaaaa... Ciapuś, Ty to masz rękę do adopcji. Napisz w jakiej dzielnicy mieszka Fridzia, w jakiej rodzinie i w ogóle. :) Quote
mulinka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='ciapuś']Wieści są nawet bardzo dobre Frida pojechała do nowego wspaniałego domku bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: no to już można zmienić tytuł :) Quote
ciapuś Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Fridzia mieszka w blokach w okolicy ul Rzgowskiej Jej pani pracuje w domu więc nie będzie siedziała sama Pani bardzo miła i spokojna z dobrym podejściem do zwierząt Quote
Niewiasta_21 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Anieszka to naprawde ma reke do adopcji...ehhh Powodzenia Friduniu! Quote
madziorna Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ale super! :multi: Strasznie się cieszę, że Fridunia ma stały domek. Od razu zadzwoniłam do mamy... popłakała się ze szczęścia, gdy usłyszała. Powodzenia Friduniu!!! :loveu: Quote
szajbus Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Friduniu, tak bardzo się cieszę. Bądź szczęśliwa sunieczka Quote
kika0110 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Chciqała bym się dowiedzieć co za rasa tych ciachów :) prosze o odp. na maila [email protected] z góry dziki Quote
madziorna Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='ciapuś']mogę prosić o zmianę tytułu Magda801 jest obecnie na urlopie. Jak tylko wróci, to na pewno zmieni tytuł :-) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 taka niespodzianka! Gratuluję i powodzenia Frideczko, dzielna sunio:loveu::multi::multi::multi: Quote
katya Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Aguś, sa jakieś wieści z nowego domu? Quote
ciapuś Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Oto wieści z nowego domku Fridy Witam serdecznie i przesyłam pozdrowienia. Sunia z każdym dniem jestbardziej otwarta,przychodzi się łasić, jest pieszczoszkiem. Od dwóch dni macały czas ogonek w górze, jest radosna i skora do zabaw. Je i pije i nie boisię już wyjść na dwór, na początku miałyśmy problem, żeby jej założyć smycz,do tego stopnia,że przez dobę nie wychodziła na spacer, nie jadła i niepila. Teraz nastąpił wielki przełom i Fridunia , wydaje mi się , żezaakceptowała nowy domek i z każdym dniem jest coraz lepiej. W poniedziałeklub we wtorek pojadę z nia do weterynarza na Gorkiego, skoro zna lekarkę,to zależy mi żeby przeżywała jak najmniej stresu. Będzie miała szczepienieprzeciw wściekliźnie i może wszczepiony chip i wyrobiony paszport .Dzwoniłamdo przychodni i wiem , że tam to wszystko moze być zrobione. Zdjęć narazienie mamy, ale jak zrobimy to napewno prześlę. Życzę miłej niedzieli iwszystkiego dobrego. Quote
szajbus Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Super!Jak miło się czyta takie wieści. Nareszcie skonczył sie koszmar w jej zyciu. Quote
Niewiasta_21 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Paszport? A to Fridunia gdzies bedzie wyjeżdzac? Quote
ciapuś Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Pani jest tłumaczem więc Frida jako członek rodziny będzie też podróżować Quote
diana79 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Frida będzie teraz światową damą :evil_lol: Quote
szajbus Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No proszę, dziewczyna nam zwiedzi kawał świata, nie to co my! A, niech tam, zasłużyła sobie na to! Quote
Recommended Posts